Şimdi Ara

Razer Kraken Ses kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün kendime Razer'ın yeni kulaklığı Kraken modelini almış bulunmaktayım .
    Yalnız ben siberia v2 ses kartına sahibim ve onu kulaklıga bagladım mı devamlı olarak biip gibi bir ses geliyor.

Bunun nedeni nedir acaba başka kulaklıkta böyle birşey olmuyordu.

ikinci sorum ise ; Kraken kulaklıgı ile Push to talk yani ts de tuşa basarak konusmam gerekiyor , Çünkü kulaklık oyundaki sesi mikrofona aktarıyor anlayamadım bana araştırıp yardımcı olursanız çok sevinirim çok teşekkürler şimdiden

• Gelen sesi microfonun algılaması ve tüm sesleri karşıya iletmesi kulaklıkla alakalı değil. Ses denetiminde microfon ayarlarında microfon sesinin yanında bi ayar daha var oynatma ses seviyesi Türkçesi onu kapat veya 0 yap gerçi ikiside aynı şey. O zaman ts de push to tlak kullanmana da gerek kalmaz gerçi push to talk kullanmak her zaman iyidir karşıya gitmesini istemeyeceğiniz bir konuşmanın önüne geçmiş olursunuz.

Ses kartı sorununa gelince elindeki ses kartı arızalı benim arkadaşda da Siberia V2 var ve ses kartı arızalandı sürekli bip sesleri geliyor ses kartına takınca. Ayrıca steelseries ses kartlarında bazen başka kulaklığı tanımama gibi bir durum söz konusu olabiliyor. Bu arada Siberia v2 gibi bir kulaklığın varmış mağdem neden Kraken gibi daha düşük seviye bir kulaklık aldın anlamadım. Siberia V2 oyunda Kraken den çok daha başarılı. Ama eğer mobil kullanımda da kullanmak istediysen kulaklığı ona bişey diyemem.

hayırlı olsun güle güle kullan

• Dostum cevabın için çok teşekkürler , siberiayı değiştirmek gibi bi niyetim yoktu 3. Kez mikrofonu bozuldu ve garantiye verdiğimde ellerinde siberia kalmadıklarını söylediler. Bende razer'a geçme kararı aldım :) bu sesin karsıya gitmemesi için daha neler yapmalıyım daha detaylı şekilde anlatır mısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • yaa arkadaşlar bendede Steelseries in 5hv2 var yeni aldım fakat bendede aynı sorun var mikrofona basınca benim sesim gidiyor fakat arkada bide biip biip diye sinyal sesi gibi ses gidiyor çok can sıkıcı sıkıntı nedir ve ne yapmalıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.