Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 RAZER KRAKEN TOURNAMENT EDİTİON 7.1 Satın Al 19 Ekim 2022 07:53 1 1 RAZER KRAKEN TOURNAMENT EDİTİON 7.1 merhabalar. ürünü kapalı kutu olarak yaklasık 1.5 ay önce aldım kendim açtım. aktif olarak 1.5 ay kullandım ürün ben almadan 50 gün önce alınmıştı yani totalde 4 aylık ürün. vatan bilgisayar garantili hata kusur çizik vs.. bulunmamaktadır. fiyatta pazarlık düşünmüyorum güncel olarak en uygun fiyatı 1900tl. iyi günler dilerimSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Temmuz 2024 Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ninjutso origin one x fiyat revize!! satıldı razer deathadder v2 mouse 475TL Corsair Node Core Kontrolcü 175 tl dib GİGABYTE RX6600 FİYAT REVİZE 3900TL yeni fotolar eklendi
siyah olan modelidir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ninjutso origin one x fiyat revize!! satıldı razer deathadder v2 mouse 475TL Corsair Node Core Kontrolcü 175 tl dib GİGABYTE RX6600 FİYAT REVİZE 3900TL yeni fotolar eklendi