Şimdi Ara

Razer Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.itopya.com/razer-basilisk-chroma-mekanik-gaming-mouse/

Razer Basilisk piyasa fiyatı 450 gibi gözüküyor.İtopya 199 liraya satıyor.Sıcak denebilir mi? Bu fiyata alınır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basilisk ve Deathadder'ın güncellenmiş versiyonları çıktı ondan bu kadar ucuz eski stokları bitirmeye çalışıyorlar.
  • Hocam 200 lira bütçesi olan birine önerir misiniz?

• Sta07 S kullanıcısına yanıt
    Mouse çok göreceli bir şey el boyutu, tutuş şekli, ne oynadığın vs. Bu mouse biraz ağır ve palm-claw tutuşa uygun. Fingertip tutuş için simetrikler daha uygun. Fps oyunları için de ağırlık ne kadar az olursa kontrol ve aim daha kolay oluyor. Tutuş şeklin avuç içiyse ve ağırlığı çok takmıyorsan alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 17 Ocak 2020; 1:13:51 >
  • farenin videosunu incelerseniz solunda tetik gibi bir şey var basınca dpi değiştiriyor.
    csgo oynamıyorsanız tamamen gereksiz birşey.
    fiyat güzel ama fare beni cezbetmedi.

• www.amazon.com
    Amazon.com: Razer DeathAdder Elite Gaming Mouse: 16,000 DPI Optical Sensor - Chroma RGB Lighting - 7 Programmable Buttons - Mechanical Switches - Rubber Side Grips - Matte Black: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Elite-Mechanical-Ergonomic/dp/B01LXC1QL0

sadece 25 birim, nereye ağlıyoruz ?

bu da yenisi

www.amazon.com
    Amazon.com: Razer DeathAdder v2 Gaming Mouse: 20K DPI Optical Sensor - Fastest Gaming Mouse Switch - Chroma RGB Lighting - 8 Programmable Buttons - Rubberized Side Grips - Classic Black: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Gaming-Mouse-Programmable/dp/B082G5SPR5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Ocak 2020; 1:45:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

https://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Elite-Mechanical-Ergonomic/dp/B01LXC1QL0

sadece 25 birim, nereye ağlıyoruz ?

bu da yenisi

https://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Gaming-Mouse-Programmable/dp/B082G5SPR5

40 birim

www.amazon.com
    Amazon.com: Razer Basilisk Gaming Mouse: 16,000 DPI Optical Sensor - Chroma RGB Lighting - 8 Programmable Buttons - Mechanical Switches - Customizable Scroll Resistance - Classic Black: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/Razer-Basilisk-Removable-Customizable-Resistance/dp/B0752VK4XV

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    STEELSERİES MAUS PAD
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler. 1 adet aldım.
  • bu indirimlerde iyi bir klavye almam lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ARkadaşlar mouse süper gerçekten ben tavsiye ediyorum.
    Hatta şuan moralim çok bozuk ben vatandan 320 liraya aldım.(16000 dpi)
    itopyaya hergün mesaj attım getirsinler diye ben aldıktan sonra getirdi.

Yanlız size küçük bir kötü haberim var
    Razer basilisk 2 çeşit mouse sahip
    biri 6000 dp diğeri 16000 dpi
    fiyat olarak 6000 dpi için normal gözüküyor ama kesinlikle tavsiye edilir!!!!!
    2.mouse olarakta kesinlikle tavisye edilir.
    Ofis ortamında kullanılmak içinde tavsiye edilir.
    Ben çok seviyorum.
    Tek kötü sol yanı yan tarafındaki plastik güzel yapıştırılmamış sürtünmeden dolayı çıkıyor.
    Razer Mouse Razer Mouse

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcell

ARkadaşlar mouse süper gerçekten ben tavsiye ediyorum.
    Hatta şuan moralim çok bozuk ben vatandan 320 liraya aldım.(16000 dpi)
    itopyaya hergün mesaj attım getirsinler diye ben aldıktan sonra getirdi.

Yanlız size küçük bir kötü haberim var
    Razer basilisk 2 çeşit mouse sahip
    biri 6000 dp diğeri 16000 dpi
    fiyat olarak 6000 dpi için normal gözüküyor ama kesinlikle tavsiye edilir!!!!!
    2.mouse olarakta kesinlikle tavisye edilir.
    Ofis ortamında kullanılmak içinde tavsiye edilir.
    Ben çok seviyorum.
    Tek kötü sol yanı yan tarafındaki plastik güzel yapıştırılmamış sürtünmeden dolayı çıkıyor.
    DPI Aralığı
    6000 DPI >

Yazıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostlar bu Razer'lerin tekerlekleri sağ ve sola tık özelliğine sahip mi acaba ? Logitech G502 kullanıyorum ve yavaştan çift tıklamaya başladı tekerlek. Garantisi de yeni bitti haliyle ortada kaldım.
    Tekerlek sağ ve sol özelliği çok önemli benim için. Görebildiğim kadarıyla sadece Logitech'in farelerinde var. Başka bildiğiniz bir marka var mı tekerlek sağ ve sol basma özelliği olan ?
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    Dediğin özellik şuan kullandığım Elite modelinde var, dikkatli bakarsan resimlerde scroll'un sağ ve solundaki okları görebilirsin onlar dediğin fonksiyonlar için, Basilisk ve DA'da bunlar yok maalesef, Razer ekstra özellikleri hep en üst modellerine saklıyor.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Baktım da Razer Mamba Elite'de var gibi aynen. Şahsen senelerdir Logitech kullanan biriyim ama artık soğuttu kendinden. G502 garantisinin bitmesine 3 ay kala çift tıklama yaptı ama kısa sürede düzelince garantiye bildirmedim hata ettim. Garanti bitti bir kaç ay sonra tekerlek çift tıklamaya başladı, garantiye bildirdim iplemediler. Hiç Razer kullanmadım ama Mamba Elite modeli çok hoşuma gitti. Bir şans versem mi bilemedim. 300'e felan inerse alabilirim belki.
  • yüksek olmayan bir mouse arıyorum. Çok kocaman mouse'lar sıkıntı. Var mı tavsiye edecek birileri. Mouse'u avuçlayınca bileğiniz ağrımıyor mu yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowtger

Baktım da Razer Mamba Elite'de var gibi aynen. Şahsen senelerdir Logitech kullanan biriyim ama artık soğuttu kendinden. G502 garantisinin bitmesine 3 ay kala çift tıklama yaptı ama kısa sürede düzelince garantiye bildirmedim hata ettim. Garanti bitti bir kaç ay sonra tekerlek çift tıklamaya başladı, garantiye bildirdim iplemediler. Hiç Razer kullanmadım ama Mamba Elite modeli çok hoşuma gitti. Bir şans versem mi bilemedim. 300'e felan inerse alabilirim belki.
    Halbuki garanti dahiline logitech büyük ihtimalle sıfırını gönderirdi. Keşke üşenmeyip garantiye gönderseydiniz.
  • 3 sistem olunca yedek diye aldım teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowtger

DA büyük geliyor diyenlere Elite ideal daha ufak ve kontrolü kolay, ufak orta eller için ideal.

Logitech'in seviyesi bellidir bende eskiden çok iyi gözüyle bakardım her şey bir üstünü alana kadar oluyor :)

Razer bu işi başka bir seviyede yapıyor parası da ona göre tabi anca yılda bir iki kere gelen indirimlerden alabiliyoruz bu ülkede o da eskisini satarak üstüne koyarak falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 18 Ocak 2020; 0:32:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.