Şimdi Ara

Razer Naga veya Logitech G600 tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi 2side çok guzel Mouse ve kullanışlı . Naga yı alırsam 200-225 lira civarı birşey oluyor . G600 alırsam 140lira civarına alıcam . Şimdi karar veremiyorum . O 60-85 lira farkı hak eder mi . Genelde doya , wow arada fps oynayan biriyim . Elime ikiside oturdu . Tuş basma konusunda 2 sinide kullanabiliyorum . Ama wow özel olarak atama yapılma konusunda çok farkları var mı bilmiyorum . Oyun içinden özel mi atanıyor , yoksa illa Macro yazarak mı oluyor . Wow keybindig den direkt atanabilme ihtimali yok diye duymuştum g600 ama kullanan arkadaşlar bu konuda bilgi verirse çok sevinirim . Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bywallace -- 9 Mayıs 2013; 12:39:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• direk wow oyuncusu olarakta 2-3 aydır sorunsuz ve performansımı arttıran razer naga yı önerebilirim. G600 ü kullanmadım ancak, naga verdiğim her kuruşu hak ediyor, düşünmeden tavsiye ederim
  • Bilgin için teşekkür ederim . Peki atama olayı nasıl . Mesela klavyede q yazan bir skill aradım o yerimi atıyor yoksa direkt olarak Mouse üzerindeki tuşlar atanabiliyor mu orda yazanı katmadan tamamen farklı mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mouse ilk takıldığında yandakiler normal numeratik tuşların oluyor,(1-12) mousun altında üç adet profilli bir buton var burdan değiştirdiğin zaman Q klavyedeki yerlerini alıyor. yada razer naga programını yükleyip bütün ayarları onun üzerinden de profil-profil yapabiliyorsun(wow profil-bf3 profil..vs) hem donanımsal,hem programsal yani
  • Ben ilk corsair m90 aldım, tuslarına alısamadıgım icin satıp razer taipan aldım. MMO oynamaya tekrar baslayınca onu satıp g600 aldım, g600'ün inanılmaz büyük gövdesi ve yetersiz software'ı yüzünden ondan vazgecip razer naga molten edt. aldım. Hayatımda kullandığım en harika mouse diyebilirim. Bindingler wowda bir addon sayesinde yapıyor. Pvp yi kesinlikle olumlu yonde etkiliyor bu mouse. Kesinlikle öneririm. Ayrıca inventus.com'dan alırsanız 7 gün icinde memnun kalmazsanız iade edebiliyorsunuz diye biliyorum. Ben ordan almıstım
  • hmm , internet zorda direkt kendim alabilceğim yer arıyorum . D&rda 200 tl ydi acaba alınır mı ya :/
  • dediğim gibi ben klavye üzerin ayarlı olan tuşu değil harici mouse un kendine özel tuşu olarak kullanmak istiyorum :D çok şey istiyorum belki ama klavyeden zaten numerik harici 8 - 10 tuş kulanıyorum . Mousedanda 9 tane yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.