Herkese iyi forumlar, www.itopya.com Razer Ornata V2 Hibrid Mecha Membran Türkçe RGB Gaming Klavye| ITOPYA.COM https://www.itopya.com/razer-ornata-v2-hibrid-mecha-membran-turkce-rgb-gaming-klavye_u11129 |
Razer Ornata V2 Hibrid Mecha Membran Türkçe RGB Gaming Klavye 999,00 TL
-
-
Merhaba, paylaşım için teşekkürler. İlgili ürünün kullanıcısı olarak ₺999’ye önermiyorum klavyeyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden? Nedir hoşunuza gitmeyen yönleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir arkadaş vardı bir ara konusunu açmıştı o zaman mediamarkt üzerinden satılıyordu bayağı övmüştü.
-
Klavyenin click hissi güzel, bilek desteği çok konforlu, razer yazılım özelleştirmesi mevcut. Onun dışında başka bir numarası yok. Gerçi mevcut klavye piyasasını pek bilmiyorum fiyat için değmez diye düşünüyordum.
Edit: Klavye bildiğimiz membran klavye. Yok mecha membran yok hibrid vs pazarlama hikayesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legend1121 -- 29 Ağustos 2022; 13:3:53 >
Aynen hocam. Bende Apex 5 düşünüyordum ama bildiğimiz membrane klavye. 100 TL'ye satılan mekanik hisli klavyelerden ne farkı var. Bu da aynı şekil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
güzel bir tkl istiyorum ya tek aradıgım özellik yumuşak tuslu olması tuşlara çok hafif dokunuyorum basmıyor normal klavyede :( logitech'inki cok güzel ama wireless oldugu için inanılmaz pahalı bana kabloluda olsa tkl olsa güzel olur sag taraf olmasın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 29 Ağustos 2022; 14:14:15 > -
Asus rog strix scope rx tkl. Güzel klavyedir uyguna düşürürebilirsen tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bin liraya membran klavye almak yerine alnıma enayi yazdırıp dolaşırım sokakta.
günde 3 4 saat oyun oynuyorsanız 1 2 ay içinde tuşlar soyulmaya başlıyor bunun dışında konfor ve ışıklandırma çok başarılı basış hissi bildiğiniz membran
-
Bir senedir kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım.
bendekinin tuşları 2 ay içinde soyulmaya başladı kronik olmayabilir belki bana denk gelen kalitesizdi
-
https://www.gaming.gen.tr/urun/65603/asus-rog-strix-scope-rx-turkce-optik-mekanik-gaming-klavye/
Tavsiye ederim, keşke 1700 liralara çıkmasaydı ama şuan en uygun fiyatlarında, klavyeye bakış açımı değiştirdi resmen, bu bozulursa bir daha alabilir miyim bilmiyorum 1700 den ikinciyi bile almayı düşünüyorum zaman zaman
hyperx alloy origins core bence aradigin klavye
switchler inanilmaz hafif. switch kayarken yag gibi kayiyor (cherry bile puruzlu hissettiriyor bana). eger ingilizce layout sikinti degilse direk bu modeli alabilirsin.
hatta ikinci elde satiyorum, ankara civarindaysan sari sitede ilanim var :)
-
Hocam selamlar. Eğer paranız olsaydı hangi klavyeye sahip olmak isterdiniz?
-
Merhaba hocam, sonraki mesajımda da dediğim gibi mevcut piyasayı bilmiyorum o yüzden bir öneride bulunmam manasız olur. Sadece bu fiyata bu klavyenin değmeyeceğini düşünüyorum.
Steelseries apex 3 tkl tavsiye ederim. Mekanik değil. Ancak oyunlarda bir eksiğini görmüyorum. CS GO oynuyorum online. Gecikme vs hiç bir şey yok. Tuş başına ışıklandırma yok. Çok sessiz.
-
Dikkatimi çekmişti evet tuş yumuşaklığı nasıl sert mi ? Laptop klavyesi gibi yumuşak istiyorum
Tuşlar yumuşak fakat laptop klavyesi gibi değil. Çok az bir dokunmayla algılama istiyorsanız asus k3 almanızı öneririm. Ama o da çok ses çıkarıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X