Şimdi Ara

Razer Orochi mi Naga mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 2 mouse arasında kaldım,aslında mamba almak istiyordum fakat yeni sistem topluyorum o yüzden ona bütçe ayıramayacağım.Bu iki model arasında kaldım siz ne önerirsiniz bu Naga MMO için tasarlanmış ama normal oyunlardada faydası olur mu bi sormak istedim.

• İkisi de çok güzel mouse'lar. Naga 5600dpi Orochi kablosuz 2000dpi kablolu 4000dpi. İkisi de ele güzel oturan modeller. Eğer yanımda taşırım kabloyla vsde uğraşamam diyorsan orochi, yoksa Naga
  • Notebookda kullanırım yada elim küçük diyorsan Orochi sana mamba gibi gelir mükemmel bir mouse oyuncu bir arkadaşımda var. Naga ise bildiğim kadarı ile tüm tuşları artık masaüstü uygulamalarda da kullanabiliyorsun o yüzden hangisini alsan pişman olmazsın.
  • kendime alsam naga alırdım
  • Naga aldım oldukça güzel bir mouse zaten wow oynuyorum birbirine tam uydu yerine oturdu addons için mükemmel bir mouse sağolun teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dance4trance

Naga aldım oldukça güzel bir mouse zaten wow oynuyorum birbirine tam uydu yerine oturdu addons için mükemmel bir mouse sağolun teşekkür ederim

hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir mouse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.