Bildirim
Razer Orochi mi Naga mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İkisi de çok güzel mouse'lar. Naga 5600dpi Orochi kablosuz 2000dpi kablolu 4000dpi. İkisi de ele güzel oturan modeller. Eğer yanımda taşırım kabloyla vsde uğraşamam diyorsan orochi, yoksa Naga -
Notebookda kullanırım yada elim küçük diyorsan Orochi sana mamba gibi gelir mükemmel bir mouse oyuncu bir arkadaşımda var. Naga ise bildiğim kadarı ile tüm tuşları artık masaüstü uygulamalarda da kullanabiliyorsun o yüzden hangisini alsan pişman olmazsın. -
kendime alsam naga alırdım -
Naga aldım oldukça güzel bir mouse zaten wow oynuyorum birbirine tam uydu yerine oturdu addons için mükemmel bir mouse sağolun teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: dance4trance
Naga aldım oldukça güzel bir mouse zaten wow oynuyorum birbirine tam uydu yerine oturdu addons için mükemmel bir mouse sağolun teşekkür ederim
hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir mouse
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X