Şimdi Ara

Razer Ouroboros Oyuncu Mouse 399 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evde 2 adet Deathadder biri 2013 model biri 2014 model , Bir adette Mamba var
    Bunu alsam nabacam
  • altın kaplama olmadığı sürece hiçbir fare o kadar etmez
  • . Asgari ücretin 950tl olduğu ülkemizde hiç bir mouse 400tl etmez.
    . Yerli soygunculara paranızı kaptırmayın. Amazondan vs. yarı fiyatına alın.
    . Yarın bir gün problem yaşarsanızda "Müşteri Memnuniyeti" diye bir kavramın var olduğunu, "garanti" ve "teknik servis" kelimelerinin içinin ne kadar dolu olduğunu öğrenin.
    . Fpsde veya Rtsde hiç bir oyunda en kral ekipmanı alarak profesyonel olamazsınız. Pratik yaparak olursunuz.
    . Hayatında 5 liralık laptop mausundan başka maus kullanmamış, mayın tarlası ve tetris terk adamlara kulak asmayın.
    . Eğer oyun oynuyorsanız çevre birimleri donanımınızdan daha önemlidir.
    . Logitech g502, steelseries sensei ve razer deathadder kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirimki, bir mausu DPI veya bilmem ne özellikleri "iyi" yapmaz.
    . Elinize ne kadar rahat oturduğu, kullanım rahatlığı yapar. Her insanın eliin büyüklüğü farklıdır. Zevkleri farklıdır, sizin beğendiğinizi bir başkası beğenmek zorunda değildir.
    . Satın aldığınızın en iyisi olduğu fikrini başkalarına dayatıp mağra adamı egolarınızı tatmin etme çabasından kurtulun artık.
    . Mediamarkt, bimeks vs. bir çok mağazada oyuncu ekipmanlarının teşhirleri mevcut. Üşenmeyin gidin deneyin. Hanginizi elinize daha iyi oturursa, hangisiyle daha rahat hissederseniz onu alın.
    . Herzaman F/P oranına önem verin. Size DPI veya Extra Özellik olarak sunulan pazarlama tekniklerine değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Uslubunu duzelt diyip terbiyesizlik yapiyorsun. Bunca zaman sonra konuya gelip cevap atmissin da bu tavrina anca yav he he denir. Yinede seni birey yerine koyarak cevaplayayim. CS oynayan bir guruhu hala dunyada nasil oyuncu olarak siniflandiriyorsunuz? Namlusundan hareketlerine kadar her seyiyle gercekten bagimsiz bir oyun serisi sirf en kotu bilgisayarda bile acilabiliyor diye tutuyor ve bunu kistas aliyorsunuz.

Eminim elinizden gecmistir mouselarin her biri. Zaten forumda bir tartisma oldugunda bir anda herkes var olan her seye sahip olan kisi oluyor.

Hala aklina sigabilen tek bilgi olan satis stratejisi ile dumduz devam et nasil olsa olmadigina inanabilecek beceriyle dusunememissin.

Ya hatta biraz da seni zorlamis olucam da G502'ye 12k DPI ile satis stratejisi diyosun ya, googleda sensorun modelini bir arastirsana; ardindan da yanlis biliyorsam beni duzelt dunyadaki en iyi sensorler arasinda mi degil mi diye. Hani neye bakarak secmisim neden bunu kullaniyormusum muhattabin kimmis onu anla istedim.

Beni cahillikle suçlayan birine anca bu kadar kibar cevap verebilirdim. Dünyada mouse'u ve oyuncuyu en çok zorlayan oyun cs'dir, zaten bunu forumun klavye mouse bölümünde, kendisi için en ideal mouse arayanların büyük bölümünün cs oyuncuları olduğunu görürsün. Yani cs'nin bu kadar çok tutulmasının nedeni her pcde rahat çalışması değil, bu oyunu oynayanlar pc'lerine ve çevre ekipmanlarına aklın hayaline gelmeyecek paralar yatırıyorlar, tek sebebi ise şu; daha iyi olabilmek. Nitekim benimde mouse arayış ve deneyişlerim hobi olarak bu şekilde başladı ve devam etti. Bu arada G502 kullandım ve sattım, aynı bugün sattığım G303 gibi PMW 3366 sensörünü kullanır, referanslarıma bakarsan elimden geçen mouselar hakkında sana küçük bir fikir verir. G502 seninde söylediğin gibi piyasada ki S3988 ve PMW3310H ile beraber en kaliteli sensörlerden biridir, tabi sensör 12000 dpi çıkabilmesi onu en iyi sensör yapmıyor. Sensörü kaliteli yapan her renk zeminde kararlılık, düşük lod gibi değerler sensörü kaliteli yapar. Tabi mouse tercih ederken sadece sensörde yeterli bi kıstas değil, herşeyden önce elinize oturması, bunun dışındakiler teferruat, bunu ben yüksek bütçeler harcayarak acı bır şekilde test ettim, o yüzden mouse bakan tüm arkadaşları doğru bir şekilde yönlendirmeye çalışıyorum ki zarar etmesinler. Yüksek sensör zaten mouse hassasiyetini düşürür, jitter yol açar vs. Peki firmalar neden bunu vurguluyor, sebebi herkese bunun sensörü pmw3366 abi diyemiyorsun, 12000 dpi bu çok iy diyorsun, sayısal değer daha rahat anlaşılır.
    Bu arada kulladığım ve hatırlayabildiğim bazı mouselar;
    Logitech G100
    Logitech G400
    A4 x7 F3
    Razer DA 2013
    Zowie FK1
    Logitech G502
    A4 tech Bloody v7, v3, v5, v7m gibi tüm seri.
    Logitech G100S
    Logitech G303
    Evga Torq x5, en son bunu kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@llone -- 26 Ekim 2015; 20:04:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok kaliteli bir oyuncu değilim. Unreal serisinin, COD serisinin bütün oyunlarını oynadım. CS nin GO sunu sevmediğim için oynamıyorum. Yıllarca source ve 1,6 oynadım vs vs

Her daim elime tam oturan dandik bir mause ile oynadım. Mause Pad imde dandikti. Çatır çatır her daim üst sıralardaydım. Unreal T. 2013 de, COD Black Ops 1 de ciddi ciddi yerim vardı. Kimse kusura bakmasın ben bu son yıllarda ortaya çıkan "profesyonel oyuncu ekipmanı" işine zerre inanmıyorum.

Piksel ölçeğinde hassaslık.
    Tüm mouse hassaslık dereceleri ve sensörleri için optimize edilmiştir. Kolay taşınabilir

Bu ne şimdi ? Arkadaşımın 10 sene önce bedavadan verdiği mause pad i kullanıyorum. En ufak kusurunu, eksikliğini görmedim. Bir barış abim vardı. CS ı ilk çıktığı yıllardan şu zamana kadar oynamaya devam ediyor. Adamın mause pad i bile yok. Benim gibi teyyareden bir mause ile CS aleminin korkulu rüyası haline geldi. İnanmayın böyle şeylere. Mause insanı iyi yapmaz. Oynarsınız, haritayı ezberlersiniz, reflexleriniz gelişir. Reflexi hızlı olan, haritayı bilen adam kazanır. Bana şahsen sadece büyük bir monitör lazım.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    elbette refleksi yeteneği daha iyi olan kazanır ama bu mouseları alanlar normal oyuncu değil zaten oyunlarda yeteneği olan kişiler ve bu tarz mouselarla yeteneklerini daha iyi gösteriyorlar bunu futbolcuların kramponu örneğini vererek daha iyi anlatabilirim normal bir ayakkabı giyerek oynadıkları oyunda mı daha iyi performans sergilerler yoksa o saha için özel yapımış ayakkabı giyerek mi?
  • oyuncular için gerekli falan değil skatezler iyi olsun bi de iyi mousepad yeterli cs go pro oyuncular 400 dpi da oynuyorlar hala yüksek dpi la oyuncu mouse u olmasının ilişkisi olduğunu sananlar var.
  • yüksek dpi çift yada daha fazla ekran kullananlar için olması gereken, zaten git tek ekranda 12000 dpi aç demiyorlar tek monitörde 4000dpi gayet yeterli tabi hep de aynı şekilde kullanılmıyor oyununa göre arttırıp azaltıyorsun makro tuşları sayesinde online oyunda saniyesinde bu işleri saniyesinde yapıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaniler -- 27 Ekim 2015; 13:18:12 >
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    diğer oyunları bilmiyorum ben cs için konuşuyorum onda çözünürlüğü de çok düşük yapıyorlar. tabi bir mantığı vardır bu mouseların üretilmesinin ancak herkes çok hevesleniyor biraz ondan yazdım
  • ben de 5000dpi dahi kullanmadım fakat çözünürlüğü arttırmak için windows fare hızını düşürüp dpi yükselttim ekran 24 inç. 2 sene oldu kullanalı şimdi pedleri inceldi türkiye'de bütün modellerinki var bir tek bunun yok steelseries glide gibi bütün farelere uyumlu bir skatez önerisi olan(Türkiye'de satılan) olursa hem ben hem buradaki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.