D&R da 360 liraya gördüm yanlış hatırlamıyorsam şubat ayıydı. Takip ederseniz orası indirm yapıyor oyun aksesuarlarında belli zmanalarda
quote:
Orijinalden alıntı: jervis
D&R da 360 liraya gördüm yanlış hatırlamıyorsam şubat ayıydı. Takip ederseniz orası indirm yapıyor oyun aksesuarlarında belli zmanalarda
Alıntıları Göster
yandım anam.
39 a duserse alirim
Kablosuz isteyene Logitech G700 G700s tavsiyemdir. Kabloluda G502 tek secenek.
Razer'in deathadder'dan baska basarisi yok mouse konusunda.
quote:
Orijinalden alıntı: NoWLoadinG
Kablosuz isteyene Logitech G700 G700s tavsiyemdir. Kabloluda G502 tek secenek.
Razer'in deathadder'dan baska basarisi yok mouse konusunda.
2 senedir g700 kullanıyorum, aşırı memnunum.
tek sıkıntısı mmorpg lerde sağ tuşa basılı tutmaktan kendisine yer yaptı içeriden. ben de açıp araya destek koydum sorum çözüldü.
Oyuncular icin gereklidir de 400 de baya fazlaymis
Bayram harçlığı aldık diye gözünüz olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: ozcan_dk
Bayram harçlığı aldık diye gözünüz olmasın
Razer, Deathadder hariç ve birkaç tanınan ürünü hariç başarı elde edemedi. Ouroboros çok iyi bir ürün değil fiyatına göre. Yani gereksiz konu (sıcak sayılmaz).
Adami kendi vuruyo heralde mouse
quote:
Orijinalden alıntı: tkblack
Adami kendi vuruyo heralde mouse
all in one bilgisayarlar vardır ya hani her şey monitörün içerisindedir kasası yoktur bu da ondan sanırım. buna monitör taksak kasaya falan gerek kalmaz heralde bu parayı verdikten sonra
quote:
Orijinalden alıntı: fairstars
all in one bilgisayarlar vardır ya hani her şey monitörün içerisindedir kasası yoktur bu da ondan sanırım. buna monitör taksak kasaya falan gerek kalmaz heralde bu parayı verdikten sonra
Alıntıları Göster
bunu havaalanına salsak uçarmıki??
400 lira olsaydi almazdim ama 399 lira oldugu icin 20 tane aldim bayramda eve gelen coluk cocuga dagitcam
Beyler bilim bilmeden konuşmayalım. Bu mouse ın altında hdmi girişi var. Monitöre bağlayıp direkt oyun oynayabiliyorsunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: kontendoo
Beyler bilim bilmeden konuşmayalım. Bu mouse ın altında hdmi girişi var. Monitöre bağlayıp direkt oyun oynayabiliyorsunuz.
alacaklar amazondan yarı fiyatına alabilir.
ben bu paraya ekran kartı arıyorum.
Ne gerek var böyle mouse'lara anlamadım. 8200 dpi oluyor da ne oluyor . 400 dpi oynuyoruz en fazla. Alıp yine 400 e ayarlayacağız nasılsa. Ben 25 Tl.lik mouse m ile mutluyum. Sadece mousepad eskidi düzgün bir şey almam lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: techniquest35
Ne gerek var böyle mouse'lara anlamadım. 8200 dpi oluyor da ne oluyor . 400 dpi oynuyoruz en fazla. Alıp yine 400 e ayarlayacağız nasılsa. Ben 25 Tl.lik mouse m ile mutluyum. Sadece mousepad eskidi düzgün bir şey almam lazım.
Ben 8200 dpi kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: MarcusAntonius
quote:
Orijinalden alıntı: techniquest35
Oynadığınız oyuna bağlı. Ben kendi oynadığım pyuna kasıtla 400 dpi oynuyorum hiç fazlasına da oynamadım. Deneme amaçlı 800 dpi falan yaptım ama ingame sens düşürdüm bu seferde. 2400 dpi yaptım ingame sens iyice düşürdüm. Alışamadım 400 dpi ve 2.5 ve ya 2.7-2.8 sens aralığı mutluyum. Sadece mosue pad lazım. Hem uygun fiyat hem düzgün bir şey :)
quote:
Orijinalden alıntı: MarcusAntonius
Atma ziyaaa o dpi değerinde kullanman için sens/acc.'ın sıfıra yakın olması gerekiyor.