Şimdi Ara

Razer Ouroboros Oyuncu Mouse 399 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boş zamanlarda göbek dansı yaptığı için f/p ürünü.
    Monaco 5200 dpi ile csgo oynuyorm.
    8200 nedir yaw :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 18 Temmuz 2015; 13:44:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Bioshock İnfinite'de 12000 DPI ile oynuyordum, Diablo 3'ü 3800, CoD'u 3600 ile oynuyorum vs.vs. Hangi 400 DPI? He zaten oyunun menüsünden hassasiyet yükseltip düşük DPI seçiyorsanız baştan sorun var demektir bu işte. DPI'ın yüksekliği daha hassas imleç işlemesi sağlıyor. He tabi o milisaniyelik farkı göremediğinizden bu eleştrileri yapıyorsunuz.
  • Ya arkadaşlar siz windows sens / oyun içi acc. kavramlarını bilmiyormusunuz nasıl 3000-5000 dpi kullanıyorsunuz ben max 400-800 dpi kullanıyorum siz baya uçmuşsunuz valla

Bir farede 3200 dpi'dan fazlası israftır bence, zowie farelerini bu yüzden 3200 dpi çıkartıyor.
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    Zowie'nin referans olması için genel geçerlikte en iyi olduğu ve en doğru kararları verdiğini ispatlaması gerekiyor. Göreceli bir durum altında bu imkansız. Windows'tan yada oyun içindeki ayarlardan yükseltmek anlamsız, mouse'un kendi optiğinin okuma gücünün yüksek olması gerekli. Elinde bir donanım var bu donanımın okuma gücünü düşürüp ona ek olarak bağlanan bir yerin gücünü yükseltmek mi yoksa doğrudan donanımı yükseltmek mi daha hızlı tepkiler almayı sağlar öncelikle bunu düşünün. FPS oyunlarında 400 DPI yapan kişiler genelde XL boy mousepad kullanırlar o da elini aça aça rahat rahat mm boyutunda ilerlemek için ekranda. Ben M boy mousepad tercih ediyorum dar alanda hızlı hareketleri daha iyi takip edebildiğim için.
  • Yüksek dpi sadece satış pazarlama stratejisi. Yoksa dpi yükseldikçe mouse sensörü sapıtmaya başlar, 1600 dpi üstü pek önerilmez.

• Bende cs go oynuyorum mouse 4000dpi da oyun ici sens. 0.15. Imlec sekmesi olmamasi icin yuksek dpi da oynuyorum. Youtube da low dpi high in game sens pixel skipping problem adli bir video var onu izlerseniz dusuk dpi yuksek oyun ici sens. de ne tur bir problemle karsilastiginizi gorursunuz. Pro oyuncularin dusuk dpi kullanmasi oyle alismis olduklarindan yoksa baska bir sebepten degil. 10 yillik oyuncu gidipte birden ayarlarini degistirmez hatta degistiremez ozellikle bu tarz hedef alma oyunlarinda. Ayrica adamlarda yetenek ve refleks var oyun donanimlari belli bir yere kadar sikintisiz calistiklarinda geriye kalan tek sey sizin yeteneginiz ve takiminiz oluyor. Iyi forumlar

• k@llone kullanıcısına yanıt
    Yahu bunu neye dayanarak söylüyorsunuz, bu nasıl bir önyargı ve yanlış bilgidir. Elimde G502 var ve 12000 DPI'da kullandığım oyun var hiçbir sapıtma yok, böyle kafanıza esen ve dayanaksız bilgileri kendinize saklayın ve içinizde yok edin. 1600 DPI üstünü önermeyen kim, neye dayanarak bunu önermiyor? Cahil cahil konuşmayın rica edicem ya.

Sizin kafanıza göre: Binlerce dolarlık arge yatırımları, o kadar mühendis çalışmaları, tasarımcıların emekleri = Satış politikası için DPI yükseltme. He oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Ya arkadaşlar siz windows sens / oyun içi acc. kavramlarını bilmiyormusunuz nasıl 3000-5000 dpi kullanıyorsunuz ben max 400-800 dpi kullanıyorum siz baya uçmuşsunuz valla

Bir farede 3200 dpi'dan fazlası israftır bence, zowie farelerini bu yüzden 3200 dpi çıkartıyor.

raw input kavramını duymadın galiba ?
  • designr kullanıcısına yanıt
    Duydumda benim raw input kullanan arkadaşım cs:go'da 1.80 sens, 4/11 wind. ve 400 dpi ile oynuyor ve mouse accel. kapalı, master guardian elite şuanda. Yani 8200 dpi kullanmasının hala mantıklı açıklaması yok.

Edit: Ayrıca, PMW3366DM - PMW3310H gibi sensörler olsa anlarımda kablosuz PTE sensörlü farelerde nasıl 8200 dpi'i sağlıklı şekilde alırsın ki, en fazla 3000 dpi'den sonra titretmeye başlar artık okadar hızı tarayamaz o sensörler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 18 Temmuz 2015; 21:05:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Bioshock İnfinite'de 12000 DPI ile oynuyordum, Diablo 3'ü 3800, CoD'u 3600 ile oynuyorum vs.vs. Hangi 400 DPI? He zaten oyunun menüsünden hassasiyet yükseltip düşük DPI seçiyorsanız baştan sorun var demektir bu işte. DPI'ın yüksekliği daha hassas imleç işlemesi sağlıyor. He tabi o milisaniyelik farkı göremediğinizden bu eleştrileri yapıyorsunuz.

Siz anlamadınız benim demek istediğimi hocam ben sadece cs go cs 1.6 tarzı oyunlar oynuyorum ve bu oyunlardaki kullandığım mosue dpi 400 dpi ingame sesin şuan 2.5 te. Velev ki zamanında epey cod oynadım ama yine de o kadar yüksek dpi da oynadığımı hatırlamıyorum.

Edit : Zaten ben bundan bir önceki mesajımda da oynadığınız oyunlara bağlı oalrak değişiceğini söyledim. Benim oynadığım oyuna kasıtla hiç öi hiç gerek yok o kadar dpi vereilerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 18 Temmuz 2015; 21:22:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @MonacoDoom
    O halde beni tenzih ederek bu ithamlara devam ediniz efendim
     Razer Ouroboros Oyuncu Mouse 399 TL

Kablosuzlar hakkındaki yorumunuza ise katılırım zaten kablosuz oyuncu mouse'u olmaz düşüncesindeyim. Eğer illaki kablosuz alıcam ben diyorsa biri G700 veya G700S öneriyorum sadece.

@techniquest35
    400 DPI ile oynayan benim de arkadaşım var XL boy mousepad üzerinde. Mouse'da 400 DPI yapmanın bir anlamı yok oyun içi veya windowstan yükselttikten sonra ki bu hatadır aslında. Mouse'da olan şeyi kullanmayıp donanımı es geçerek yazılımsal taramalara bel bağlama. Benim arkadaşım dediğim kişi Windows'da ortada oyun içindeki sens'i bilmiyorum mouse'da ise 400-600 değişimli yapıyor ama XL boy mousepad üzerinde geniş geinş hareketlerle oynuyor.

• zenginler nası lzengin oldu !! 450 tl ye mouse almadılar kampanya beklediler 399 a aldılar :D ... muse 399 tl veren insan sıcak fırsatlar da napıyo diye düşünmeyen yoktur, ama biri cevaplasın laa niye 399 tl yi mouse a veripte burada geziyorsunuz?
  • NoWLoadinG kullanıcısına yanıt
    Hocam ne desem bilemiyorum hani tek ben 400 dpi oynamıyorum ne kadar benim oynadığım oyunu oynayan oyuncu varsa genelde hepsi 400 ve ya 800 dpi oynamaktadır. Windows sensim ise 6/11 'dir. Ben gayet rahat oynuyorum. Kaldı ki pro oyuncular da 400 ve ya 800 dpi oynuyor.

Edit : Sonuçta oynadığınız oyuna bağlı bu, siz oynadığınız oyunda o kadar dpi ile oynayıp rahat ediyor ve gayet te iyi oynuyorsanız sizin için problem yoktu. Ben de kendi oynadığım oyunda bu şekilde rahat ve iyi oynuyorum benim için de problem yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 19 Temmuz 2015; 0:07:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Yahu bunu neye dayanarak söylüyorsunuz, bu nasıl bir önyargı ve yanlış bilgidir. Elimde G502 var ve 12000 DPI'da kullandığım oyun var hiçbir sapıtma yok, böyle kafanıza esen ve dayanaksız bilgileri kendinize saklayın ve içinizde yok edin. 1600 DPI üstünü önermeyen kim, neye dayanarak bunu önermiyor? Cahil cahil konuşmayın rica edicem ya.

Sizin kafanıza göre: Binlerce dolarlık arge yatırımları, o kadar mühendis çalışmaları, tasarımcıların emekleri = Satış politikası için DPI yükseltme. He oldu.

Geç oldu görmemişim verdiğiniz cevabı, öncelikle üslubunuzu düzeltin. Ben kendi tecrübelerime dayanarak söyledim söyledim ve sözümün hala arkasındayım. Merak etme, elinde olan g502 dahil elimden 10'larca mouse geçti, denedim kullandım ve sattım. Şu an evga torq x5 kullanıyorum, o binlerce dolarlık arge yatırımları 12000 dpi vermesi için değil. Yüksek DPI koymalarının sebebi, mouseların sensörlerini DPI ile mukayese eden andavallar için satış stratejisi. Zira aim'im çok önemli olduğu cs go gibi bir oyunda 12000 dpi ile oynayan adam ya silverdır yada noob.

• Kapitalizm sizin sayenizde var. Bir mouse'a indirimli halinde 400 lira ödeyen bir toplum oluşturdular adamlara helal olsun. Mouse'un önüne oyuncu ekini getirdiğinde pro oluyorsun. Yazık. 20 liraya aldığın mouse'un eksiği nedir?
  • k@llone kullanıcısına yanıt
    Uslubunu duzelt diyip terbiyesizlik yapiyorsun. Bunca zaman sonra konuya gelip cevap atmissin da bu tavrina anca yav he he denir. Yinede seni birey yerine koyarak cevaplayayim. CS oynayan bir guruhu hala dunyada nasil oyuncu olarak siniflandiriyorsunuz? Namlusundan hareketlerine kadar her seyiyle gercekten bagimsiz bir oyun serisi sirf en kotu bilgisayarda bile acilabiliyor diye tutuyor ve bunu kistas aliyorsunuz.

Eminim elinizden gecmistir mouselarin her biri. Zaten forumda bir tartisma oldugunda bir anda herkes var olan her seye sahip olan kisi oluyor.

Hala aklina sigabilen tek bilgi olan satis stratejisi ile dumduz devam et nasil olsa olmadigina inanabilecek beceriyle dusunememissin.

Ya hatta biraz da seni zorlamis olucam da G502'ye 12k DPI ile satis stratejisi diyosun ya, googleda sensorun modelini bir arastirsana; ardindan da yanlis biliyorsam beni duzelt dunyadaki en iyi sensorler arasinda mi degil mi diye. Hani neye bakarak secmisim neden bunu kullaniyormusum muhattabin kimmis onu anla istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 26 Ekim 2015; 17:20:31 >

• amazon.com'dan gidip corsair m65, logitech g303, g502 gibi mouse'lar alın oyun oynayacaksanız...

Şu an 48.99 dolara m65 rgb var, almayanı döverler.
  • Razer ürünlerini genel olarak gereksiz pahalı buluyorum. Ülkemizde benzer kalitede ama daha ucuza satılan markalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 26 Ekim 2015; 17:36:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoDon'tStop

Kapitalizm sizin sayenizde var. Bir mouse'a indirimli halinde 400 lira ödeyen bir toplum oluşturdular adamlara helal olsun. Mouse'un önüne oyuncu ekini getirdiğinde pro oluyorsun. Yazık. 20 liraya aldığın mouse'un eksiği nedir?

Bir sefer kullansan anlarsın
  • ben zamanında cs 1.6 oynardım,beşiktaş da adeks internet cafe vardı hafta sonları turnuvalara falan giderdik benim elimde microsoftun beyaz iri faresi vardı zengin çocukları geliyordu logitech,razer fareler ile sonuçta onlardan daha iyi frag yapıyordum.500 liralık ürün de kullansan oyuncuda bitiyor iş 30-40 liraya gayet iş gören malzemeler var egonu kasacaksın git al tabi bu paraya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.