Şimdi Ara

razer ouroboros yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • razer ouroboros arkadaşlar bu mosuye bir sürü para verdim ama fps Oyunları'nda hatta masa üstünde bile kontrol edemiyorum her ayarını kurcaladım mouse PAd aldım işe yaramıyor bana iyi bir mouse önerin lütfen g700 de aldım kablosu ve kendisi çok ağır. Para sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufanoo -- 21 Temmuz 2014; 13:24:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin oynadığın oyun fps ise mousea çok para vermene gerek yok. Ama ismi olsun istiyosan Razer Deathadder ya da Taipan bak. Yani iyi ürünler fakat eline oturması için de Mediamarkt'a gidip dene. Steelseries'den de hep aynı şekil olduğu için, kinzu,kana,sensei,(raw), araştırabilirsin.
  • Yav hocam resmen takılıyor 30 tl lik mouse öyle yapmıyor bundan yıllar önce g5 almıştım bi o süperdi 450 tlye kurban olsun bu mouse

• kablosuz istiyorsan Steel Series Sensei Wireless'a bak yada Yakın zamanda Mad Catz Rat9 aldım, kontrolü kullanışı çok iyi. DPI ayarlarından dolayımı kontrol edemedin acaba? yoksa eline mi oturmadı?
  • Yok hocam dp değil nasıl anlatsam bilmiyorum yani pencere açıkken x gidene kadar ne çekiyorum oyunda nişan falan hiç yok çok ağır kalıyor yani kontrolü çok zor

• Kimse yokmu

• tufanoo T kullanıcısına yanıt
    Özelden team viewer bilgilerini at bakayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.