Şimdi Ara

Razer şimdi de oyuncu terliği satışa sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Razer şimdi de oyuncu terliği satışa sunuyor

Geçtiğimiz dönemlerde oyuncu sakızı, oyuncu içeceği, oyuncu maskesi gibi ilginç ürünleri karşımıza çıkaran Razer bu kez peluş bir terlik ile geliyor. Sneki Snek serisine ait olan terlik oyuncuların ayaklarını rahat tutacak. 

Razer oyuncu terliği özellikleri ve fiyatı

Razer’ın bir çalışanının çocuğu için çizdiği Sneki Snek adındaki şirin yılan karakteri daha sonra hayranlar arasında hızla yayılmış ve viral olmuştu. Razer da bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak peluş oyuncak, ense yastığı gibi farklı ürünlerle bir seri oluşturmuştu. 

Ayrıca Bkz.Sony, oyunları sizin yerinize oynayabilen bir yapay zekanın patentini aldı

Razer Sneki Snek terliği bu serinin devamı niteliğinde. Geri dönüştürülebilir malzemeden imal edilen terlik oyuncuların ayaklarını uzun süreler boyunca sıcak ve rahat tutmak için hazırlanmış. 

50$ fiyat etiketine sahip olan terlikten her sipariş verildiğinde Costa Rica, Madagaskar, Çin gibi ülkelerde 10 ağacın kurtarılmasına yardım edilecek. Razer toplamda 1 milyon ağacı kurtarmayı istiyor. Ayrıca her 100 bin adet satışta yeni bir Sneki Snek ürünü de tanıtılacak. 

Kaynak:https://www.engadget.com/razer-sneki-snek-slippers-162234774.html

• Tssss 🐍
  • Oyuncu donu da çıkar mı acaba ?
  • + aha vallahi hile görmeden kafa attı
    - dostum hile değilim oyuncu çorabım var 👍
  • Müşteriler olarak en yakın zamanda paçalı oyuncu donu çıkmasını bekliyoruz.
  • Alcak laleleri tanıyorum cevremde var bunlardan Gaming koltuk olmayınca oynayamiyorlar filan :D
  • Oyuncu eldiveni de cikar soguk havalarda elinizi isitmak icin😄😄
  • Rgb yoksa almam.
  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

sirf sana yorum yapmak icin girdim :D paran olmadigi ne kadar belli insanlara laf carpmandan sanirsin is adami gelmis dalga geciyor :D cok gereksiz goruyosan bu konulari kalkip takip etme o zaman bilgisayarla alakali seyleri :D

• Xd
  • Özelliği ne diye baktım. Bir özelliği yok. Keriz silkeleme item'ı. Pamuk çorap giyin, üstüne yün çetik, 10 misli daha fazla rahat edersiniz. Plastikten üretilmediği için de doğaya daha az zarar vermiş olursunuz.
  • Makrolu olsun, mesela topuklara bastırınca ulti fln atsın XD
  • Alırsam fps artar mı abi ?
    İcinde gaming/gamer gecen seyler kalitesiz ve gereksiz pahali oluyor genelde, ama tahta sandalyeden rahat ve kaliteli bir ofis sandalyesine gecmek gercekten baya fark ettiriyor.
  • lothwenx L kullanıcısına yanıt
    Böyle boş şeyleri anca senin gibi laleler alır zaten direk belli ediyorsunuz kendinizi lapin gibi atlayarak ahahahhaha yok Gaming kalem Gaming terlik utancagina daha çok yazıyorsun
  • Oyuncu tuvalet kağıdı bekliyorum
  • işin boku nedir nasıl çıkarılır detaylar için razer ile iletişime geçiniz
  • Oyuncu koltuğu oyuncu kıyafeti anlarımda oyuncu terliğj nedir ama almayı düşünüyorum 😂

direk ne alaka Türkçe cahili?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.