< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Razer şimdi de oyuncu terliği satışa sunuyor (2. sayfa)

-
-
RGB olmadığı için gaming açısından iş görmez.
-
Ben de diyorum ne eksikti!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
50$ tmm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu millet iyice şaşırdı ya. Para için ne yapacaklarını bilemiyorlar artık.
-
Razer yetkililerine benimde bir teklifim var.Oyuncu tuvaleti yapın tam b.kunu çıkarın işin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuncu çorabı, oyuncu atleti de şart yoksa oynanan oyun zevk vermez.
50 dolarla twigye Giresim geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet üzerinde yılan resmi olacakmış
-
Trolü dönüyordu bunların oyuncu corabı falan diye onlarda çıkacak yakında
Rgb olursa bi de yazılım üzerinden değiştirmeli falan
Fakirlik başa bela.
-
Aynen canım herkes fakir diye lincliyor fakat tam tersine durumum iyi sukur fakat böyle gereksiz harcamalara karşıyım Gaming terlik yap 20₺ terliği 250₺ye çak bu tarz harcama yapanlarda lincleyerek tatmin etsin kendilerini
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şahsi fikrim bir firma amacı dışına çıkıp ne yapsam alirlar mantığıyla ürün yapıp piyasaya çıkıyorsa o firma fason olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyordur demektir. Premium siniftan fasona doğru gidiyor.
-
250 olsa yine iyi 😂
ARGB yoksa almam.
-
Oyuncu donu, oyuncu atleti, oyuncu mendili, oyuncu prezervatifi, oyuncu kaşığı, oyuncu çatalı, oyuncu tabağı...
Oyuncu mezarı istiyorum ARGB li ama
Normal bir terlikten bir fiyat farkı olmayacaksa bir şey diyemezdim ama 50 dolarmış. Oyunculara özel, bunu giydiğinizde önünüzde kimse duramaz, duran olursa da çıkarıp ultiyi fırlatırsınız. 50 dolar az para değil bu arada. Hele ki yurtdışında 50 dolara birçok şey alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 21 Temmuz 2021; 2:41:28 > -
Ben artık bu tarz durumlarda üreticiye kızamıyorum. Adamlar öyle bir nesle denk geldi ki afedersiniz bok'un üzerine marka koyup satışa çıkarsalar satın alacak bi sürü keriz var. Mottoları da: "Para benim istediğim şeye harcarım." çok yazık bu tüketici çılgınlığı aldı başını gidiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X