arkadaşlar ben razer mamba 2012 elite ve razer blackwidow ultimate elite 2013 klavye ve mouse kullanıyorum synapse 2.0 ı yükledim razerin kendi sitesinden macroları vs... ayarlamak için synapse 2.0 ile uyumlu bir cihaz takın diyor benimkiler zaten uyumlu sanırım bir hata bu ne yapsam yapayım bu ekran çıkıyor ve bir türlü düzelmiyor tekrar tekrar kaldırıp yükledim fakat durum aynı bunu herhangi bir çözümü var mı veya başka bu sorunu yaşayan varmı paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.
Türkçe isletim sistemine uyumlu degil... Öncelikle mevcut razar snyapse programini kaldirin. Sonrasinda denetim masasinda saat dil ve bölge yazan ayarla gelin BÖLGE yazan sekmeye tiklayin, açilan pencerede biçimler sekmesinde biçim ingilizce Amerikan olarak degistirin sonra KONUM sekmesine gelin ve burda da konumu Amerika birlesik devletlerii seçin.. Son olarak yönetimsel sekmesinde Unicode olmayan program dili sekmesinde ingilizce amerikan yada Amerika birlesik devletleri sizde ne yaziyorsa artik seçin.. Pc yeniden baslamak isteyecek baslatin... Bu islemleri yapmadan önce yazinin basinda belirttigim gibi yüklüyse razer snyapse programinizi muhakkak silin.. Pc yeniden baslayinca razer synapse programini yeniden baslatin ve yükleyin ve mutlu son razer snaypse açiliyor...
NOT: KONU ALINTIDIR BEN DENEDIM VE SONUC ALDIM
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme