Şimdi Ara

Razer Taipan Mause Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Farenin üzerindeki ışıklar temassızlık varmış gibi yanıp sönüyor. 1 yıldır devam eden bir sorun. Serviste yenisiyle değişti durum aynı. Bu geçen sürede anakartımı da değiştirdim, orjinal razer mause pad aldım. Tabii ki Synapse yazılımındaki tüm ayarlarıda değiştirdim, sonuç değişmedi. Linkten izleyebilirsiniz. Bilgisi olan var mı?

https://www.youtube.com/watch?v=rWexUV31SBY

not: bu konulardan anlayan bu tarz üst seviye ürünleri kullanan arkadaşlar bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Farenin çalışmada hiçbir problemi yok.
    Lütfen gereksiz ukala ve adap bilmeyen arkadaşlar buraya yorum-özellikle fikir yazmasın...

• Arkadaki ışığın yanıp sönmesi normal fonksiyonu zaten. Tekerlek ışığının titremesi sıkıntılı.

Başka bilgisayarda da aynı sorunu yapıyor mu?

Eğer başka bilgisayarda da aynı sorun oluyorsa fare sorunludur, yenisiyle değiştirdik diyip değiştirmemişlerdir.

Eğer sadece o bilgisayarda yapıyorsa bu sorunu ve anakartı değiştirdiysen Power Supply'ın USB'ye güç sağlayan 5V kanalında sıkıntı olabilir.

Fonksiyonlarında sıkıntı yoksa ve servisle tekrardan uğraşmak istemiyorsan ışıkları kapatıp kullanmaya devam edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brightmist -- 10 Haziran 2016; 4:59:38 >
  • bu sorun 1 yıldır devam ediyor bu süre zarfında anakartımı ve güç kaynağımı değiştirdim.Mause da değişti sıfır ambalajında bir urun geldi.En son başka bir bilgisayarda deneyecem ama eminim sonuç değişmeyecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.