Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Razer Taipan Oyuncu Faresi kaçırmayın. Satın Al 7 Mayıs 2015 23:02 1 1 Razer Taipan Oyuncu Faresi kaçırmayın. Fareyi Kaan arkadaşım bana hediye etti benim de askere giderken nakite ihtiyacım var o yüzden satıyorum. Sıfır full kutu piyasada 260 tl kargo Dh'ye özel benden alacak arkadaşlar kaçırmasın. Elden 190 TL son fiyattır. 8200dpi 4G Çift Sensör Sistemi İki Ele de Uygun Biçim Razer Synapse 2.0 Programlanabilir 9 Hyperesponse Düğmes 1000Hz Ultrapolling / 1ms tepki süresi Saniyede 200 İnçe Kadar / 50g Hızlanma Altın Kaplama USB Konnektörü 2.13 m / 7 Ft. Örülü Fiber Kablo USB 2.0 girişine sahip PC veya Mac Windows 7 / Windows Vista / Windows XP (32 bit) / Mac OS X (10.6-10.7) İnternet bağlantısı 100MB boş hard disk alanı ons001 Satın alma linki; http://www.sanalpazar.com/Razer-Taipan-Oyuncu-Faresi__isp43693719Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 190 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Maltepe Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Huawei P10 Plus 64 GB 2500 TL Razer Taipan Oyuncu Faresi kaçırmayın. Razer Taipan Oyuncu Faresi 200 TL Son! samsung galaxy s1 referans ilanı