Şimdi Ara

Razer Tiamat 7.1 cızırdama problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amazondan razer tiamat 7.1 surround almıştım ve dün elime ulaştı. Bi heves açtım hemen bağladım fakat şöyle bir problemi var net bir şekilde aktarıyorum;

Kulaklığın sesini sona getiriyorum. Kulaklıktan gelen fan sesi gibi bir cızırtı var. Müzik dinlerken sorun yok, oyun oynarken sorun yok. Ama masaüstünde bekliyorsunuz atıyorum. Fan sesi gibi cızırtı gibi bir ses geliyor. Sesi yarıya indirdikçe azalıyor ama gitmiyor.

Mikrofonla ilgili olabileceğini düşündüm ve mikrofonun jakını söktüm muteledim mikrofonun sesini 0'a getirdim ama hiçbir şekilde mikrofonla bir alakası yok gibi.
    Bir diğer çok ilginç ayrıntı da mesela klavyede yazı yazarken veya bir sayfayı aşağı yukarı kaydırırken sesde çok bariz azalma oluyor. Cızırtı gidiyor ufak bi tısslama sesi kalıyor resmen. ( Dışarıdaki seslerden dolayı değil masaya vurdugumda olmuyor :D ) Bilgisayarı kullanmaya başladıgımda o sesde azalma oluyor yani öyle söyleyim.

Anakartım yeni ve kötü olmadığını düşündüğüm bir model. 7.1 surround sistemini destekliyor. Tüm jackları doğru taktım hatta renkleri mi karıştırıyorum diye söktüm söktüm 3 kere taktım. Usb portundan olduğunu söyleyenler olmuş daha önce Razer kulaklıklar için. Tek tek tüm usb portlarını denedim. Razer'ın headsetler için geliştirdiği programı kurdum ordan tüm ayarları ekledim çıkardım azalttım değişiklik olmadı.

Bu problemi yaşayan bu konuda fikir sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok makbule geçer. Aynı zamanda bugün aral game(razer türkiye dist.)'i arıyacağım ve teknik servisine de soracağım aynı problemi. Teşekkürler.

Anakart modelim: Msi 990FXA-GD65:http://tr.msi.com/product/motherboard/990FXA-GD65.html#hero-specification

Sorun çözüldü;
    Kulaklıkta hiçbir sorun yok sorun anakartımdaymış. Farklı pcde denedim ve kendi bilgisayarımda farklı bir surround kulaklıkla denedim aynı problem oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZAKNA-FEİN -- 15 Aralık 2015; 22:04:48 >

• Şimdi aral ile görüştüm. Kulaklığı bize yollamanız lazım ama yurt dışından alınan ürünlere destek vermiyoruz dediler. Benim bildiğim razer ürünlerinin uluslararası garantisi var. Bakmak zorunda değiller mi?
  • Arkadaşlar net çözüm üretmenize gerek yok en azından fikir üretebilirsek. Aklımda bir fikir var akşam eve gidince deniyeceğim olursa yazarım.
  • amazona chat ile bağlan iade et razer tiamat sorunlu bir kulaklık zaten. aralda kafasına göre bazen yardımcı oluyor bazen olmuyor

http://www.amazon.com/gp/product/B008O515CK
    Bu kulaklığıda tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

amazona chat ile bağlan iade et razer tiamat sorunlu bir kulaklık zaten. aralda kafasına göre bazen yardımcı oluyor bazen olmuyor

http://www.amazon.com/gp/product/B008O515CK
    Bu kulaklığıda tavsiye ederim.

O problem dışında bi problem yok ya canavar gibi ses kalitesi falan. Dün biraz cs:go oynadım aşık oldum :D Usbyi harici powerdan verin yazıyor heryerde akşam bi onu deniycem olursa buraya yazarım zaten. Olmazsa dediğin gibi iade vericem.
  • Maalesef farklı bir usb powerdan beslemek işe yaramadı. Pcyi kullanırken sesin azalması neredeyse gitmesi çok ilginç. Mesela buraya yazı yazarken veya mouseyi hareket ettirirken o gürültü oldukça azalıyor bunun sebebi ne olabilir? Lütfen çözüm önerisi olan birşeyler yazsın. İade etmeyi hiç istemiyorum ama yarına kadar çözüm bulamazsam iade edicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.