Şimdi Ara

Razer yeni oyuncu koltuklarını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fiyatı oldukça yüksek Enki Pro serisi oyuncu koltukları geliştiren Razer çıtayı biraz daha yükselterek Williams ve Koenigsegg araba markalarına özel olarak renklerini yansıtan iki yeni lisanlı oyuncu koltuğu daha hazırladı.

Razer Enki Pro özel versiyon

Razer Enki Pro oyuncu koltuğu temel alınarak hazırlanan Williams ve Koenigsegg versiyonları araba markalarının renk temalarını yansıtıyor. Lisanslı olan ürünler bunun haricindeki diğer özellikleri ise paylaşıyor.

Ayrıca Bkz.Razer şimdi de elektrikli scooter duyurdu

Alcantara malzeme kullanan kaplamalar konfora ve dayanıklılığa odaklanırken omur desteği 110 derece genişleyebiliyor. Dayanak kısmı ise 152 dereceye kadar eğilebiliyor. Manyetik kafa ve boyund estekleri yine konfora odaklanmış.

Koltuğun destek sistemi farklı kullanıcıların tasarımı değiştirmeye gerek kalmadan kolay bir şekilde oturuşlarını ayarlamalarını sağlıyor. Razer Enki Pro Williams ve Koenigsegg versiyonları 1299$ gibi orijinalden de pahalı fiyat etiketine sahip.

Kaynak:https://www.guru3d.com/news-story/razer-released-gaming-chairs-inspired-by-williams-and-koenigsegg-(at-1299-usd).html

• Ne boş bi hareket. Hayır birde williams 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • R0llingMan kullanıcısına yanıt
    O kadar para verdikten sonra insan üzerinde Red Bull Racing logosu görmek ister.

• Gavat bunlar

• Bunu üretene gideceksin ne Razer ne de Williams/Koenigsegg yazdırtmadan alacaksın 500'e felan gelir sanırım.

• Dxracer'dan şaşmayın 7. senem taş gibi koltuk sadece suni derisini değiştirdim.

• Dead Space6 D kullanıcısına yanıt

Bende de iron series var 5 senedir kullanıyorum gerçekten taş gibi. Ancak başından beri suni deriden pek memnun değilim yazın terletiyor ve yıpranmalar başladı. Siz kendiniz mi değiştirdiniz bir yerde mi yaptırdınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul İkitelli de bir ofis koltuğu döşemecisi var orada yaptırdım, hedefimde orjinal deri kaplatmak vardı 1.5 sene önce sadece orjinal deri 3000tl tuttuğu için vaz geçtim, 500tl işçilik + orta kaliteli bir suni deri ile baştan aşağı değiştirdim. İsterseniz adresini ve telefonunu veriyim teklif alın.

• Dead Space6 D kullanıcısına yanıt

Teşekkürler İstanbul'da değilim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.