Şimdi Ara

Razr V3i Megapack Modding?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Henüz yeni V3i aldım, güzel havalı telefon ama yazılım yavaş geldi bana bir de çağrılarda karşı tarafın sesi az geliyor. onun dışında fena değil. Bu telefonlarda Modding ile bu sorunların aşılabildiğini forumdan okudum, şimdi bu modlama olursa telefon 10 numara olacak.
    Tektek SEEM editlerle MotoSpeedte Hexlerle Bin lerle uğraşmadan, bana;

-gain table'ı editlenmiş gelen/giden ses gürleştirilmiş,
    -motospeed ten geçmiş,
    -mümkünse edge aktive edilmiş (çokda şart değil)
    -ha bide foto/video kalitesi arttırılmış,(bu iyi olur) varsa diğer patchlerle birlikte,
    -ancak buna karşın açılış ekranı, ön kapak animasyonu vs, arayüzü oynanmamış,

Bir megapack lazım, yurt dışı forumlara güvenemedim, adamlar gözden çıkartmışlar telefonlarını fantazi yapıyolar, bizde mal canın yongası bişey olsa yok servis, yok telefoncu gez yok olmadı çöpe at, içime oturur vallahi daha yepyeni.

Turkiyede varsa bu işin üstadları bu forumdadır başka yerde zor,

Şimdiden ilgilenenlere çok teşekküler,

Not: S/W Version: R47A_G_08.D8.88R
    DSP S/W Version: 63242400
    FLEX: GSPSLQAT676HV0D8
    DİL: 0039

• www.modmymoto.com
    www.motox.info

sitelerine bak, sana uygun birşey illaki vardır.
  • O kadar uzağa gitmene gerek yok BAŞTAN SONA V3i (I-TUNES) GELİŞTİRME REHBERİ (1) işini görecektir. Orda verdiğim mp'yi flashlaman yeterli..

http://forum.donanimhaber.com/m_9965188/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 5 Ekim 2007; 12:28:55 >
  • Planlamacı,

O konu altında vermiş olduğun çoğu link ölmüş, ama o konunun 7. sayfasında (Mesaj: 2715 10 Mart)
    http://rapid-share.com/files/20337108/flex_for_R47A_G_08.D8.85R.rar.html diye flex vermişsin, bu benim tam aradığım özelliklerde görünüyor, arayüz, açılış-kapanış orjinal ama içeriği geliştirilmiş bir flex galiba,
    Elinde hala varsa sana zahmet olmazsa bunu MP şeklinde bir linkini tazelesen yada bana desenki o değilde bu tam aradığın bende onu atsam alete? Mümkün mü?

İlgine çok teşekkürler,
    Kolay gelsin.

• 1. sayfadaki ilk mesajımda final monsterpack_by planlamaci linki çalışıyor ama açılış kapanış değişik o mp'de..Bunun dışında tamamen geliştirilmiş bir mp ve aradığın herşey var tavsiye ederim..

O linkini verdiğin mp ve flexe şu an ulaşamıyorum, evdeki bilgisayarım bozuldu çünkü..İşten yazıyorum bu mesajı...

Bayramdan sonraki 2-3 gün içinde aradığın özelliklerde bir mp vericem sana..
  • Planlamacı,

ilgine çok teşekkür ederim,

İyi bayramlar
  • Açılış kapanış animasyonları, font (yazı tipi), drm icon seti, menüler ve dış ekran orijinal yazılımla birebir..
    Orijinal yazılımdaki 3 skine ek olarak 6 adet yeni skin.. Özellikler geliştirilmiş..

http://rapid-share.com/files/62944169/KARMA_MP.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi planlamacı -- 16 Ekim 2007; 15:32:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia E72 (Satılmıştır)
    13 yıl önce açıldı
    Yeni Nokia 6303 Classic
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Planlamacı;

MP yi şimdi yükledim ve sonuç mükemmel, ellerine emeğine sağlık. Kesinlikle istediğim olmuş, çok teşekkürler.

Kolay gelsin
  • Planlamacı;

Yükleyeli 8 saat kadar oldu, 8-10 arama yaptım, elimde adeta bambaşka bir tel. var hele neon skin'i mükemmel, sesler, çağrı kalitesi süper olmuş. Opera browser ,DAP, çok çok teşekkürler.

Asterius
  • Rica ederim, güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.