Şimdi Ara

rc araba yapıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rc araba yapmaya karar verdim şu şase nasıldır uygun gibi geldi zaten çoğu şey var yanında http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-rc-model-japon-mali-116-ofroad-sase-ve-alicilari-121042768/detay

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İyiliğiniİsteyenAptal -- 28 Eylül 2017; 13:38:18 >
  • bende böyle bi arayışa girdim ucuz bi rc araç kit alıp parçalarını kendim birleştirmek istiyorum nerden temin edebilirim nere güvenilirdir yardım edermisiniz
  • xmod rc yazdımda hepsi yabancı siteler söyler misiniz xmod ne demek ?
  • ilk olarak 200 tl civarı kullanıma hazır bir araç alıp bir süre kullanmanız ve rc araçların elektronik ve mekanik aksamını tanımanız faydanıza olacaktır. böylece motor , esc , servo gibi parçaları tanırsınız ve aracın dengesini bozmayacak şekilde kullanmayı öğrenirsiniz
  • peki o fiyata araba önerileriniz neler
  • himoto nun centro model aracı var. 1/18 ölçekli yani küçük bir araç. 195 tl ydi yanılmıyorsam. bu aracı alıp 1-2 ay idare edersiniz ve her türlü incelemenizi bu araçta yaparsınız. eğer bütçeniz müsait ise ilerleyen zamanlarda traxxas slash alırsınız. bu araç kaliteli bir araçtır. sıfır fiyatı 450 tl. biraz daha büyütmek isterseniz 1/8 lik fırçasız traxxas revo , traxxas slash ultimate veya e maxx alırsınız. 1000-1500 tl fiyatları vardır bu araçların. bunlar sadece örnek. farklı bir yol da izlenebilir elbet...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rc araba devre ve motor uyumu
    9 ay önce açıldı
    RC Araç için pil önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.