Şimdi Ara

Rc Araçlarınızla ilgili sorular ve cevaplar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buraya hertürlü rc aracınızla ilgili sorularınız yazın elimden geldiği kader cevaplamaya çalışacağım. Helikopter uçak araba boat denizaltı dahil rc olan herşeyi sorabilirsiniz

• Sorular gelene kadar siz de bildiklerinizi ana hatlarıyla paylaşabilir misiniz?

Selam ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Sorular gelene kadar siz de bildiklerinizi ana hatlarıyla paylaşabilir misiniz?

Selam ile...
    Arkadaşlar Radyo Kontrollü ve Şarjlı Bir Aracı Benzinli sisteme Geçirebilirmiyim ? Yapıcağım Benzili Motordan Aldığım Elektrik Enerjisini Motora Vermek
    Daha Öncede Sordum Burayada Sorayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faivelley

Arkadaşlar Radyo Kontrollü ve Şarjlı Bir Aracı Benzinli sisteme Geçirebilirmiyim ? Yapıcağım Benzili Motordan Aldığım Elektrik Enerjisini Motora Vermek

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Faivelley

hayal gücün süper(bunuda ben önceden sana sölemiştim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarsizm

quote:

hayal gücün süper(bunuda ben önceden sana sölemiştim)

Alıntıları Göster
    Saol
    Anlayan Birileri Yokmu Ya Bir El Atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faivelley -- 28 Nisan 2007; 13:25:57 >

• quote:

Saol

Alıntıları Göster
    quote:

Saol

olmaz öyle bişi imkansız bişey yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarsizm

quote:

Saol

olmaz öyle bişi imkansız bişey yani

Alıntıları Göster
    Sanmıyorum Yapılabilir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sanmıyorum Yapılabilir ?

Alıntıları Göster
    yapılabilirde ne gerek var ? 10 km hızla gidersin anca o ağırlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.LiXX

yapılabilirde ne gerek var ? 10 km hızla gidersin anca o ağırlıkla

Alıntıları Göster
    Yapma Ya O Kadar Düşükmü Olur ?
  • quote:

Yapma Ya O Kadar Düşükmü Olur ?

Alıntıları Göster
    Peki Sizin Kullandığınız Motorlar Kaç V Üretebiliyor.
  • quote:

Peki Sizin Kullandığınız Motorlar Kaç V Üretebiliyor.

Alıntıları Göster
    motor V yani volt üretmez ,voltu harcar iş yapar ,işin birimide wattır. standrat 540 size motorlar 250 watt falan üretir sanıyorum. watt = volt *amper , 730 watt ta 1 beygir falan ediyor işte hesap et. 1000 watt 1 kw vs..
  • quote:

motor V yani volt üretmez ,voltu harcar iş yapar ,işin birimide wattır. standrat 540 size motorlar 250 watt falan üretir sanıyorum. watt = volt *amper , 730 watt ta 1 beygir falan ediyor işte hesap et. 1000 watt 1 kw vs..

Alıntıları Göster
    250 watt çok atmışım,benim motorlarla karıştırdım :) 65 watt falan uretiyor gözüküyor standart bir 19 turn motor . www.towerhobbies.com keyfine bak.

• quote:

250 watt çok atmışım,benim motorlarla karıştırdım :) 65 watt falan uretiyor gözüküyor standart bir 19 turn motor . www.towerhobbies.com keyfine bak.

Alıntıları Göster
    fırçasız motorlarda bu 400 watt a kadar çıkıyor ,aslında motorun modlu yada modsuz olmamasına bakıyor. ama maks alcan 540 sizedan 450 wattır.

• quote:

fırçasız motorlarda bu 400 watt a kadar çıkıyor ,aslında motorun modlu yada modsuz olmamasına bakıyor. ama maks alcan 540 sizedan 450 wattır.

Alıntıları Göster
    Eywallah Kardeş
  • quote:

Eywallah Kardeş

Alıntıları Göster
    ipo_aga yine bir konuya daha yardımcı oldu. Kralsın.

Aracı yakıtlıya dönüştürdüğün parayla yeni yakıtlı araç alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 29 Nisan 2007; 4:20:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhany

ipo_aga yine bir konuya daha yardımcı oldu. Kralsın.

Aracı yakıtlıya dönüştürdüğün parayla yeni yakıtlı araç alabilirsin.

Alıntıları Göster
    Aracı Yakıtlıya Dönüştürsem Minumum 300 Ytl Harcarım Herhalde Yeni Bir Aracıda 400 Ytl Ye Kapatabilirim.Ama Ben Yakıtlıya Bir Dönüşüm Deniyecem Olmazsa Olmaz Ama Yinede Bir Deneyelim ipo_aga ve batuhany yardımlarınız için teşekkürler.Aracım Bitince Resim Koyacam Artık 1 Yılmı Sürer 1 Aymı Bilmem

• quote:

Aracı Yakıtlıya Dönüştürsem Minumum 300 Ytl Harcarım Herhalde Yeni Bir Aracıda 400 Ytl Ye Kapatabilirim.Ama Ben Yakıtlıya Bir Dönüşüm Deniyecem Olmazsa Olmaz Ama Yinede Bir Deneyelim ipo_aga ve batuhany yardımlarınız için teşekkürler.Aracım Bitince Resim Koyacam Artık 1 Yılmı Sürer 1 Aymı Bilmem

Alıntıları Göster
    İyi , parçaları ucuz seç pahalı alma. Olmama olasılığıda var olma olasılığıda var.Eğer olmazsa üzülme , pahalı parçalar seçme.

Parça parça alcaksan yabancı sitelerden sipariş et. Örn:www.towerhobbies.com

• quote:

İyi , parçaları ucuz seç pahalı alma. Olmama olasılığıda var olma olasılığıda var.Eğer olmazsa üzülme , pahalı parçalar seçme.

Parça parça alcaksan yabancı sitelerden sipariş et. Örn:www.towerhobbies.com

Alıntıları Göster
    Saol Dostum Olmazsa Bizim Arabaya Takarız Ya Motoru

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Hık hık der sonra foss

• quote:

quote:

Hık hık der sonra foss

Alıntıları Göster
    quote:

Sorular gelene kadar siz de bildiklerinizi ana hatlarıyla paylaşabilir misiniz?

Selam ile...

anlatmam biraz kıt dır o yüzden siz sorun ben cevaplıyayım bu arada arkadaş benzinliye geçmek isterim demiş olabilir neden olmasın eli yatkınsa keseside bolsa benzinli yapabilir aracını. ilk önce 400$ civarı benzinle çalışan bir 2 zamanlı(tercihen 4 zamanlıda olabilir) alır ona uygun bir monte yeri yapar(motor sehbası) sonra da gaz + debriyaj + vites için extradan alıcı kumanda ve servo eklemeli yani o aracın bir değieri kalmıor . tabi bide aracın plastik şasisi ona nasıl dayanacak bilinmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.