Şimdi Ara

rc batarya sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben fırçalı motor bir rc ye sahibim 7.2v 2800 mah bataryam vardı yetmediği için 6800 mah lık batarya aldım kullananlar memnun yorumlarda gördüğüm kadarıyla. Fakat batarya 10 dk anca gidiyor 2800 mah lık gibi bunun için bir ölçüm aletim yok şarj aletim 500mah ve 7.5v bunu mu yükseltmem gerek yoksa bir ölçü aletimi almayım bataryamı bozuk yardımlarınızı bekliyorum bu arada bu şekilde 3 gün şarjda durdu

• 6800 mah pil nimh mi yoksa lipo mu?
  • s_demirci_53 kullanıcısına yanıt
    nimh ya lipo olsa kaliteli şarj cihazı alırım ama nimh için fazla masraf yapmak istemiyorum aslında
  • nimh piller hafızalıdır her defasında tamamen boşalmadan şarja takılmaması gerekir yoksa bir dahaki dolumda tam kapasite kullanamayabilirsiniz böyle bir durumda tekrar tam kapasitesine ulaştırmak için pili deşarj etmeniz gerekir
  • Merhaba konuyla fazla alakalı değil ama sizlere bir sorum olacak 9.6 v 1100 mA nicd pilin şarj cihazi 9.6v 250mA gücünde , buna göre bu pil kaç saatte şarj olur ? Veya kaç saat takili kalmalidir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 saatte şarj eder, pil dolduğunda çıkarmalısınız, ayrıca nicd pilleri komple bitirdikten sonra şarja takın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Plus Pil Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    powerbank type c şarz sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.