Geçenlerde güncelleme var mı diye kontrol ettim 32 mb lık bi güncelleme vardı telefonumda 4.3 sürümü yüklü o güncellemeyi kurduktan sonra telefon internette gezerken bile ısınmaya başladı ve şarjı su gibi içiyor nerden yükledim lanet olsun benden başka bu problemi olan varmı çözümü nedir?
4.3 güncellemesinden sonra kronik problemler samsunga sorsan ne problemi bizim yazılımımızda problem yok telefon uçuyor gayet stabil derler fabrika ayarlarına dönmeyi deneyin diyecem ama düzelmiyecek yine olacak
dün fabrika ayarlarına döndüm ama değişen bişey yok gibi telefonuma root falan atmadım 4.3 güncellemesinide direk wifi üzerinden yapmıştım geçenlerde belki güncelleme vardır diye bi kontrol ettim 32mb lık bi güncelleme vardı dedim kararlılık güncellemesi heralde kurdum kurduktan sonra telefona şarj dayandıramıyorum şarjıda geçtim öyle bi ısınıyor rahatsız etmeye başladı.
quote:
Orijinalden alıntı: koomagene
dün fabrika ayarlarına döndüm ama değişen bişey yok gibi telefonuma root falan atmadım 4.3 güncellemesinide direk wifi üzerinden yapmıştım geçenlerde belki güncelleme vardır diye bi kontrol ettim 32mb lık bi güncelleme vardı dedim kararlılık güncellemesi heralde kurdum kurduktan sonra telefona şarj dayandıramıyorum şarjıda geçtim öyle bi ısınıyor rahatsız etmeye başladı.
başka telefon alacaksın yada böyle devam edeceksin samsung buna zorluyor seni
samsung dan ılk ve son olarak tel aldım (s3) androıd de nexus tan şaşmayacagım bır daha
Ben para verip almadim allahtan hediye geldi ama bidaha zor samsung alirim.
quote:
Arkaplanda birşey cihazı zorluyor. Büyük bir ihtimale com.android.media adlı modül işlemciyi harcıyor.
Yapmanız gerekeni söylüyorum; Ayarlar --> Geliştirici Seçenekleri --> CPU Kullanımını Göster'i aktifleştirin. Sağ üstte çubukları göreceksiniz. O çubuklar göründüğü zaman ekranın görüntüsünü alın. Aldığınız ekran görüntüsünü buraya koyun, biz de değerlendirelim neymiş cihazı zorlayan
Tamamdir
quote:
Tamamdir
Fotoğraflarda en çok işlemciyi zorlayan ekran görüntüsü alma modülü, doğal olarak ta bu olması gerekiyor ama görüntüde çıkmaması gerekiyor.
Peki, ekran görüntüsü almadan bakabilirmisiniz en üstte hangisi var?
Bide bakabilirseniz yazılımın yapım numarasını yazarsanız daha iyi bir sürüm varmı yokmu ona da bakarız.
Yapım Numarası için --> Ayarlar --> Telefon Hakkında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yazilar devamli haraket halinde en ustte derken?
Yapim numarasi
quote:
Yapim numarasi
Sizdeki NA5, ND5 çıktı çok daha yeni. Onu kurmanızı öneririm.
Bu verdiğiniz fotoğrafta işlemciyi en çok Chrome yoruyor gibi görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Yapim numarasi
birader senin yazılım eski şubat 25 yazılımını yüklemen lazım
Nasil yukliyecem? Wifiden kontrol ettigim zaman en yeni guncellemer mevcut gibi bi uyari veriyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme