Şimdi Ara

Rc Car

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rc Car alıp modifiyesiyle falan ugrasmak istiyorum ancak hic anlamam bu konulardan baslangıc icin napmam lazım bi site falan varmı bilgi verebilicek bana birde fiyatları nelerdir baslangıc icin ? Tesekkurler

• www.hobbyrc.com burada aradigin her seyi bulursun.
  • Benim elektrikli rc arabam var şarjı 30 dk dayanıyor burda bi sorun var mı şarjın voltu 9.6
  • Pilin üstünde yazan değeri söylemen gerekir. Bende 2400 tamiya marka pil var 40-45 dakika gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergo93

Pilin üstünde yazan değeri söylemen gerekir. Bende 2400 tamiya marka pil var 40-45 dakika gidiyor.

2400 o kadar gidiyor mu? Piliniz Li-Po heralde. Bendede 4200 lük var benimkide 40-45 dk gidiyor.
  • quote:

Pilin üstünde yazan değeri söylemen gerekir. Bende 2400 tamiya marka pil var 40-45 dakika gidiyor.

Pilde 700 mAh Yazıo Nikko ni-mh MArka Bu mU değer?(BAŞKA NUMARA YAZAN YER YOK ZATEN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordu521 -- 24 Ağustos 2011; 16:08:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordu521

quote:

Pilde 700 mAh Yazıo Nikko ni-mh MArka Bu mU değer?(BAŞKA NUMARA YAZAN YER YOK ZATEN)

Evet o değer. O değer ne kadar yüksek olursa oynama süresi ve pilin güç kalitesi yüklselir. Pili kısa zamanda değiştir 700mah çok az. Yeni alacağın 2400 yada üstü olsun. Elindeki 700 mah olan pilide yedek olarak kullanırsın.

[Fe4r] evet 40-45 dakika gidiyor farlar açık değil ve modifiye yok. Motorda arabayı ilk aldığım zaman içinden çıkan motor. Pilde kutunun içinden çıkan pil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 25 Ağustos 2011; 12:46:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ordu521

quote:

Evet o değer. O değer ne kadar yüksek olursa oynama süresi ve pilin güç kalitesi yüklselir. Pili kısa zamanda değiştir 700mah çok az. Yeni alacağın 2400 yada üstü olsun. Elindeki 700 mah olan pilide yedek olarak kullanırsın.

[Fe4r] evet 40-45 dakika gidiyor farlar açık değil ve modifiye yok. Motorda arabayı ilk aldığım zaman içinden çıkan motor. Pilde kutunun içinden çıkan pil.

Tmm anladım çok teşekkür ederim bilgiler için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.