Şimdi Ara

RC Quadrocopter JJRC H12C Gümrüğe takılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ebay.com/itm/RC-Quadrocopter-JJRC-H12C-mit-5MP-HD-Kamera-6-Achsen-Gyro-2-4-Ghz-Drohne-/111827650018?hash=item1a097285e2:g:NsYAAOSw6dNWTS49

Bu ürünü alacağım. Yaklaşık 60 euro.

1- Gümrüğe takılırmı arkadaşlar?
    2- Fiyatına göre özellikleri iyimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rizikos -- 29 Ocak 2016; 15:42:43 >

• Ebayda kargo pahalıya patlayabilir. Normalde gumruge takılmazda gümrükculer bir garip. 45 dolarlık dronuma 53 lira vergi kestiler. Arkadasin 23 dolarlık drona 60 lira vergi kestiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Ebayda kargo pahalıya patlayabilir. Normalde gumruge takılmazda gümrükculer bir garip. 45 dolarlık dronuma 53 lira vergi kestiler. Arkadasin 23 dolarlık drona 60 lira vergi kestiler.

Dji phantom getirten olmuştu bu forumda

• Oluyor sorun olmaz. Ben wingsland scarlet minivet getirdim. Sadece haksız yere vergi kestikleri oluyor.

• quote:

Oluyor sorun olmaz. Ben wingsland scarlet minivet getirdim. Sadece haksız yere vergi kestikleri oluyor.

Gümrükten koskoca dji phantomu nasıl geçirdiler laptop geçiren arkadaşım var yasalmı bunlar?

• Laptop bilmiyorum ama dji geçer. Vergisini verdiğin sürece sıkıntı yok. Beni gumruge çağırdılar yanımda açtılar koliyi internetten fiyatına baktılar ürünün vergisi kestiler ödedim aldım.

• quote:

Laptop bilmiyorum ama dji geçer. Vergisini verdiğin sürece sıkıntı yok. Beni gumruge çağırdılar yanımda açtılar koliyi internetten fiyatına baktılar ürünün vergisi kestiler ödedim aldım.

Bebop drone aldım 1899 tlye yurt dışından getirtsem uyguna gelirdi ama insan güvenemiyor.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    hocam bende quadcopter aldım 60 $ vergi sınırı 75 euro diye biliyorum yinede vergi kesebilirler mi?
  • Evet kanun öyle ama bazen haksız yere vergi kesiyorlar. O vergiyi iptal ettirmek deveye hendek atlatmaktan zor. Sanırım gümrükçülerin belirli bir vergi yazma zorunluluğunun var. Bana hediye gelen drone kanıtlamama rağmen vergiyi kesmek zorundayım dedi.

• Memnun musun drondan

• quote:

Orijinalden alıntı: GuvenBora

Memnun musun drondan

Allah nazardan korusun eh işte.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.