Rca giriş hakkında
-
-
-
Logitech z607 ürününü inceledim. Bluetooth var gözüküyor. tv ile Bluetooth üzerinden eşleşmeyi deneyin. eğer olmuyorsa cihazın arka taraf görselini aşağıda paylaştım. stereo to rca kabloyu aux in yuvasına takacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 30 Kasım 2022; 9:46:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Merhaba Bluetooth var doğru, fakat 5+1 alamıyoruz diye biliyorum ben bluetoothta o yüzden başka bir çözüm bulmak istedim. amacım burada netflix vs gibi yerlerden 5 +1 alabilmek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
elinizdeki cihaz ile 5.1 ses alabilecek bir dönüştürücü ben duymadım. 2.1 ses alırsınız, yukarda anlattığım yöntem ile. eğer cihaz destekliyorsa sanal surround altec lansing de vardı. dediğim yöntemi denediniz mi?quote:
Orijinalden alıntı: cannburak
Merhaba Bluetooth var doğru, fakat 5+1 alamıyoruz diye biliyorum ben bluetoothta o yüzden başka bir çözüm bulmak istedim. amacım burada netflix vs gibi yerlerden 5 +1 alabilmek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Almanız gereken şöyle bir 5.1 dekoder.
https://winfluenced.com/mgm-5762987-11571-3JNB67TTFN
US $10.89 35% Off | 5 1 channel audio converter HD Digital dac 5.1 audio decoder Fiber Coaxial Rca Analog Converter Sound Audio Adapter Amplifier
https://www.aliexpress.com/item/1005003840463670.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60230241917&aff_fcid=9c558d1fbc1d45faa6ee330515fbdda4-1669834889228-08180-_EGNaIAR&tt=MG&aff_fsk=_EGNaIAR&aff_platform=default&sk=_EGNaIAR&aff_trace_key=9c558d1fbc1d45faa6ee330515fbdda4-1669834889228-08180-_EGNaIAR&shareId=60230241917&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=e2d9c62862794379a6b266bcc03fc610&afSmartRedirect=y
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Selamun Aleykum avi heryerde seni ariyotdum buldum sonunda sana 2 tane sorum olacak.
Bugün 2. El 35 rms alpine komponant seti aldim, set icerisinde:
2 adet 4ohm 35rms alpine hoparlor,
2 adet alpibe crossover,
2 adet de orjinal olmayan uzerinde sadece 12ohm yazan herhangi bir marka model yazılı olmayan tweeter aldım, satan kişi orjinal tweeterin kayboldugunu yerine bu tweeteri kullanabileceğimi bu sekilde amfiye baglarsam sıkıntı olmayacağını söyledi.
Benim sony marka 4ohmda 4×70 rms, 2 ohmda 4×85rms, koprulemede 170rms değer veren amfim var.
Bu amfiye köprüleyerek sony 1600w olan 420rms 5köşeli subwoofer bağlayıp, ilk basta yazdigim hoparlor ve tizi de amfiye baglamak istiyorum.
Simdi sorum şu, tweeterin arkasinda 12 ohm yazıyor bu sekilde crossovere baglayip, crossoveri de amfiye bağlasam problem olur mu?(amfim 4 ve 2 ohm destekli)
Amfimin 4ohm cikisi 70w baglamak istedigim komponent hoparlorun rms degeri 35w, baglarsam sıkıntı olur mu ikisi arasında crossover de olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
merhaba, componemtleri amfinin front kanalına crosover ile takın. front gaini mümkün olduğunca kısık tutun. amfinin front kanalları hpf moduna alın. teypden sesi baya açın. front gaini araç içi size yetecek kadar açın, front gaini çok açarsanız teyp seside baya açık olursa mid hoparlörlerinin bobinleri zarar görebilir, dikkatli kullanılırsa birşey olmayabilir.quote:
Orijinalden alıntı: GaraoglanSelamun Aleykum avi heryerde seni ariyotdum buldum sonunda sana 2 tane sorum olacak.
Bugün 2. El 35 rms alpine komponant seti aldim, set icerisinde:
2 adet 4ohm 35rms alpine hoparlor,
2 adet alpibe crossover,
2 adet de orjinal olmayan uzerinde sadece 12ohm yazan herhangi bir marka model yazılı olmayan tweeter aldım, satan kişi orjinal tweeterin kayboldugunu yerine bu tweeteri kullanabileceğimi bu sekilde amfiye baglarsam sıkıntı olmayacağını söyledi.
Benim sony marka 4ohmda 4×70 rms, 2 ohmda 4×85rms, koprulemede 170rms değer veren amfim var.
Bu amfiye köprüleyerek sony 1600w olan 420rms 5köşeli subwoofer bağlayıp, ilk basta yazdigim hoparlor ve tizi de amfiye baglamak istiyorum.
Simdi sorum şu, tweeterin arkasinda 12 ohm yazıyor bu sekilde crossovere baglayip, crossoveri de amfiye bağlasam problem olur mu?(amfim 4 ve 2 ohm destekli)
Amfimin 4ohm cikisi 70w baglamak istedigim komponent hoparlorun rms degeri 35w, baglarsam sıkıntı olur mu ikisi arasında crossover de olacak
amfinin rear kanalını köprüyip subwoofera girin. anfinin rear kanalını lpf moduna alın. amfinin rear gainini istediğiniz kadar açabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 1 Aralık 2022; 15:1:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Abi cok tesekkur ediyorum, asil takildigim nokta 12ohm tweeteri 4 ohm midle 4 ohm amfiye nasil baglamam gerektigiydi anladigım kadariyla crossover bu isi hallediyor, cok tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X