Arkadaşlar aracıma rcd 510 taktım kapanırken 5 sn boyunca radyo araması yapıp kapanıyor sizce bu normal mi?yardımlarınızı bekliyorum saygılar
TP özellikli bir kanal bulup, ayarladığınız vakitte trafik programı kaydı yapmak için bu işlemi gerçekleştiriyor. TP özelliğini kapatırsanız yapmaz. Araca bindiğinizde kaydettiği trafik programıyla başlıyordur. TP özelliğini devre dışı bıraktığınızda bu da kapanacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: Elrohir
TP özellikli bir kanal bulup, ayarladığınız vakitte trafik programı kaydı yapmak için bu işlemi gerçekleştiriyor. TP özelliğini kapatırsanız yapmaz. Araca bindiğinizde kaydettiği trafik programıyla başlıyordur. TP özelliğini devre dışı bıraktığınızda bu da kapanacaktır.
Tamam dır cok tesekür ediyorum ilginiz için çok sağolun saygılarımla...
rcd 510 hakkında bı soru soracam..en fazla kac gb lık SD kartları okuyabiliyo acaba denedınızmı?
32gb kartları okuyor, dikkat edilmesi gereken husus ise kartın en az class 4 olması ve fat dosya biçimiyle biçimlendirilmiş olması, diğer bir sınır da 2.000 adet dosya sınırı, 2.000 den sonrasını görmüyor.
rcd 510 un hırsızlıga karsı herhangı bı cıkarılabilen bir parcası varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: NexX
rcd 510 un hırsızlıga karsı herhangı bı cıkarılabilen bir parcası varmı?
Kilit kodu var, çalındığında başka araçta kullanılamasın diye, ancak bu ünitenin montajını yapan bir çok elektronikçi bu kodu kırma yöntemini de biliyor. Yani çalıntı için herhangi bir önlem alamazsınız.
pekı bı sorum daha olacak RCD 510 ile ilgili..acaba dvd den mp3 formatındakı muzıklerı calabiliyormu ?
quote:
pekı bı sorum daha olacak RCD 510 ile ilgili..acaba dvd den mp3 formatındakı muzıklerı calabiliyormu ?
Hayır, cdleri ve tekrar yazılabilir cdleri okuyor yalnızca. 6'lı cd değiştiricisi var, tüm cdleri tek girişten takıyorsunuz. SD kart okuyucusu ise en kullanışlı olanı, bir de bilgisayarda hazırladığınız çalma listelerini destekliyor.
quote:
32gb kartları okuyor, dikkat edilmesi gereken husus ise kartın en az class 4 olması ve fat dosya biçimiyle biçimlendirilmiş olması, diğer bir sınır da 2.000 adet dosya sınırı, 2.000 den sonrasını görmüyor.
araya bıraz zaman gırmıs ama yınede sorayım neden an az class 4 olması gerekıyor alt sınıfları gormuyormu yada sorun mu cıkarıyor yanı ne gbı sıkıntıları var
quote:
Orijinalden alıntı: cerbeyn
quote:
araya bıraz zaman gırmıs ama yınede sorayım neden an az class 4 olması gerekıyor alt sınıfları gormuyormu yada sorun mu cıkarıyor yanı ne gbı sıkıntıları var
8 GB Class 6 SD kart kullanıyorum. Yaklaşık 100 civarında dosya yüklü. İlk açılmada SD kartı görmede bayağı bir süre istiyor. Nadiren de kartı görmediği olabiliyor. CD'ye direkt yazılmış MP3'leri okuyabiliyor bu arada.
16 gb kartları da okuyor ama bu kartın fıyatı 100-110 tl arasında..Kart class kac bilmiyorum malesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi errddm -- 26 Ocak 2010; 22:32:27 >
quote:
quote:
Hayır, cdleri ve tekrar yazılabilir cdleri okuyor yalnızca. 6'lı cd değiştiricisi var, tüm cdleri tek girişten takıyorsunuz. SD kart okuyucusu ise en kullanışlı olanı, bir de bilgisayarda hazırladığınız çalma listelerini destekliyor.
Bilgisayarda hazırladığınız çalma listelerini destekliyor demişsiniz. Bunun için hangi proğram da nasıl hazırladığınızı anlatabilir misiniz?
TP özelliği nasıl devredışı bırakılır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme