Şimdi Ara

RCZ 0 km mi 2 el mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2.el ile 0 arasında ortalama 20 bin lira kadar fark var. Ben RCZ aldığımda en az 4 5 sene kullanmayı planlıyorum. Bu uzun kullanma süresine göre sizce 0 km RCZ mi tercih etmeliyim yoksa az kilometrede kazasız boyasız 2.el mi? Fiyat farkının fazla olmasından dolayı kafam karıştı.

• peugeot alırken 2. el seçmek daha mantıklı. Forumda da yaygın olan ön yargılar seyeside 2. el peugeot fiyatları makul seviyelere düşüyor.
  • rcz 4-5 sene binilebilecek bir araç değil bunu göz önünde bulundurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkma

rcz 4-5 sene binilebilecek bir araç değil bunu göz önünde bulundurun.

neden 4 5 sene binilebilecek bir araç değil açıklarmısınız?
  • gayet güzel şık ve dikkat çekici bir araç. ilk etapta keyifli gelir bundan da şüphe yok. bu tarz araçlar genelde tadımlıktır. hevesini alan satışa çıkarır. dikkat ederseniz ikinci eldeki durumdan bunu anlayabilirsiniz. arka koltuklarında ufak bir yetişkinin bile oturamayacağı konfor özellikleri sınırlı olan bir araç uzun sürelik değil heveslik olur.
  • zaten RCZ yi sadece ben kullanıcam genelde 2kişi olur arabada aile arabamız var vw jetta. RCZ hem görsel olarak hemde manualin 200 hp olmasından dolayı cazip geliyor. başta scirocco düşünüyordum ama RCZ daha çok hoşuma gitmeye başladı
  • rcz makyajlanacak geçenlerde forumda resimleri vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el BMW X3 mü? 0 Tiguan mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcnern

rcz makyajlanacak geçenlerde forumda resimleri vardı

evet makyajlanıcakmış zaten bende önümüzdeki yaz alıcam aracı ozamana kadar makyajlı çıkarsa makyajlı alıcam
  • Makyajlı kasasını bekleyip sıfırını almak daha mantıklı hem yeni kasaya binmiş olursunuz hemde değer kaybınız çok fazla olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorsihirbaz

quote:

evet makyajlanıcakmış zaten bende önümüzdeki yaz alıcam aracı ozamana kadar makyajlı çıkarsa makyajlı alıcam

önümüzde li yaz araba alacaksınız yani aşağı yukarı 1 sene var öyle mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HARB

quote:

Orijinalden alıntı: doktorsihirbaz

quote:

önümüzde li yaz araba alacaksınız yani aşağı yukarı 1 sene var öyle mi ?

evet 9 ay sonra alıcam kısmetse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.