Arkadaşlar bilgisayarım P4 1.4 mhz 256 mb rd ram... Bilgisayarımda 2x128=256 mb lik rd ram var.(ve de iki tane sonlandırıcı) bilgisayarıma 1 tane 256 lık rd ram veya 2 tane 128 mb lik rd ram takabilirmiyim. ve de nasıl takarım. özellikle iki ihtimal içinde cevap yazın lütfen çünkü biliyorsunuz istediğin gibi rd ram bulmakta zor yani...
arkadaşım zannedersem anakartında 4 ram slotu olması lazım bunlardan ikisi dolu yani 2*128mb rd ram var demişsin diğer ikisine aynı değerde iki tane rd 2*128mb daha takabilirsin tek başına 256mb, rd anakartlara olmaz ancak 2*256mb takabilirsin
2x128 buna ek olarak 1x 256 takamazsın tek sonlandırıcılı 3 ram takamazsın bendede aynından var i850 chipetli intel board ım var. 2x 256 mb RD ram PC 800 samsung ramlerle kullanıoyurm
arkadaşım bende 2x 128 rd ram var kingston.satıyorum.ilgileniyosan.
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler benim anakartta 4 tane ram yeri varmış, iki ram iki sonlandırıcı(epeydir makinanın için açmamıştım,biraz önce makinanın içini açıp kontrol ettimde:)anladığım kadarıyla rd ramlar çift olarak takılıyor. yani ben iki tane 128 lik rd ram alıp sonlandırıcıları çıkarıp yerine aldığım ramları takacağım. doğrumudur? yani sonlandırıcıların işi bitecek.
evet doğru anlaşılmış bence imkanın varsa benim gibi rd lerden kurtul yeni bir sisteme geç çünkü bu rd ramlarla uğraşılmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: octopus314
arkadaşım bende 2x 128 rd ram var kingston.satıyorum.ilgileniyosan.
Hocam şuan rd-ram arıyorum. Düşündüğün fiyatı özelden söylermisin? Yalnız benimkiler samsung marka. Farklı marka olması sorun oluşturur mu bilemiyorum.