Şimdi Ara

RD Ram Takmak İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım P4 1.4 mhz 256 mb rd ram... Bilgisayarımda 2x128=256 mb lik rd ram var.(ve de iki tane sonlandırıcı) bilgisayarıma 1 tane 256 lık rd ram veya 2 tane 128 mb lik rd ram takabilirmiyim. ve de nasıl takarım. özellikle iki ihtimal içinde cevap yazın lütfen çünkü biliyorsunuz istediğin gibi rd ram bulmakta zor yani...

• arkadaşım zannedersem anakartında 4 ram slotu olması lazım bunlardan ikisi dolu yani 2*128mb rd ram var demişsin diğer ikisine aynı değerde iki tane rd 2*128mb daha takabilirsin tek başına 256mb, rd anakartlara olmaz ancak 2*256mb takabilirsin
  • 2x128 buna ek olarak 1x 256 takamazsın tek sonlandırıcılı 3 ram takamazsın bendede aynından var i850 chipetli intel board ım var. 2x 256 mb RD ram PC 800 samsung ramlerle kullanıoyurm
  • arkadaşım bende 2x 128 rd ram var kingston.satıyorum.ilgileniyosan.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler benim anakartta 4 tane ram yeri varmış, iki ram iki sonlandırıcı(epeydir makinanın için açmamıştım,biraz önce makinanın içini açıp kontrol ettimde:)anladığım kadarıyla rd ramlar çift olarak takılıyor. yani ben iki tane 128 lik rd ram alıp sonlandırıcıları çıkarıp yerine aldığım ramları takacağım. doğrumudur? yani sonlandırıcıların işi bitecek.
  • evet doğru anlaşılmış bence imkanın varsa benim gibi rd lerden kurtul yeni bir sisteme geç çünkü bu rd ramlarla uğraşılmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: octopus314

arkadaşım bende 2x 128 rd ram var kingston.satıyorum.ilgileniyosan.

Hocam şuan rd-ram arıyorum. Düşündüğün fiyatı özelden söylermisin? Yalnız benimkiler samsung marka. Farklı marka olması sorun oluşturur mu bilemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.