Şimdi Ara

rdns kaydı ve static ip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çok kısa bir süre önce fiber internet abonesi oldum. Ttnet abonesi olduğum dönem static ip aldım ve telekom dnsadmin adresinden alan adım ile ilgili reverse dns kaydı yaptırdım. Küçük bir nas kutu ile web yayını da dahil bir çok işimi görüyordum. Şimdi ise superonline teknik servisi böyle bir kayıt yapmadıklarını, isim aldığım kurumdan yönlendirme yapılması gerektiğini söyledi. Tahsis ettiği (bugün) static ip sorgulamada dynamic gözüküyor(Eve gidip test etme olanağım olmadı). Bu konuda superonline ile deneyimi olan arkadaş var mıdır? Henüz ttnet aboneliğimi de sonlandırmadım. Eğer beceremez isek vazgeçeceğim sanırım. İlgilenen arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim, saygılar.

• er godvon static ip biz varsa başka birşeye ihtiyacınız yok ki? NS hizmeti verir zaten Domainleri aldığınız firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcDestek -- 6 Ocak 2012; 13:08:13 >
  • yayınladığınız siteyi yazın size yardımcı olabilirim,
  • Yanıt için teşekkürler. Ancak ben kendi dns'imi kullanıyorum. Çözümlemeyi yapabilmek ve karalistelere düşmemek için bu kaydın yapılması gerektiğini biliyorum. Halihazırda mail server ve diğer uygulamalar sorunsuz çalışıyor.
  • iyi akşamlar. Şimdi evden test olanağı buldum. İp adresi değişmemiş ancak whatismyipaddress.com adresinden sorguladığımda yine dynamic adres olarak görünüyor.
    Aynı zamanda bana verildiği söylenen ip adresi blacklistte. Hiç bir arkadaşın böyle bir deneyimi yok mudur acaba? Yani evden web yayını yapan ve kendi dns'larını çalıştırabilen?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VODAFONE STATİC İP ALMAK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.