Şimdi Ara

RDR 2 MX350 Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle ben 2 yıl önce Dell Inspiron 3511 Laptop aldım. Laptop'u aldığım günden beri cihaz kaldırabileceği oyunlarda kastı. Örneğin PES 2021, FC 24 ve Spider-Man Remastered oyunlarını test videolarına göre 720p de akıcı bir şekilde oynatması gerekirken hep fps drop ile oynattı. Oyunlar hep 30 veya 60 tan anlık 15-20 lere kadar düşüyordu. Biraz araştırdım ve laptop da Throttle sorunu olduğu öğrendim. Onu da işlemciyi kısıtlayarak çözdüm. Lakin bugünlerde laptop a RDR 2 yükledim fakat oyundaki FPS ara ara düşüyor. FPS Değerlerim şöyle: En düşük: 8 FPS, Ortalama: 35 FPS ve En yüksek: 54 FPS. Sorun oyunun 30 FPS oynatması değil bazen fps drop girmesi. Bu arada oyunu 768p Low ayarlarda FSR Performance iken oynuyorum ve Sistemim:

Nvidia Geforce MX350

16 GB RAM

Intel Core I5 1135G7

Windows 11

• Kaldırabileceği oyunlar değilde onun içindir mx350 bir gpu mu evet ama günü kurtaracak seviyede online oyunlar ve basit indie oyunlar için siz internetteki game testlere bakmayın .

Bu laptopta oyun oynamak istiyorsanız şu sıralar pek önermesemde iyi bir internet bağlantısı ile geforce now olabilir.

Veya rahat kaldırabileceği oyunlara yönelebilirsiniz.

Satıp series s tarzı bir konsol alabilirsiniz .

İllaki oynayacağım derseniz pcye format atın win10pro kurun ve oyun oynayabilmek için tüm ayarlarınızı kısın yükseltin ayarlayın sürücüler yeniden kurulunca.Pc bana daha bir performanslı geliyor.

Ekran boyutunu 16.9 dan aşağıda çekmeyi deneyebilirsiniz pencere modunda fln oynarsanız performans biraz daha artabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.