Anca deneyebildim :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) (18. sayfa)
-
-
Bugün 30 Kasım.Ne zaman yayınlanır bu makine çevirisi?
-
30 kasım denilip duruyordu nerede yama ?
-
Arkadaşlar, bir önceki sayfayı okumak çok zor değil, cevabınız orda, bilip bilmeden dalmayın yama nerde diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ertelendi arkadaşlar. Bu yama sanki sonsuza kadar çıkmayacakmış gibi iyi ki bitirmişim cyberpunk geliyor onu oynayın boşverin yamayı.
-
Xbox one icinde oynanabilirmi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: CristalMeth30 kasım denilip duruyordu nerede yama ?
30 kasımda yama denmiyordu yama 6 kasımda cıktı ana gorevler olarak bitti.
30 kasımda cıkacak olan openiv tooluydu adamlar covid yuzunden aralık sonuna ertelendi.
-
O oyunun problemi yamayı kurmadım orj oyunda bazen oluyor ama eskiden daha sıktı -
Nasıl ertelendi ya ee ben bunu bekliyordum 😀 -
öyle mi ya peki aralık sonunda olur mu tam süreci taakip edemedim özr dilerim
-
Hocam emeğinize sağlık yapayı kullanıyorum. Ancak daha dusuk cozunurlukte. (full hd)
3840 x 1600 piksel'de calıstırma şansım var mı yamayı?
-
Vulkan da yamayı çalıştıran varmış, deneyen oldu mu?
-
discord da bunun cevabını verdiler beklentini en az tut yani hiç çıkmayacakmış gibi. aralık sonu tool çıksa bile olası yamanın çıkması ocak ortasını hatta sonunu bulabilir. tabi o da kesin değil.
velasılkelam bekleyeceğiz
-
Yalan hikayesine döndü resmen. Şöyle harika bi oyunu oynayamamak koyuyor -
Online girmeyip sadece singlede takılsak ban riski var mı acaba ?
-
vulkanda oynuyorum hocam değiştirmedim hiç
vsync ve triple buff kapalı sadece sıkıntı yok -
Emeğinize sağlık. Monitörüm 2560x1080 (Ultra Widescreen) çözünürlükte, yama yazılımında bu çözünürlük yer almadığı için hata alıyorum. Bu çözünürlüğü de ekleyebilirseniz çok sevinirim.
-
Yeni versiyonmu çıktı vulkanda nasıl çalıştırılıyor arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vulkan seçili olarak bende de çalışıyor. oyunum orjinal. sanırım orjinal olunca sorun olmuyor.
-
Maalesef hayır, bazen hiç, bazen de ilk bölümde veya en sonuncu bölümde ortaya çıkıyor bu hata. Kimisinde hiç olmuyor, kimisinde herhangi bir bölümde hata ortaya çıkıyor özetle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X