cevabı buldum windows 7 directx 12 desteklemiyormuş. |
RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) (20. sayfa)
-
-
destekliyor
-
- DirectX 11.0, Windows 7 ve Server 2008 R2'de bulunmaktadır. Bu sürüm için tek başına bir güncelleştirme paketi yoktur. Hizmet paketini ve aşağıda listelenen güncelleştirmeyi yükleyerek DirectX'i güncelleştirebilirsiniz.
- DirectX 11.1, Windows 7 ve Windows Server 2008 (KB2670838) İçin Platform Güncelleştirmesi ile Windows 7 SP1 ve Windows Server 2008 RS SP1'de kullanılabilir.
Not DirectX'in daha üst sürümlerine yükseltme yapmak için işletim sisteminizi yükseltmeniz gerekir.
-
bu yüzden konu başlığına win 7'de yamanın çalışmayacağını yazalım da millet boşuna uğraşmasın benim gibi.
-
w7 dx12 destekliyor, kendim kullandım uzunca süre. en güncel w7 versiyonunu bulun kullanın.
-
hocam araştırdım. win 7 ye 12 desteği geleceği söylendi ama gelmedi. buyrun ilgili link. son sayfada yazıyor gelmediği.
bu arada mevcut directx sürümü öğrenmek isteyenler windows 7 de aşağıdaki adımları uygulasınlar:
- Başlat'a tıklayın, arama kutusuna dxdiag yazın.
- Gelen sonuçlardan dxdiag'a dokunun veya tıklayın.
- Sistem Bilgisi bölümünde raporun ilk sayfasındaki DirectX Sürümü'nü kontrol edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 13 Aralık 2020; 22:9:56 >
-
hocam diyorum ki "kendim w7de rdr2 yi dx12 ile oynadım"
var desteği.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandXhocam diyorum ki "kendim w7de rdr2 yi dx12 ile oynadım"
var desteği.
tamamdır hocam öyle diyorsanız öyledir. win 7 için directx 12 linki olan varsa ulaşsın bana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OpenIV yeni sürümü ile ilgili bir gelişme var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandXhocam diyorum ki "kendim w7de rdr2 yi dx12 ile oynadım"
var desteği.
rütben yüzbaşı ama bilgin yok!! win 7 ye 12 desteği hiçbir zaman gelmedi(resmi kanallardan) bu saatten sonra gelemez de zaten. milleti yamultma ki kıdemine saygı duyalım!! laurent nickli kullanıcının yazdığı yorum doğru win 7 de geçmez bu yama veya daha doğru bir tabirle win 7 de directx 12 desteği resmi olarak yok. (illegal yollardan yapıldıysa bilemiycem. onu da var diyenin açıklaması lazımdı zaten)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bebek cafe -- 14 Aralık 2020; 22:7:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: denizari82OpenIV yeni sürümü ile ilgili bir gelişme var mı?
gene iptal deniyor ama benim düşüncem biri baska bir yollada olsa yapıp çıkartır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 15 Aralık 2020; 2:41:59 > -
yahu fake hesapla gelip tatava yapma ya. bilginiz yoksa bi susun arkadaş.
bu ne biliyor musun? WINDOWS 7 İÇİN DX12 APISİ. OYUNUN DİREKT OLARAK KENDİNDEN VAR. AÇ BAK KLASÖRÜNE SENDE DE VAR.
her önüne geleni almasalar şu foruma çok güzel olacak.
al buyur ingilizcen varsa direkt olarak microsoft çalışanından duy bir de https://devblogs.microsoft.com/directx/porting-directx-12-games-to-windows-7//
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 15 Aralık 2020; 3:25:42 >
-
Bin kere amin... konudan uzak kaldım varmı gelişme yama ile ilgili. Tamamen türkçe olacak mı :) -
quote:
Orijinalden alıntı: axe190780
Alıntıları Gösterteşekkür ederim sağolun
-
OpenAI GPT 3 makine çevirisi mi oluyor arkadaşlar?
-
Evet. GPT2'nin kelime daarcığı ve o dile ait dil bilgisi de çok daha sınırlıydı, GPT3'ün ise devasa düzeyde.
-
Bugün GTA 5 için güncelleme yayınladı openiv takımı çalışıyorlar büyük ihtimalle yılbaşı haftası çıkacak -
Çıkacak olan ne ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey
Bugün GTA 5 için güncelleme yayınladı openiv takımı çalışıyorlar büyük ihtimalle yılbaşı haftası çıkacakHani nerede hocam? https://openiv.com 'da hala Haziran'da yapılmış sürüm var. Herhengi bir haber de yok site de...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X