Şimdi Ara

RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
40
Favori
147.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cevabı buldum windows 7 directx 12 desteklemiyormuş.

• laurent_blanc kullanıcısına yanıt

destekliyor

• WesterLandX kullanıcısına yanıt

https://support.microsoft.com/tr-tr/topic/en-son-directx-sürümünü-yükleme-d1f5ffa5-dae2-246c-91b1-ee1e973ed8c2

Windows 7 ve Server 2008 R2

• DirectX 11.0, Windows 7 ve Server 2008 R2'de bulunmaktadır. Bu sürüm için tek başına bir güncelleştirme paketi yoktur. Hizmet paketini ve aşağıda listelenen güncelleştirmeyi yükleyerek DirectX'i güncelleştirebilirsiniz.
    • DirectX 11.1, Windows 7 ve Windows Server 2008 (KB2670838) İçin Platform Güncelleştirmesi ile Windows 7 SP1 ve Windows Server 2008 RS SP1'de kullanılabilir.

Not DirectX'in daha üst sürümlerine yükseltme yapmak için işletim sisteminizi yükseltmeniz gerekir.

• bu yüzden konu başlığına win 7'de yamanın çalışmayacağını yazalım da millet boşuna uğraşmasın benim gibi.

w7 dx12 destekliyor, kendim kullandım uzunca süre. en güncel w7 versiyonunu bulun kullanın.

• WesterLandX kullanıcısına yanıt

hocam araştırdım. win 7 ye 12 desteği geleceği söylendi ama gelmedi. buyrun ilgili link. son sayfada yazıyor gelmediği.

https://forum.donanimhaber.com/microsoft-daha-fazla-directx-12-destekli-oyunun-windows-7-ye-gelmesini-istiyor--139685485-2

bu arada mevcut directx sürümü öğrenmek isteyenler windows 7 de aşağıdaki adımları uygulasınlar:

1. Başlat'a tıklayın, arama kutusuna dxdiag yazın.
    2. Gelen sonuçlardan dxdiag'a dokunun veya tıklayın.
    3. Sistem Bilgisi bölümünde raporun ilk sayfasındaki DirectX Sürümü'nü kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laurent_blanc -- 13 Aralık 2020; 22:9:56 >

hocam diyorum ki "kendim w7de rdr2 yi dx12 ile oynadım"

var desteği.

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

var desteği.

tamamdır hocam öyle diyorsanız öyledir. win 7 için directx 12 linki olan varsa ulaşsın bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OpenIV yeni sürümü ile ilgili bir gelişme var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: WesterLandX

var desteği.

rütben yüzbaşı ama bilgin yok!! win 7 ye 12 desteği hiçbir zaman gelmedi(resmi kanallardan) bu saatten sonra gelemez de zaten. milleti yamultma ki kıdemine saygı duyalım!! laurent nickli kullanıcının yazdığı yorum doğru win 7 de geçmez bu yama veya daha doğru bir tabirle win 7 de directx 12 desteği resmi olarak yok. (illegal yollardan yapıldıysa bilemiycem. onu da var diyenin açıklaması lazımdı zaten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bebek cafe -- 14 Aralık 2020; 22:7:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizari82

OpenIV yeni sürümü ile ilgili bir gelişme var mı?

gene iptal deniyor ama benim düşüncem biri baska bir yollada olsa yapıp çıkartır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axe190780 -- 15 Aralık 2020; 2:41:59 >
  • bebek cafe B kullanıcısına yanıt

yahu fake hesapla gelip tatava yapma ya. bilginiz yoksa bi susun arkadaş.

bu ne biliyor musun? WINDOWS 7 İÇİN DX12 APISİ. OYUNUN DİREKT OLARAK KENDİNDEN VAR. AÇ BAK KLASÖRÜNE SENDE DE VAR.

her önüne geleni almasalar şu foruma çok güzel olacak.

RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi)

al buyur ingilizcen varsa direkt olarak microsoft çalışanından duy bir de https://devblogs.microsoft.com/directx/porting-directx-12-games-to-windows-7//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 15 Aralık 2020; 3:25:42 >

• kullaniciadi12 kullanıcısına yanıt
    Bin kere amin... konudan uzak kaldım varmı gelişme yama ile ilgili. Tamamen türkçe olacak mı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: axe190780

Alıntıları Göster

teşekkür ederim sağolun

• OpenAI GPT 3 makine çevirisi mi oluyor arkadaşlar?

• HuoYuanJi kullanıcısına yanıt

Evet. GPT2'nin kelime daarcığı ve o dile ait dil bilgisi de çok daha sınırlıydı, GPT3'ün ise devasa düzeyde.

• denizari82 D kullanıcısına yanıt
    Bugün GTA 5 için güncelleme yayınladı openiv takımı çalışıyorlar büyük ihtimalle yılbaşı haftası çıkacak
  • Çıkacak olan ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Bugün GTA 5 için güncelleme yayınladı openiv takımı çalışıyorlar büyük ihtimalle yılbaşı haftası çıkacak

Hani nerede hocam? https://openiv.com 'da hala Haziran'da yapılmış sürüm var. Herhengi bir haber de yok site de...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.