Şimdi Ara

RDR 2 Türkçe Çeviri (ÇIKTI) (Makine Çevirisi) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
40
Favori
147.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu çok güzel bir haber hocam, ne bekledik şu oyunu bee, inş sonunda oynayabilecez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3keko1 3 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam zartzurt adam valla import olayı da yalan olmuş zaten adam kendisi çözmüş helal :)
  • Openiv ü beklemeden importu çözdüyse helal olsun valla, ben openiv çıkınca halleder sanıyordum, geri sayım başlasın o zaman, yılbaşı hediyesi geliyor

• Oyunu bu bot sayesinde oynamaya başlayabildim sonunda ve dün bitirdim.

+=

• Arkadaşlar sayesinde oynayabildik bu oyunu. Yoksa hiç oynamayacaktık. Yamada emeği geçen herkese teşekkürler.
    • Teknik açıdan hiçbir hata veya sıkıntı yaratmadı. Tertemiz çalıştı.
    • Hikayeyi rahatlıkla anlamamıza yetecek temizlikte bir çeviriydi.

-=

• Çeviri kalitesi maalesef çok kötüydü.
    • Oyun keyfini kaçıracak derecede imla ve yazım hataları mevcuttu. ''HerkeZ''deki Z'yi görmek gerçekten üzücüydü.
    • Çeviri aracı her diyalogdan 1-2 cümleyi mutlaka çevirmiyordu.

Ama dediğim gibi oynadığıma pişman değilim. Bu herkesin beklediği yamayı bugünden itibaren bile beklemezdim. Açar yine oynardım bu yamayla. Emekleriniz için teşekkürler.

Sadece ana hikayeyi bitirdim ve oyuna hayran kaldım, çok beğendim. Ama bir kez daha oynayabilir miyim bilmiyorum. Benim açımdan çok ağır, çok yorucu bir oyundu çünkü. Son iki partta Sadie ile yaptığımız sözde ana özde yan görevler hiç zevk vermedi. Bitsin diye dua ettim. Bu yüzden yeni yamayla tekrar oynar mıyım emin değilim. Zaten sadece ana hikayeyle oyunu nasıl yüzde 70 oranında bitirdiğimi anlamadım...

Aslına bakarsanız anladım. R* bazı side quest'leri main Quest diye satıyordu da o yüzden. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 20 Aralık 2020; 13:0:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bıyıklı Bey

Bu mesaj silindi.

Harika bir haber.

• yılın bomba haberi teşekkürler

• Kendomen kullanıcısına yanıt
    Oo harika görünüyor.bu güncelleme yan görevleri de kapsayacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendomen

Harika bir haber.

Alıntıları Göster
    Evet hocam sabah sabah güzel.haberler aldık zarzurt bu işe el attıysa mis gibi de çıkartır herif maşallah zehir gibi :)
  • Zartzurt bişey paylaşmamış hocam nereden öğrendin?
  • Animusun türkçe yamayı herhangi biryerden sızdırsalar hiç fena olmazdı :/
  • Discord kanalinda mevcut hocam dün kendisyle de konuştuk biraz zehir gibi adam harbiden :) kendi çözmüş kolay yöntemini bulmuş yapıyor şu an geceleri genel de online oluyor
  • Offff süper o halde 😃
  • Zartzurt4356 (S.A.V) diyeceksiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 16 Aralık 2020; 14:59:39 >
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt
    Evet hocam full olacak oyun mektuplardan yan hikayelere aciklamalara kadar
  • İnanın böyle bir şey olursa harika olur... böyle adamlara destek verilmeyecek de kime verilecek, valla helal olsun ne diyelim allah razı olsun kendisinden... ne güzel bi haber ya oyunu indirmiş öyle çaresizce bekliyordum :)
  • eerdaalll0001. kullanıcısına yanıt
    Benim de dün haberim oldu hocam zaten bekleyen çok kişi olduğu için kendisi de sağolsun hiç bir çıkar gözetmeksizin yapıyor tahmini olarak yılbaşı sonrası çıkartır diye umuyorum ve oynayanları geri dönüşleriyle yama daha düzgün olacaktır .
  • Sağolsun süper bir haber. Ellerine sağlık.

• işallah ilk sürüm yılbaşı arifesine yetişir 4 gün oynarız şimdiden teşekkürler

• black100 B kullanıcısına yanıt
    Aynen ya evde takılıyoruz harika olacaktır bu durum.
  • Nereye dikiyoruz zartzurt un heykelini :D Heyecanla bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.