Şimdi Ara

Re-Volt[Oyun açılmıyor]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konunun başlığından sizde anlamışsınızdır Re-Volt yükledim. Crack falan yaptım. Geriye sadece simgesine çift tık yapıp açmak kalıyor fakat hata alıyorum.

" No ZBuffer Available! "

Araştırdım ama yabancı dilim iyi olmadığı için herhangi bir sonuca varamadım sizlerden yardım istiyorum.

Sistem Özellikleri [Görünce korkmayın mağaradan çıkma bi pc]

İşlemci:AMD Sempron[TM] Processor 2600+ 1.60Ghz
    RAM:1GB
    Sistem Türü:32Bit

Windows Vista. Yani pc normal halinde bile kasıyor şuan için o kadar vahim ama oyunlarda aldığım performans daha yüksek diyebilirim :)

• Up.
  • ekran kartı sürücünüzü ve direcx son sürümünü yüklemeyi deneyin
  • oyunu işletim sistemi desteklemiyo olabilir.. veya ekran kartın oyunu desteklemiyo... ekran kartının driverini tekrar kaldırıp yükle ve dene...
  • Arkadaşlar Lütfen Yardım !!!!!!

Bende oyunu yükledim crack fln yaptım oyuna girdim hani girmeden önce biyer doluyo ya;orası dolunca oyun donuyo şu hatayı veriyo : Can't flip display buffers''

Ne yapabilirim Win7 kullanıyorum işletim sistemi:

Ekran kartı: Nvıdıa Geforce
    Ram:4 GB
    Hafıza:468 GB
  • Re volt windows98 zamanında yapılan bir oyundu, biz XP uyumundan emin olmazken siz windows7 de deniyorsunuz, sorun çıkması normaldir. Yinede uyumluluk modunu bir deneyebilirsiniz.
  • Konuyu hortlatıyorum ama oyunu çok sevdiğim için yardıma ihtiyacı olanlar yaralansın :)
    Oyunu XP SP3 uyumluluk moduyla açtım hata verdiği yerde ENTER a basık tuttum hata arka arkaya çıkıyo. 15 - 20 sn sonra oyun açılıyo. İyi oyunlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 5 Açılmıyor
    3 ay önce açıldı
    MAX PAYNE 3 KONSOL AÇILMIYOR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sdooka S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim oyunu açmak için Re-Volt.exe dosyasının özelliklerini açıp hedefi "C:\Program Files\Acclaim\ReVolt\revolt.exe" -sli -window olarak değiştirirsen oyun açılır.Açılırken verilen hatayı tamam diyip geçEbilirsin.İyi oyunlar!!!

Özet:Oyunun hedef kısmının sonuna -sli -window komutunu eklemek
  • vay be revolt :) güzel oyundu
  • Arkadaşlar Bilgisayarım > Sağ Tık > Gelişmiş Sistem Ayarları > Performans > Ayarlar > Veri Yurutme Engellemesi > Ekle Deyip Oyunu Seçin

Daha sonra oyuna Sağ Tık > Özellikler > Uyumluluk > Windows 98/Windows Me Yazıp Uygulayın Ve İyi Oyunlar ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.