Konunun başlığından sizde anlamışsınızdır Re-Volt yükledim. Crack falan yaptım. Geriye sadece simgesine çift tık yapıp açmak kalıyor fakat hata alıyorum.
" No ZBuffer Available! "
Araştırdım ama yabancı dilim iyi olmadığı için herhangi bir sonuca varamadım sizlerden yardım istiyorum.
Sistem Özellikleri [Görünce korkmayın mağaradan çıkma bi pc]
İşlemci:AMD Sempron[TM] Processor 2600+ 1.60Ghz RAM:1GB Sistem Türü:32Bit
Windows Vista. Yani pc normal halinde bile kasıyor şuan için o kadar vahim ama oyunlarda aldığım performans daha yüksek diyebilirim :)
Up.
ekran kartı sürücünüzü ve direcx son sürümünü yüklemeyi deneyin
oyunu işletim sistemi desteklemiyo olabilir.. veya ekran kartın oyunu desteklemiyo... ekran kartının driverini tekrar kaldırıp yükle ve dene...
Arkadaşlar Lütfen Yardım !!!!!!
Bende oyunu yükledim crack fln yaptım oyuna girdim hani girmeden önce biyer doluyo ya;orası dolunca oyun donuyo şu hatayı veriyo : Can't flip display buffers''
Re volt windows98 zamanında yapılan bir oyundu, biz XP uyumundan emin olmazken siz windows7 de deniyorsunuz, sorun çıkması normaldir. Yinede uyumluluk modunu bir deneyebilirsiniz.
Konuyu hortlatıyorum ama oyunu çok sevdiğim için yardıma ihtiyacı olanlar yaralansın :) Oyunu XP SP3 uyumluluk moduyla açtım hata verdiği yerde ENTER a basık tuttum hata arka arkaya çıkıyo. 15 - 20 sn sonra oyun açılıyo. İyi oyunlar...
Kardeşim oyunu açmak için Re-Volt.exe dosyasının özelliklerini açıp hedefi "C:\Program Files\Acclaim\ReVolt\revolt.exe" -sli -window olarak değiştirirsen oyun açılır.Açılırken verilen hatayı tamam diyip geçEbilirsin.İyi oyunlar!!!
Özet:Oyunun hedef kısmının sonuna -sli -window komutunu eklemek
vay be revolt :) güzel oyundu
Arkadaşlar Bilgisayarım > Sağ Tık > Gelişmiş Sistem Ayarları > Performans > Ayarlar > Veri Yurutme Engellemesi > Ekle Deyip Oyunu Seçin
Daha sonra oyuna Sağ Tık > Özellikler > Uyumluluk > Windows 98/Windows Me Yazıp Uygulayın Ve İyi Oyunlar ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme