KADOKAWAanimeyoutube 2024年10月より放送開始のTVアニメ「Re:ゼロから始める異世界生活」3rd season
第1話「劇場型悪意」が通常放送の4話分に相当する初回90分SPにて放送決定。
更に8月30日(金)より全国劇場にて2週間限定で先行上映の実施も決定!
待望の3rd seasonの開幕を是非劇場の大迫力の画面でお楽しみください。
◪MUSIC◪
オープニングテーマ:『Reweave』鈴木このみ
エンディングテーマ:『NOX LUX』MYTH & ROID
◪INTRODUCTION◪
襲い来るエルザたちの猛攻を退け、大兎との戦いでベアトリスとの契約を果たした「聖域」の解放から1年が過ぎた。
王選に臨むエミリア陣営は一致団結、充実した日々を送っていたナツキ・スバルだったが、平穏は使者によって届けられた一枚の書状によって終わりを告げる。
それは王選候補者の一人、アナスタシアがエミリアへ宛てたルグニカの五大都市に数えられる水門都市プリステラへの招待状だった。
招待を受け、プリステラへ向かうスバルたち一行を待っていたのは様々な再会。
一つは意外な、一つは意図せぬ、そして一つは来るべき。水面下で蠢く悪意の胎動と降りかかる未曾有の危機。
少年は再び過酷な運命に立ち向かう。
◪STAFF◪
原作:長月達平
(MF 文庫J「Re:ゼロから始める異世界生活」/KADOKAWA 刊)
キャラクター原案:大塚真一郎
監督:篠原正寛
シナリオ監修:長月達平
シリーズ構成:横谷昌宏
キャラクターデザイン・総作画監督:佐川 遥
モンスターデザイン:千葉啓太郎
プロップデザイン:岩畑剛一、鈴木典孝
美術設定:青木 薫(美峰)
美術監督:木下了香(美峰)
色彩設計:坂本いづみ
撮影監督:宮城己織(T2studio)
3D ディレクター:居嶋健太郎(FelixFilm)
編集:須藤 瞳(REAL-T)
音楽:末廣健一郎
音楽制作: KADOKAWA
音響監督:明田川仁
音響効果:古谷友二(スワラ・プロ)
音響制作:マジックカプセル
アニメーション制作:WHITE FOX
製作:Re:ゼロから始める異世界生活3 製作委員会
◪CAST◪
ナツキ・スバル:小林裕介
エミリア:高橋李依
プレスリリース
ベアトリス:新井里美
ガーフィール・ティンゼル:岡本信彦
オットー・スーウェン:天﨑滉平
フェルト:赤﨑千夏
ラインハルト・ヴァン・アストレア:中村悠一
クルシュ・カルステン:井口裕香
フェリス:堀江由衣
ヴィルヘルム・ヴァン・アストレア:堀内賢雄
アナスタシア・ホーシン:植田佳奈
ユリウス・ユークリウス:江口拓也
プリシラ・バーリエル:田村ゆかり
アル:関 智一
リリアナ・マスカレード:山根 綺
ヨシュア・ユークリウス:石毛翔弥
キリタカ・ミューズ:西山宏太朗
ハインケル・アストレア:津田健次郎
シリウス・ロマネコンティ:安済知佳
<公式サイト・SNS>
アニメ公式サイト:http://re-zero-anime.jp/tv/
アニメ公式Twitter:https://twitter.com/Rezero_official
<原作情報>
全世界シリーズ累計部数1300万部突破(電子書籍含む)
『Re:ゼロから始める異世界生活』
第1~37 巻好評発売中!
最新38巻6月25日発売予定!
✦WEB✦
http://re-zero-anime.jp/tv/
✦Twitter✦
@rezero _official #rezero #リゼロ
©長月達平・株式会社KADOKAWA刊/Re:ゼロから始める異世界生活3製作委員会 https://www.youtube.com/watch?v=bfo1s3a3aVkEkimde geliyormuş. |
RE:ZERO Kara Hajimeru Isekai Seikatsu |Anime Tanıtım||Ana Konu| (18. sayfa)
-
-
Bugün bölüm var galiba. Bir buçuk saatlik bir şey çıkmış askdjasdajsdk
O kadar ara verildi ve o kadar uzun uzadıya yazılan novel ki bakalım ne yapmışlar izleyip görek.
Seri bir noktada ciddiyetini kaybetmiş, dram azalınca bir miktar pedosal tansiyon da eklemişler.
Çok hoşuma gitmedi Subaru da aynı sefil tip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 7 Ekim 2024; 19:33:58 > -
İlk sezon haricinde anime novelin canına okumuştu. Bütün şevkim gitmişti ve seriyi bırakmıştım. Harcadılar seriyi.
-
Novel okuyanlar acaba bu sezon için ne düşünüyor. Ona göre ya novelden giderim yada animeden. Animesi iyiyse oradan takip edeceğim. Önceki sezon o kadar kötüydü ki. Novel sonrası küçük bir kalp krizi geçirdim. İlk sezonu oldukça iyiydi oysaki. -
İkinci sezon light novel'den bire bir uyarlama sen web novel'i diyor olmayasın -
Animesi noveli aşmış -
İkinci sezonun yapım kalitesi çok düşüktü. Fan made - hayran yapımı gibi birseydi.
Genel izleyici jcin o kadar bekledikten sonra bu kadar kalitesiz bir sezon gormek serinin çoğu hayranı ucin büyük hayalkirikligi oldu.
Yok yani bu seriden çuvalla para kazanıyorsun, insanları yıllarca bekleniyorsun bari bu kadar düşük yapım kalitesi ile çıkma.
3. Sezon nasıl bir fikrim yok , tüm bölümlerin tamamlanmasını bekliyorum. İkinci sezondan sonra temkinliyim.
-
3. Sezonda çizim tarzı bile değişmiş ben beğendim. Çizimler iyi ses sanatçıları harika iş çıkarmış. Helede subarunun seslendirmeni yine duyguyu iyi geçiriyo bize. Opening ending de güzel. Şahsen benim fikrim 10/10. Öznel fikrim. 2. Sezon garfiel elsa mücadelesini de çizimine özenmişlerdi dediğin kadarda değil şimdi yiğidi öldür hakkını yeme. 2. Sezon seslendirmeside muhteşemdi. Uyarlama olarakda dediğim gibi çok az içerik kesme var ama muhtemelen 1. Sezon kafası 4. Sezon yapmayız o içerikleri keselim demişler -
Umarım hakkını vererek animeye uyarlarlar. Bende merakla sezonun bitmesini bekliyorum. Hafta hafta izlemek pek bana göre değil.
-
3 bölüm yayınlandı çarşamba yeni bölüm -
Birinci sezon sonrasında bir süre novel'den devam etmiştim. Animesinin duyurusuyla bırakmıştım. İkinci sezonla beraber o kadar çok yeri kesmişlerdiki novelden aldığım keyfin yarısını bile alamamıştım. Karakter monologları tamam, buraları atlayabilirler ama ikinci sezon kötüydü net.
Bu sezonu biriktirip izlerim. Biraz göz gezdirdim bu kez hikayeyi işlemişler gibi görünüyor. -
@Okeanix
Novelde güncel misiniz. Hocam spoiler paylaşsanız sevinirim. Aklımda kalmış bir kaç soru işareti var ve bu sorunun yanıtını alabilir miyim emin değilim. -
Gerçekten. Frederica ve petrayı gömdüğü sahnelerin silinmesi kötü oldu. Ama senin okuduğun novelin taslak versiyonu. Light novel ve anime bire bir gidiyor -
Neyi okuduğumu bilmeden tüketmişim zamanında. Çok eğlenceliydi, umarım dediğiniz gibidir. Bölümleri biraz daha biriktirip en baştan izlemeyi planlıyorum. Kurgusu ve karakterleri güzel seri çok az çünkü. -
Web noveli ve light noveli (dolayısıyla animesi) çok değiştirildi iki ayrı seri gibi okumanız daha iyi olur ki bence taslak versiyonu muazzamdı. ROSWAAAL deyipte boğazına sarıldığında garfielin yumruğu çakıp beynini dağıtması şifa büyüsüyle iyileştirip gözünü yeniden yaratamaması. Garfiel web novelde baya hırçındı ha. Animede gözünü elsa oyuyor. Bence önceki senaryo kat kat iyi ama garfielin karakterine uymadığından değiştirmeleri doğru karardı -
Bunları yeni okudum. Teşekkür ederim. -
Okaenix seninle bi ara sohbet edelim re zero hakkında -
Biraz fazla pedofilimsi olmuş, çocuksu figürler üzerinden yürüyüp duruyor seri ve şehvet başpsikoposu çocuk formunda falan.
Üçücü sezon ilk başladığında da ilerleyen bazı bölümlerde de çocuk karakterlerin aşkı vs vardı, izleyiciyi çocuk loliler ile tutuyorlar gibi hiç hoşuma gitmeyen
cinsel bazlı bir algı hissediyorum ama hayırlısı bakalım.
Bir de koca şehirde 10 tane karakter dışında savaşabilecek adam yok, küçük emrah izliyoruz. Başına gelmeyen kalmadı hala
boş yapan bomboş bir Subaru karakteri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 30 Ekim 2024; 21:17:57 > -
Pedofili konusu anime dünyasının genel sorunu. Yazarların sapıkça fantezileri, roman - anime - film olunca alkış tutuluyor.
Bu seri için, siz söyleyene kadar pedofili olduğuna yönelik bir izlenim almadım. Gerçi anime izleyicileri bu tarz içerikleri tüketmekden dolayı bağışıklık kazanmışda olabilir.
Çok absürt veya bariz bir durum olmadıkça pek umursamıyorum. Yalnız, animeler soyut düşünme çağına geçmemiş çocuklara göre de değil. Eğer bu yaşlarda çocuğum olsaydı izlemesine müsaade etmezdim. -
Çok kötü gidiyor. Yine loli düşmanlar, bizimkiler iniyor tokatlıyorlar, çıkıyor tokatlıyorlar..
Bunun dışında sezon başladı bizimki parkur yapmış kutunun üstünden atlıyor vs.
Hiç mi eğitim alacağın kimse yok? Yanınızdaki büyücü nerede? Kılıç kullanmayı da mı öğrenemiyorsun?
Herkese shamac mı atacaksın? Anime tarihinde MC olup işe yaramazlıkta Claymore Raki ile yarışan karakter.
Üstünde de hala aynı eşofman inanmıyorum. Kaç zaman geçti keşke bi tasarım ekleselerdi.
Tekrar dirilmeyince iyice bitmiş artık, tokatlana tokatlana bir hal oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X