Sen galiba Megamind'ın oğlusun? tipik Akp'li falan? İlacını almadan yorum yapma hatta burada hiç yazma bu forum senin levelinin çok altındaydı hani? Emrah koş Re Zero'yu eleştiriyorlar. ---- Mesajı yazıyorum eleman 30 saniye sonra cevap yazıyor, kokain bear gibi delirmiş şekilde bilgisayar başında benim mesajımı bekliyor akıl hastası. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 14 Kasım 2024; 16:54:42 > |
RE:ZERO Kara Hajimeru Isekai Seikatsu |Anime Tanıtım||Ana Konu| (19. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
30 dakika diyalog, 0 aksiyon ile 9.7 puan alabilecek tek anime Re:Zero'dur.
-
Kardeşim sakin. Düzgün bir üslup ttakın insan gibi tartış herkes sevecek değil. Eşofman meselesinde bencede mantıklı ama bu bir içerik en nihayetinde tüketiciye hitap etmiyor olabilir. Loliler konusunda bu japon döllerinin hepsi aynı zaten en azından pisleştirmiyor yazar. Çocuklar çocuk gibi en azından.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rindaman sende düzgün eleştir amq biraz yapıcı ol. Adam anlatmış biraz subaruya hala ezik demek pek doğru bir eleştiri olmaz. 3 sezaondada baya vurdular ağzına ama bir sürü daşaklı hareketide var. *insani sınırlar içinde* gelişti baya.
Kimseye hesap verecek değilim.
Ezikliklerin en büyüklerinden biri foruma diss attıp hesabı kapattıktan sonra sonra sive sive dönüp tekrar burada millete laf yetiştirmeye kalkmaktır.
2004 yılından beri SOA (Soul of Anime) ve AnimeMadness forumlarında bile uzun zaman takılmış bir insanım böyle
saykesi bozuk bir tip görmedim. Bir de çıkmış uluslararası platformlarda oy yarışı falan yapıyor öyle böyle fanboy değil, yazık.
Dergul - Kymophobia - Tanoren - Rokchu - Ozuma falan bu isimleri bilen bilir.
-
Hayır, kimse bilmiyor.
Ama 'Okeanix' adını hem Türkiye'de hem de globalde herkes bilir.
-
Okaenix webnoveli okuyur musun
Bunun konumuzla alakası yok sanki
Ben gözlemlerimi yazarım bu tip beni bloklasın eskiden olduğu gibi, buraya yeni hesaplar açıp açıp gelmesin birader.
natcuhi cubawu adlı kullanıcıdan da icazet alacak değilim, isterseniz de ikiniz bloklayın babanızın forumu değil.
-
Beni ne katıyon değişik
Muhattap olma benle, kullanıcı adına bak zaten kimsenin avukatlığını da yapma.
Altama sazan gibi o zaman.
-
OK.
Nickine triggerlandı çünkü Re:Zero ile alakalı her şeyden ölesiye nefret ediyor
Beni sevmemesinin en basit nedeni de nefret kusmasına izin vermemem, yazdığı saçma şeyleri çürütüp durmam. İstiyor ki donanımhaber adlı sitede onunla herkes aynı nefreti kussun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix1 -- 18 Kasım 2024; 22:5:40 > -
Okaenix az sakin olsana vatanı savunmuyon burda amq
Ben hep sakinim merak etme
Beni tanımayan Re:Zero fanı görmek ilginç
-
Hangi arctasın
Valla bana burdan pek sakin görünmedin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X