Bakalım sezonluk hate watcherımız nasıl saçmalamış, yapılmış ve yazılmış en iyi japon fantastik eseri Re:Zero hakkında.
Şehvet Başpsikoposu çünkü senin istediğin gibi hot milf tek boyutlu bir karakter değil. Kendisinin herkes bana bakıp 31 çeksin gibi bir amacı veya karakteri yok, insanlardan en çok nefret eden kişi ve aşk anlayışı delice. Üzerine paragraflarca yazıp açıklamam lazım karakterin derinliğini ve boyutunu. O bölümü izleyip bunu anlayamıyorsan zaten kapat izleme animeyi. Ayrıca internette buna projection denir haberin olsun.
Bu seride lolilere her zaman çocuk muamelesi yapılmıştır, Beatrice vs. olsun. Çocuk karakter aşkı dediğin 1 tane çocuk karakterin başka bir çocuk karakterden hoşlanmasından niye rahatsız oluyorsun anlamadım?
1000 Isekai içerisinde en az fanservice olan seri btw. O sırada Narutoda Jiraiya direkt pedo, HxHde yürüyen çocukların götüne bakan ve azan pedo geziyor vs. vs, One Piece söylemeye gerek bile yok.
Şehirin kendi askerleri ve Kiritaka özel paralı askerleri var "White Dragon Scales". Bu şehir hiçbir zaman bu çapta bir cadı tarikatı saldırısına dayanaklı bir şehir değil çünkü bu olay aşırı aşırı nadir olay. Cadı Tarikatı böyle aktif bir oluşum değil bir şehre saldıracak kadar içlerinde en aktif olanı Betelgeuse. Şehirin tasarlanma amacı zaten güçlü bir varlığı tuzağa düşürüp boğarak öldürmek, diyalogları okumadığın için söylüyorum "Witch of Pride" yaptıkları gibi.
Evet yine işe yaramaz Subaru değil mi? Tembellik Başpsikoposunu, Beyaz Balinayı, Büyük Tavşanı yenen tüm dünyada ünü yayınlan ve inanılmaz bir kahraman olarak görülen o işe yaramaz Subaru :DDDDDDDDDDDDDDDDD Diğer başarılarını söylemiyorum bile. Subaru kadar harika yazılmış ve işlevsel bir MC sanırım power fantasy doglara gitmiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix1 -- 14 Kasım 2024; 14:38:43 > |
RE:ZERO Kara Hajimeru Isekai Seikatsu |Anime Tanıtım||Ana Konu| (19. sayfa)
-
-
Küçük hate watcherımızı rezil etmeye devam edelim.
Alıntı
metni:Çok kötü gidiyor. Sen kendini buna inandırmaya devam et.
(Mushoku Tensei fanı biri 2000 hesap açıp 1 bastı, onun botları silinince 9+ olacak tekrar)
Alıntı
metni:Yine loli düşmanlar, bizimkiler iniyor tokatlıyorlar, çıkıyor tokatlıyorlar.. Geçen yorumla aynı yorum, aynı bölüme mi yorum yapıyorsun?
Capella tam olarak olarak loli değil bir petite woman. Onun dışında Sirius, Regulus vs. nasıl loli düşmanlarmış bize açıklar mısın?
Bizimki tokatlanıyormuş, normal? Çok güçlü kişiler karşısında olan yüzlerce muhafızı çok rahat öldürebilecek güçte bir tip. Karşısında sadece bir insan olan Natsuki Subaru var.
Güç fantezisi arıyorsan yallah random dandik isekai serini izle veya random boktan powerup alınan shounenler.
Alıntı
metni:Bunun dışında sezon başladı bizimki parkur yapmış kutunun üstünden atlıyor vs. Subaru zaten bu noktada olan potansiyelini maksimumda kullanıyor.
- Kırbaç çok iyi kullanıyor.
- Atletik ve kaslı.
- Artık bir ruh kullanıcısı olduğu için Beatrice ile çok güçlü Yin büyüleri geliştirdiler.
- Tembellik Otoritesini çok yan etkisi olsa da kullanabiliyor.
Alıntı
metni:Hiç mi eğitim alacağın kimse yok? Yanınızdaki büyücü nerede? Kılıç kullanmayı da mı öğrenemiyorsun? Kılıç kullanmayı öğrenme diye bir şey yok bu evrende, Subaru kılıç potansiyeli olsaydı zaten Kırbaç yerine Kılıç tercih ederdi. Kırbaç tercih etmesinin sebebi kendisinin Tricky bir karakter olması ve Kılıç gibi şeylerde hiçbir becerisi olmaması.
Subaru 100 milyon kılıç eğitim alsa bile az önce laf attığın karakterlere çizik atamaz kılıçla.
Subaru büyü öğrenemez çünkü 2. sezonda büyü kapısı kırıldı artık sadece Beatrice ile büyü yapabilirler ki onla da geliştirdikleri Yin büyüleri var.
2. Bölümde herhangi gelen bir saldırıyı etkisiz hale getiren EMM büyüsü gibi.
İzlemediğin anime hakkında niye yorumlar giriyorsun?
Alıntı
metni:Herkese shamac mı atacaksın? Anime tarihinde MC olup işe yaramazlıkta Claymore Raki ile yarışan karakter. Tek başına Shamac atamaz büyü kapısı kırıldığı için, Beatrice ile birlikte baya güçlüler.
Yine Subaru işe yaramaz denmiş, adamın onlarca başarısı varken ve tüm dünyada kahraman olarak görülen inanılmaz bir figürken.
Subarunun elde attığı başarıları bırak bu evrende elde edeni, başka animelerde bile elde eden yok.
Kendisi kadar işlevsel bir MC yok anime tarihinde herif hala işe yaramaz diyor, işte seriyi götüyle izleyince böyle oluyor.
Alıntı
metni:Üstünde de hala aynı eşofman inanmıyorum. Kaç zaman geçti keşke bi tasarım ekleselerdi. Aynı eşofman değil bir kopya. Subaru bunu tercih etmesi gayet normal hem kendi dünyasından kalan bir şey olduğu için onu rahatlatıyor, hem esnek ve rahat.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Gelecek Arc değiştirmek zorunda kalacak ortam şartları yüzünden. Alıntı
metni:Tekrar dirilmeyince iyice bitmiş artık, tokatlana tokatlana bir hal oldu. Mesela orada Capella, Crusch gibi bir karakteri bayıltıyor ama o sırada onu kurtarmayı başarıp oradan canlı ayrılabilen Subaru nedense laf yiyor?
Seride çok fazla karakter dayak yiyor ama nedense hep lafı Subaru yiyor? Subaru dayak yese bile bu seriyi kötü yapmaz ayrıca zaten olay Subaru hem güçsüz hem çok güçlü harika yazılmış bir ana karakter olması.
-
Ufacık aklınızla şu seriyi yorumlayabileceğini veya eleştirebileceğinizi sanıyorsanız çok yanlış bir anime izliyorsunuz.
Re:Zero sadece fanı olan ve seriyi gerçekten anlayabilen doğru eleştirebilir.
"YAV YEĞENİM BU MC NE ZAMAN 19468148 TANE GOTTEN POWERUP ALACAK" gibi 12 yaş yorumlarını 30 yaşına gelmiş adamların yapması ayrı bir komedi.
-
İğrenç bir şizofren, 2 sene önce tartıştık yine gelmiş başka hesap açıp saldırıyor.
Sen nasıl istersen ona göre dizayn edelim kendimizi?
Subaru zerre gelişme yok, ölüp dirilmeyincede bir halt öngöremez oldu, boş yapanların en başında gelen tip.
Kaç sene olmuş bi elbise değiştirin bari, Düz lise beden eğitimi eşofmanı giymesi de artık ayrı bir iğrenç.
Ben seriyi eleştiriyorum şizofren gibi geliyor bana had bildirmeye kalkıyor, sana şişme subaru falan yollayalım birader
çok ciddi sorunların var. Bi forumu küçümseyip gidiyor bir de geliyor bana had bildirmeye çalışıyor.
Gördüğünüz üzere mental hastalık kötü şey. Seriye aşık olmuş, internet aleminde tüm piyasaya saldırıp animeyi
dünyanın bir numarası yapmaya çalışıyor. Justin Bieber fanları büyüdü bu hala büyüyemedi.
-
Subaru karakterinde gelişme yok diyecek kadar seriyi anlamamak için artık ne olmak lazım bilmiyorum.
CrunchyrollyoutubeEpisode 57: Subaru tries to bring the city out of despair with a speech! Watch Re:ZERO on Crunchyroll! https://got.cr/cc-rezero Natsuki Subaru, an ordinary high school student, is on his way home from the convenience store when he finds himself transported to another world. As he's lost and confused in a new world where he doesn't even know left from right, the only person to reach out to him was a beautiful girl with silver hair. Determined to repay her somehow for saving him from his own despair, Subaru agrees to help the girl find something she's looking for... Crunchyroll brings you the latest clips, openings, full episodes, and more from your favorite anime! FREE 7-DAY CRUNCHYROLL TRIAL 🌟 https://got.cr/cc-7days #ReZERO #Anime #Crunchyrollhttps://www.youtube.com/watch?v=qfAI4oIz0zM3 Sezondur seriyi hate watchlayıp %100 yanlış olan yorumlarını düzeltmekten ben yoruldum, izleme?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix1 -- 14 Kasım 2024; 15:17:18 > -
Animeye aşık olmuş bir şizofrenin çırpınışlarını izliyorsunuz arkadaşlar, bu forumu küçümseyip yine buraya gelip yazan
ve hayal alemindeki karakterlere tutunmaya çalışan realiteden kopmuş, kurgu yüzünden diğer insanlara kavda eden mental bir tip.
İlacının almadan foruma yazma bir zahmet.
-
Yaptığın boş yorumları gidip Twitter, Reddit gibi 5 kişiden fazlanın baktığı platformlara yazsana bakalım ne diyorlar?
Burada mağdur rolü yapman çok komik tipik AKP'li.
Seri hakkında objektif olarak %100 yanlış olan dandik eleştirine cevap verdim, bu kadar kudurmana gerek yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix1 -- 14 Kasım 2024; 14:53:52 > -
Sen galiba Megamind'ın oğlusun? tipik Akp'li falan?
İlacını almadan yorum yapma hatta burada hiç yazma bu forum senin levelinin çok altındaydı hani?
Emrah koş Re Zero'yu eleştiriyorlar.
----
Mesajı yazıyorum eleman 30 saniye sonra cevap yazıyor, kokain bear gibi delirmiş şekilde bilgisayar başında benim mesajımı bekliyor akıl hastası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 14 Kasım 2024; 16:54:42 > -
30 dakika diyalog, 0 aksiyon ile 9.7 puan alabilecek tek anime Re:Zero'dur.
-
Kardeşim sakin. Düzgün bir üslup ttakın insan gibi tartış herkes sevecek değil. Eşofman meselesinde bencede mantıklı ama bu bir içerik en nihayetinde tüketiciye hitap etmiyor olabilir. Loliler konusunda bu japon döllerinin hepsi aynı zaten en azından pisleştirmiyor yazar. Çocuklar çocuk gibi en azından.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rindaman sende düzgün eleştir amq biraz yapıcı ol. Adam anlatmış biraz subaruya hala ezik demek pek doğru bir eleştiri olmaz. 3 sezaondada baya vurdular ağzına ama bir sürü daşaklı hareketide var. *insani sınırlar içinde* gelişti baya.
Kimseye hesap verecek değilim.
Ezikliklerin en büyüklerinden biri foruma diss attıp hesabı kapattıktan sonra sonra sive sive dönüp tekrar burada millete laf yetiştirmeye kalkmaktır.
2004 yılından beri SOA (Soul of Anime) ve AnimeMadness forumlarında bile uzun zaman takılmış bir insanım böyle
saykesi bozuk bir tip görmedim. Bir de çıkmış uluslararası platformlarda oy yarışı falan yapıyor öyle böyle fanboy değil, yazık.
Dergul - Kymophobia - Tanoren - Rokchu - Ozuma falan bu isimleri bilen bilir.
-
Hayır, kimse bilmiyor.
Ama 'Okeanix' adını hem Türkiye'de hem de globalde herkes bilir.
-
Okaenix webnoveli okuyur musun
Bunun konumuzla alakası yok sanki
Ben gözlemlerimi yazarım bu tip beni bloklasın eskiden olduğu gibi, buraya yeni hesaplar açıp açıp gelmesin birader.
natcuhi cubawu adlı kullanıcıdan da icazet alacak değilim, isterseniz de ikiniz bloklayın babanızın forumu değil.
-
Beni ne katıyon değişik
Muhattap olma benle, kullanıcı adına bak zaten kimsenin avukatlığını da yapma.
Altama sazan gibi o zaman.
-
OK.
Nickine triggerlandı çünkü Re:Zero ile alakalı her şeyden ölesiye nefret ediyor
Beni sevmemesinin en basit nedeni de nefret kusmasına izin vermemem, yazdığı saçma şeyleri çürütüp durmam. İstiyor ki donanımhaber adlı sitede onunla herkes aynı nefreti kussun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix1 -- 18 Kasım 2024; 22:5:40 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X