Şimdi Ara

RE4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resident evil 4 sadeec klavyeden mi oynanıyor mouse falan kullanamıyorum

oynaan bilen var mı

• Resident Evil 4 Mause Aim Mod

http://files.filefront.com/ResidentEvil4+MOD+MouseAim12/;7078886;;/fileinfo.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 1 Ağustos 2007; 22:29:17 >
  • varsa gamepad le oyna daha zevkli oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: therack

varsa gamepad le oyna daha zevkli oluyo

+ 1
  • aahanda

cs bizi mouse kullanmaya itti csden önce varmıydı yahu mouse falan klavye bir arada

bu arada gamepad olayı müthişmiş

teşşekkürler
  • Tabi kiki game pad ile oynana Bilir.
    Daha kolay.
  • ben bu oyunu sadece klavye ile rahatlıkla oynadım.alışınca klavya de çok kolay gelecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erarslan1081

ben bu oyunu sadece klavye ile rahatlıkla oynadım.alışınca klavya de çok kolay gelecektir.

+1
    Özellike de tuşların yerini kendine göre ayarlarsan daha bi güzel oluyo
  • bu oyunu joypad de oynamak için bence gamecube kolu gerekir neyse benim sorum şudur ki:arkadaşlar vista yüklü pc bu mereti çalıştırırmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erarslan1081

ben bu oyunu sadece klavye ile rahatlıkla oynadım.alışınca klavya de çok kolay gelecektir.

Kardes sana %100 katılıyorum.Game pada filan gerek yok.Klavye ile 3 4 bolum gectıkten sonra artık ellerın o tuslara alısmaya baslıyo ve cok rahat bı sekılde oynuyosun.Ben bunu bıtırdım vede hıcbı zaman elıme game padı almadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requie|m| -- 18 Ocak 2008; 21:16:12 >
  • bu oyunu enson 2 yıl önce gamecube de bitirmiştim ama tadı damağımda kaldı şunu bidaha bulup kursam oynasam diyorum ama vistada çalışırmı çalışmaz mı bilemiyorum bu konuda bi bilgisi olan varmı?
  • bide leon scott kennedy nin oyunun başında giydiği karizma kahverengi bir mont varya onu nerden buluruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuRRoUnDeR -- 18 Ocak 2008; 22:04:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.