Bildirim
REA vs GHOM: LOH'suz Mass Critical Half Tank
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Tebrik ederim.
Karakterin ile durumun nasıl ? ACT 3 mü farmlıyorsun ?
Bende LoH olan silah vardı taktım kestim ama kesince ne oldu ACT 3 yapamadıktan sonra. -
bu LOH dediğiniz ne? -
Hocam zaten attack speedin 1.20,birde 60k hp var,ghom kesmen için şuanki silahlarında 1000 loh olsada pek bi işe yaramazdı çünkü tanklayamazsın,videodaki gibi gazdan kaçıp vurman lazım.Loh ile tanklayabilmen için 1.90 üzeri attack speed olması gerekir.Barbarlarda hiç loh a gerek yok zaten bana göre,kendi skilleri var zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
bu LOH dediğiniz ne?
Life on Hit in kısaltılması.Vuruş başına hp kazanmak yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 11 Temmuz 2012; 3:32:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Capt. Awesome
Tebrik ederim.
Karakterin ile durumun nasıl ? ACT 3 mü farmlıyorsun ?
Bende LoH olan silah vardı taktım kestim ama kesince ne oldu ACT 3 yapamadıktan sonra.
Diablo farmlıyorum su an. Solo olarak. Act3 çoktan farm moduna geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: HunterDare
Hocam zaten attack speedin 1.20,birde 60k hp var,ghom kesmen için şuanki silahlarında 1000 loh olsada pek bi işe yaramazdı çünkü tanklayamazsın,videodaki gibi gazdan kaçıp vurman lazım.Loh ile tanklayabilmen için 1.90 üzeri attack speed olması gerekir.Barbarlarda hiç loh a gerek yok zaten bana göre,kendi skilleri var zaten.
LOH tabiiki hızlı silahla + saglam bir LOH ile olur. Fakat bir kac arkadasımdan bu LOH ile ilgili tepkiyi alınca yapma geregi duydum. Yani bu LOH sadece Tanklıkta iş yapabilecke birsey. Oysaki Damage'e sahip bir barbar Revenge ve Ignore Pain ile çok kolay HP regenleyebiliyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberbob -- 11 Temmuz 2012; 3:52:29 >
-
Tabi canım loh zaten diğer itemlerin çok iyiyse hiç gerekmiyor.Mesela benim monku act 2 de lohsuz yürüyemiyordum bile,daha sonra farmlaya farmlaya diğer itemlerim bayağı gelişti.Hiç lohsuz bütün act 2 yi güle oynaya farmlayabiliyordum.Şimdi act 3 ü lohla farmlıyorum,sağlam gloves ve helmet bulabilirsem act 3 de de loh a ihtiyaç kalmayacak pek fazla. -
ee bir şey yokmuş ki charda zaten bir hp güzel. diğerleri gayet ortalama stat değerleri -
Diğer sınıfları bilmiyorum fakat Wizard ile Inferno'da bile zorlamıyor.
Diamond Skin sağolsun -
quote:
Orijinalden alıntı: JackGhosen
Diğer sınıfları bilmiyorum fakat Wizard ile Inferno'da bile zorlamıyor.
Diamond Skin sağolsun
EE herkes Wiz kadar şanslı değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberbob -- 11 Temmuz 2012; 11:41:25 > -
quote:
quote:
bu LOH dediğiniz ne?
LoH istenmesinin sebebi bu videoda gizli. Videoyu forumdan bir arkadaş çekmişti.
http://www.youtube.com/watch?v=LQpw5Z4811Q
-
quote:
Orijinalden alıntı: Capt. Awesome
quote:
quote:
bu LOH dediğiniz ne?
LoH istenmesinin sebebi bu videoda gizli. Videoyu forumdan bir arkadaş çekmişti.
http://www.youtube.com/watch?v=LQpw5Z4811Q
Lol. Bu her ne kadar life on Hit'in sayesinde de olsa aslında burdaki en önemli olanı Overpower. Onu her kullandıgında seri vuruslar yapıyor ve onların herbiri hit den sayıldıgı icin Life'ı hızla doluyor. Hatta oynayan arkadas bi ara spamlıyor tam ölmek üzereyken. :D
-
Özel bir tarafı yok ki dostum GHOM kesmenin artık ? -
quote:
Orijinalden alıntı: EvrenVarg
Özel bir tarafı yok ki dostum GHOM kesmenin artık ?
Dostum sen niye böylesin ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X