Şimdi Ara

REA vs GHOM: LOH'suz Mass Critical Half Tank

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Merhaba Dostlar

Oyunda Diablodan bile çok daha zor olan GHOM namı ile her forumda gezmekteymiş. Bir kaç barbarian arkadaşım LOH'suz kesemezsin dedi hatta imkansızmıs öyle söylediler. Bende Kesip video yapmak istedim.

Gerçekten şu an oyundaki en zor bosslardan biri..

İyi Eğlenceler

• Tebrik ederim.

Karakterin ile durumun nasıl ? ACT 3 mü farmlıyorsun ?

Bende LoH olan silah vardı taktım kestim ama kesince ne oldu ACT 3 yapamadıktan sonra.
  • bu LOH dediğiniz ne?
  • Hocam zaten attack speedin 1.20,birde 60k hp var,ghom kesmen için şuanki silahlarında 1000 loh olsada pek bi işe yaramazdı çünkü tanklayamazsın,videodaki gibi gazdan kaçıp vurman lazım.Loh ile tanklayabilmen için 1.90 üzeri attack speed olması gerekir.Barbarlarda hiç loh a gerek yok zaten bana göre,kendi skilleri var zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

bu LOH dediğiniz ne?

Life on Hit in kısaltılması.Vuruş başına hp kazanmak yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HunterDare -- 11 Temmuz 2012; 3:32:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Tebrik ederim.

Karakterin ile durumun nasıl ? ACT 3 mü farmlıyorsun ?

Bende LoH olan silah vardı taktım kestim ama kesince ne oldu ACT 3 yapamadıktan sonra.

Diablo farmlıyorum su an. Solo olarak. Act3 çoktan farm moduna geldi.

quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

Hocam zaten attack speedin 1.20,birde 60k hp var,ghom kesmen için şuanki silahlarında 1000 loh olsada pek bi işe yaramazdı çünkü tanklayamazsın,videodaki gibi gazdan kaçıp vurman lazım.Loh ile tanklayabilmen için 1.90 üzeri attack speed olması gerekir.Barbarlarda hiç loh a gerek yok zaten bana göre,kendi skilleri var zaten.

LOH tabiiki hızlı silahla + saglam bir LOH ile olur. Fakat bir kac arkadasımdan bu LOH ile ilgili tepkiyi alınca yapma geregi duydum. Yani bu LOH sadece Tanklıkta iş yapabilecke birsey. Oysaki Damage'e sahip bir barbar Revenge ve Ignore Pain ile çok kolay HP regenleyebiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberbob -- 11 Temmuz 2012; 3:52:29 >

• Tabi canım loh zaten diğer itemlerin çok iyiyse hiç gerekmiyor.Mesela benim monku act 2 de lohsuz yürüyemiyordum bile,daha sonra farmlaya farmlaya diğer itemlerim bayağı gelişti.Hiç lohsuz bütün act 2 yi güle oynaya farmlayabiliyordum.Şimdi act 3 ü lohla farmlıyorum,sağlam gloves ve helmet bulabilirsem act 3 de de loh a ihtiyaç kalmayacak pek fazla.
  • ee bir şey yokmuş ki charda zaten bir hp güzel. diğerleri gayet ortalama stat değerleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Plan Staff Of Herding Bug'i
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diğer sınıfları bilmiyorum fakat Wizard ile Inferno'da bile zorlamıyor.

Diamond Skin sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Diğer sınıfları bilmiyorum fakat Wizard ile Inferno'da bile zorlamıyor.

Diamond Skin sağolsun

EE herkes Wiz kadar şanslı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberbob -- 11 Temmuz 2012; 11:41:25 >
  • quote:

Hocam zaten attack speedin 1.20,birde 60k hp var,ghom kesmen için şuanki silahlarında 1000 loh olsada pek bi işe yaramazdı çünkü tanklayamazsın,videodaki gibi gazdan kaçıp vurman lazım.Loh ile tanklayabilmen için 1.90 üzeri attack speed olması gerekir.Barbarlarda hiç loh a gerek yok zaten bana göre,kendi skilleri var zaten.

quote:

bu LOH dediğiniz ne?

LoH istenmesinin sebebi bu videoda gizli. Videoyu forumdan bir arkadaş çekmişti.

http://www.youtube.com/watch?v=LQpw5Z4811Q

• quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

quote:

bu LOH dediğiniz ne?

LoH istenmesinin sebebi bu videoda gizli. Videoyu forumdan bir arkadaş çekmişti.

http://www.youtube.com/watch?v=LQpw5Z4811Q

Lol. Bu her ne kadar life on Hit'in sayesinde de olsa aslında burdaki en önemli olanı Overpower. Onu her kullandıgında seri vuruslar yapıyor ve onların herbiri hit den sayıldıgı icin Life'ı hızla doluyor. Hatta oynayan arkadas bi ara spamlıyor tam ölmek üzereyken. :D

• Özel bir tarafı yok ki dostum GHOM kesmenin artık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenVarg

Özel bir tarafı yok ki dostum GHOM kesmenin artık ?

Dostum sen niye böylesin ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.