Şimdi Ara

REAL DE FENER HAVASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Roberto Carlos’un Fenerbahçe’ye transferinden dolayı Real Madrid’in antrenmanlarında Türk havası esmeye başladı. 07.06.2007
    11 yıl formasını giydiği Real Madrid’e veda etmeye hazırlanan Roberto Carlos, bugünkü antrenmanda takım arkadaşlarının en fazla ilgi gösterdiği ve şakalaştığı oyuncu oldu. Roberto Carlos’un takımdan ayrılacağına özellikle Robinho, Emerson, Cicinho gibi Brezilyalı futbolcular üzülürken, antrenman boyunca sürekli Carlos ile şakalaştılar.
    Cicinho bir ara eline antrenman atletini alıp peçe gibi yaparak Roberto Carlos’un karşısında dansöz gibi dans etmeye başladı.

• Cicinho bir ara eline antrenman atletini alıp peçe gibi yaparak Roberto Carlos’un karşısında dansöz gibi dans etmeye başladı.

şu cicinho nun yaptıklarına bakın adamların türkiye üzerindeki bakışları bile farklı.hala bizi geri kalmış zannediyolar ve biz birbirimizle laf yarıştırıyoruz .
  • adamı iyi tefe almışlardır,
    şakalaşmışlar ya

ancak cicinho nun yaptığı hoşuma gitmedi.
  • cicinho senin
  • Ya celallenmeyin hemen kaynak ne acaba
  • kaynak bi fenerbahçe sitesi arkadaşlar
  • adamlar sevinmişler eldeki 36lığı kakaladık bize de yol açıldı diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kayseri ve Fener Maçları Gitti
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamlar yazcak bisey bulamayip iyice haber sikmaya basladilar.spor medyasinin hali iste :PP
  • ne var dansöz kılığına girmişse sanki türkiyede dansöz yok neden bu kadar tepki verdiniz anlamadım türkiyenin tanıtımnda bile dansözler varken
  • quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

adamlar sevinmişler eldeki 36lığı kakaladık bize de yol açıldı diye

Şaka maka adam 34 yaşında ,önümüzdeki sezon 35eeeeeeeeee hani hakan ŞÜKÜR de 35 yaşında yaşlı sayılıyordu nnoldu şimdii...Ben şahsen HAKAN ı tercih ederdim

• quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

ne var dansöz kılığına girmişse sanki türkiyede dansöz yok neden bu kadar tepki verdiniz anlamadım türkiyenin tanıtımnda bile dansözler varken

arkadaşım dansözlere bi söz söylediğimiz yok o yaptığı peçe türkiye ye ne açıdan baktıklarını kanıtlar ben ce ve biz carlos transferi ile bu bakışı bir ölçü de olsa değiştirebilirsek ne mutlu bize ne mutlu türk futboluna
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunciz

quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

ne var dansöz kılığına girmişse sanki türkiyede dansöz yok neden bu kadar tepki verdiniz anlamadım türkiyenin tanıtımnda bile dansözler varken

arkadaşım dansözlere bi söz söylediğimiz yok o yaptığı peçe türkiye ye ne açıdan baktıklarını kanıtlar ben ce ve biz carlos transferi ile bu bakışı bir ölçü de olsa değiştirebilirsek ne mutlu bize ne mutlu türk futboluna

bence türkiyeye o açıdan bakmaları,kendi eksikliği,kültürsüzlüğü vede bizim kötü reklam yapmamam yani;ülkeyi tanıtması gerekenlerin başarısızlığı...bizde brezilya deyince ne biliyozki...samba,lambada,bidaa samba

• quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

quote:

Orjinalden alıntı: maestro_34

adamlar sevinmişler eldeki 36lığı kakaladık bize de yol açıldı diye

Şaka maka adam 34 yaşında ,önümüzdeki sezon 35eeeeeeeeee hani hakan ŞÜKÜR de 35 yaşında yaşlı sayılıyordu nnoldu şimdii...Ben şahsen HAKAN ı tercih ederdim

tamam sen etmeye devam et biz geliyoruz

• quote:

şaka gibisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Paus3Break

quote:

şaka gibisin

O değil de bizim yöneticiler nasıl olur da Hakan Şükür varken R. Carlos'u getirirler. Bu insanüstü tercihler niye bizim yöneticilerin aklına gelmiyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

quote:

Orjinalden alıntı: Paus3Break

quote:

şaka gibisin

O değil de bizim yöneticiler nasıl olur da Hakan Şükür varken R. Carlos'u getirirler. Bu insanüstü tercihler niye bizim yöneticilerin aklına gelmiyor..

ermanpac sana sonuna kadar katılıom biliosunus hakan 2006/2007 sezonunda 4dei 24gol attı ya..çok asist yaptı çok güzel oynadı ya...

• beyler nasıl tanıtılırsa öyle tanırlar,her gelen turiste dansöz falan gösterirsek olacağı budur fazla yadırgamıyorum...hem ne olmuş yani brezilya deyince benimde aklıma sırasıyla
    1-copacabana plajındaki muhteşem kızlar
    2-gisele bündchen
    3-rio karnavalındaki fizik üstü çalkalayan hatunlar
    4-biblo gibi kızlar
    5-pele
    6-futbol
    7-plaj futbolu
    8-alex
    9-zico
    10-garrincha
    11-kızlar demişmiydim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.