Şimdi Ara

Real-Debrid Premium üyelik alımına ekstra gün hediye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
10
Favori
8.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hulu sunucusu şu an bakımdaymış, deneyemedim. ama türkiye'den izleyemediğiniz bir video linkini girip realdebrid sayesinde bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz ya da online realdebrid sunucusundan izleyebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak0 -- 2 Temmuz 2014; 13:39:05 >
  • Kredi kartıyla güvenli şekilde alınabiliyor. 3D secure olarak ödeme yapılıyormuş. 6 aylık alınca 800 puan veriyor. Geçen ay da 1 aylık aldığımdan (400 puan vermişti) 1000 puana 30 gün daha ekleme yaptım. 8 gün kalan üyeliğim 46 tlye 290 gün olmuş oldu. Aylık 5 tl civarına geliyor ki oldukça iyi.
  • Daha bir hafta önce aldım
    1 hafta bekleseymişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Upstore.net sitesini destekleyen debrid sitesi yok mudur hic?

• Ortak alınır mı acaba ? Şöyle 2-3 kişi girsek bir hesaba, ban yer miyiz ? Ben alldebrid hesabımı hem okulda, hem bir arkadaşımla ortak kullanıyordum sıkıntı olmuyordu mesela.

Edit:

Real-Debrid Premium üyelik alımına ekstra gün hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 2 Temmuz 2014; 19:11:09 >
  • poff daha 9 ağustosa kadar var alsam mı napsam acaba
  • Bu tür sitelerin torrent te ne gibi faydası var?

Hani az sayıda paylaşımcı olsa dahi bize son hız olarak mı geliyor.
  • haber veren altın bulsun. kaptım 252 gün alldebridin bitimine 30 gün kalmıştı. gerçi alldebrid daha iyi ama; umarım rapidgator sorun çıkarmaz fazla. tekrar tekrar teşekkürler.
  • World TL Card ile ödeme kabul etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edirneli86

Bu tür sitelerin torrent te ne gibi faydası var?

Hani az sayıda paylaşımcı olsa dahi bize son hız olarak mı geliyor.

bugün torrent denedim, torrent'den kendi serverlarına çekmesi paylaşımcıya göre yavaş veya hızlı olabiliyor.

kendi serverlarına çektikten sonra uptobox sitesine upload yapıyor ve sonrasında son hızda indiriyorsunuz.

3 gb'lık dosya 16 paylaşımcıyla dalgalı olarak saniyede 1 mb ile başlayıp 3 mb'a kadar çıktı kendi serverlarına indirmesi. 15 dakika falan sürdü.
  • Tor.rent için kullacanaklara justseed.it e göz atmalarını tavsiye ederim, hem torrent hem http download siteleri için justseed.it+foxleech tavsiye ederim, daha ucuz bir çözümdür bu siteler. Bilgi isteyenlere yardımcı olurum.
  • Kalitesi nasıl. Multidebrid yeni bitti, bu mantıklı duruyor.

• qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    Sağolun. Ben genelde 850-900 kabul civarına hız alıyorum pekte yüksek bitseydi değil çünkü son hızdan yukarı zaten çıkamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • qontak0 Q kullanıcısına yanıt
    hocam,http://fboom.me/ destekliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

hocam,http://fboom.me/ destekliyor mu?

desteklemiyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Tor.rent için kullacanaklara justseed.it e göz atmalarını tavsiye ederim, hem torrent hem http download siteleri için justseed.it+foxleech tavsiye ederim, daha ucuz bir çözümdür bu siteler. Bilgi isteyenlere yardımcı olurum.

Foxleech ne yazık ki bana göre 5 para etmez bir site. Tek artısı ucuz olması. O sırada hangi site çalışır durumda olduğunu göstermiyor ve çoğu zaman desteklediği siteler göçüyor. 1 aylık almıştım başta iyiydi ve senelik alacaktım ki saçmalamaya başladı. Firefox plugini bile yok sitenin. Ayrıca çevirme işlemi bazen 1 dkyı bulduğu oluyor.
  • Haber veren arkadaşa tşkler.cokluindir kullanıyoduk bide bunu deneyelim.
    Edit:Turbobitten henüz indirme yapamadım,umarım sürekli böyle değildir.6 aylık aldık bide:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtgb -- 3 Temmuz 2014; 23:28:16 >
  • bende aldım :D teşekkürler
  • 252 gün + 30 gün de 1000 sadakat puanı karşılığı veriyor zaten. 282 gün için çok iyi fiyat.
  • rapidgator, keep2share gibi siteler var mı? ya da hangi siteler var? nerden bakıyoruz arkadaşlar?

özür dilerim biraz cahilim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.