Şimdi Ara

Real-Debrid Premium üyelik alımına ekstra gün hediye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
10
Favori
8.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

Tor.rent için kullacanaklara justseed.it e göz atmalarını tavsiye ederim, hem torrent hem http download siteleri için justseed.it+foxleech tavsiye ederim, daha ucuz bir çözümdür bu siteler. Bilgi isteyenlere yardımcı olurum.

Foxleech ne yazık ki bana göre 5 para etmez bir site. Tek artısı ucuz olması. O sırada hangi site çalışır durumda olduğunu göstermiyor ve çoğu zaman desteklediği siteler göçüyor. 1 aylık almıştım başta iyiydi ve senelik alacaktım ki saçmalamaya başladı. Firefox plugini bile yok sitenin. Ayrıca çevirme işlemi bazen 1 dkyı bulduğu oluyor.

Ben 1 ay kullandım, daha çok uploaded ve turbobit çevirdim,çevirmediği zaman olmadı,sistemi biraz ilkel ama parasına göre bence çok iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• celalcaner2 kullanıcısına yanıt
    Anasayfa da sağ alt tarafta barındırıcılar yazıyor,ordan inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrtgb -- 4 Temmuz 2014; 1:25:36 >
  • Haber için teşekkürler. 1-2 aydır reale geçmiştim. Şuan 66 gün + 1200 puan var. 66+252+30+30 totalde 378 gün olur. 16€'ya seneye bugüne kadar rahat oluruz herhalde.
    Normalde all kullanıyordum. Hostlar real'de şuan daha iyi. Ama torrentte 5 sınırı olması kötü. Allda sınır yok ama torrent içindeki inecek dosyayı seçemiyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma sapan hala paypal desteklemiyor. Eskiden vardı kaldırmışlar. Bide uyarı yazmışlar neden paypal yok diye. Yapan nasıl yapıyor!
  • @celalcaner2

https://real-debrid.com/compare

burada diğer debrid siteleriyle kıyaslama yapılmış. görmek için giriş yapmanız gerek

@Jlozde

Nedense paypal artık bir çok dosya barındırma siteleriyle çalışmıyor. ya da tam tersi
  • Ben hem realdebrid hem de alldebrid kullandım. Realdebrid bence daha iyi. Alldebrid ile indirdiğim dosylarda rar açma sorunu yaşıyordum. Adamların download resume gibi bir sorunları var bence. Bunun dışında torrent sınırı realdebrid için 5 dezavantaj olarak görülebilir fakat sanki daha fazla torrent eklenebiliyor o sınıra dikkat etmiyor gibime geldi. Ayrıca bir avantaj olarak indireceğiniz torrentın içindeki dosyayı seçebiliyorsunuz.
  • alldebrıd son zamanlar sacamladı turbobıt felan calsımıyor kaldıkı eltıtbıt felan calısıtıgnı 2 senedır hıc gormedım :) reladebrı bır ara kullandım ıyıydı ama paypal yoktu. sımdı alldebrı 220 gunluk vardı ama turbobıt calısmıyor neyse tesekkurler haber ıcın real debrıd aldım 1 aylık 42 gun oldu
  • dalgınlığıma gelerek kodu girmeden satın aldım :( satın alımı iptal edebiliyormuyuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

Ben hem realdebrid hem de alldebrid kullandım. Realdebrid bence daha iyi. Alldebrid ile indirdiğim dosylarda rar açma sorunu yaşıyordum. Adamların download resume gibi bir sorunları var bence. Bunun dışında torrent sınırı realdebrid için 5 dezavantaj olarak görülebilir fakat sanki daha fazla torrent eklenebiliyor o sınıra dikkat etmiyor gibime geldi. Ayrıca bir avantaj olarak indireceğiniz torrentın içindeki dosyayı seçebiliyorsunuz.

5 tane sınır aynı anda değil mi ?

torrent yükleyip sildikçe sınırsız torrent yükleyebilirim herhalde değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

quote:

Orijinalden alıntı: balkan82

Ben hem realdebrid hem de alldebrid kullandım. Realdebrid bence daha iyi. Alldebrid ile indirdiğim dosylarda rar açma sorunu yaşıyordum. Adamların download resume gibi bir sorunları var bence. Bunun dışında torrent sınırı realdebrid için 5 dezavantaj olarak görülebilir fakat sanki daha fazla torrent eklenebiliyor o sınıra dikkat etmiyor gibime geldi. Ayrıca bir avantaj olarak indireceğiniz torrentın içindeki dosyayı seçebiliyorsunuz.

5 tane sınır aynı anda değil mi ?

torrent yükleyip sildikçe sınırsız torrent yükleyebilirim herhalde değil mi ?

Tabii ki.
  • yarın son gün. zaman farkından dolayı kaçta sona erer bilmiyorum. hatırlatma amaçlı yukarı taşıdım.
  • Arkadaşlar üye olamıyorum.Sıkıntı mı var sitede ?
  • HayAllah, son kullanma tarihi varmış. Kaçırdık.
  • kaçırdık be tüh.20 günüm kalmıştı :(
  • hocam servislerin durumlarını kontrol eder misin ?
    alldebrid kullanıyorum ben genelde bazı servisler eskisi gibi aktif değil ara ara hep kapanıyor
    letitbit in durumu nedir bakar mısın ? yada en çok popüler servisler içinde hangisi kapalı oluyor onu da söyleyebilirsen sevinirim burası uygunsa üye olabilirim.
  • Üyelik açıp şu linkten takip edebilirsinhttps://real-debrid.com/compare
    turbobit arada bir kapanıyor uploaded ve letitbit çok çok nadir kapanıyor, kısa süreliğine oluyor bu durumlar.
  • konuyu hortlatıyorum ama üyelik bitmiş yeni kodunuz var mı?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • real-debrid %30 okula dönüş kampanyası başlatmış. ilk mesajı güncelledim.
  • salak siteye üye bile olamadım 1 aylık ne kadar acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.