Şimdi Ara

Real-Debrid Premium üyelik alımına ekstra gün hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
10
Favori
8.201
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • realdebrid sitesinden premium üyelik satın alırken DINGDONG kodunu girerseniz 3 aylık üyeliğe ekstra 20 gün, 6 aylık üyeliğe ekstra 30 gün ekleniyor.

6 aylık sipariş ettim 210 gün kazandım.

25 Aralık 2017 son gün. (paris saati)

https://real-debrid.com/

Nedir realdebrid?

rapidgator, upload.to, turbobit gibi onlarca siteden premium üyeliğiniz varmış gibi download yapabiliyorsunuz. Bazılarında günlük kota mevcut ama makul seviyede.

bahsettiğim sitelerden sadece 1 er aylık premium alsanız ortalama 40 $ para ödemeniz gerekirken. realdebrid de 40 dan fazla site için 4 € ödersiniz.

uzun vadeli düşünürseniz 6 aylık 16 € ve bu ekstra gün kampanyası da cabası oluyor.

Ayrıca mail adresinize 15 günlük ücretsiz kod gönderiyor. kendi üyeliğiniz için kullanamazsınız ama bu konuda birbiriniz ile takas yapabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak0 -- 23 Aralık 2017; 19:21:33 >

• Teşekkürler... Alldebrid gibi torrent destekliyormu destekliyosa bende alıcam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç kullanmadım ama destekliyor sanırım.

https://real-debrid.com/torrents
  • Teşekkür ederim arkadaşım. 9 günüm kalmıştı, sayende 180 yerine 252 gün daha ekledim aynı parayla..
  • Ne işe yarar arkadaşlar?
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    letitbit, turbobit gibi sitelerden dosya premium olarak indirmeyi sağlıyor.
  • Fiyatını da yazsaydınız keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • üye olmaya calısıyorum güvenlik kodu hatalı diyor hep. onlarca defa denedim olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Fiyatını da yazsaydınız keske

sırf fiyat yok diye gittim üye oldum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Fiyatını da yazsaydınız keske

sırf fiyat yok diye gittim üye oldum :D

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realdebrid bu aralar oldukça sorunlu. Özellikle Rapidgator ve Turbobit sürekli bozuluyor. Bu siteleri çok kullanıyorsanız bunu göze alın. Ayrıca Turbobit günlük kotasını 10 GB'a düşürmüş. Sırf torrent destekliyor diye devam edeceğim galiba.

Bu arada siparişi nasıl geçiyorsunuz? Direkt kredi kartıyla mı aldınız?
  • ben akbank banka kartıyla satın aldım
  • arkadaslar alldebrid - realdebrid arasında karsılastırma yapabilecek olan var mı acaba? hangisi daha iyidir? alldebrid kullanıyorum ama turbobit ve letitbit sıkıntılarından baya müzdaribim..
  • tanrianubis kullanıcısına yanıt
    uzun süre ikisini de kullandım. alldebrid bence daha iyi. realdebrid te sıkıntılar daha sık oluyor. alldebrid daha stabil diyebilirim.
  • mesajım bulunsun
  • Kısaca nedir bu real debrid?
  • 2011 yılından itibaren sürekli kullanıyorum. Zaman zaman bazı sunucular çalışmıyor, bazı sunucularda ise kota sınırlaması koyuyor ancak genel olarak memnunum. 144 günüm vardı kampanya kodunu kullandım 396 günün kaldı (fiyat 6 ay 16 Avro)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Kısaca nedir bu real debrid?

rapidgator, upload.to, netload, turbobit gibi onlarca siteden premium üyeliğiniz varmış gibi download yapabiliyorsunuz. Bazılarında günlük kota mevcut ama makul seviyede.

bahsettiğim sitelerden sadece 1 er aylık premium alsanız ortalama 40 $ para ödemeniz gerekirken. realdebrid de 40 dan fazla site için 4 € ödersiniz.

uzun vadeli düşünürseniz 6 aylık 16 € ve bu %40 kampanyası da cabası oluyor.
  • hulu nasıl izliyoruz read-debrid.com dan bize nasil sağlıyor izlememizi ? (hulu download'dan apayrı birşey abd'nin dizi,film izleme kanalı ve vpn'siz girilmiyor (onu hallederim sorun yok) ama bu aylık ücrete hulu üyeliği de mi dahil acaba onu anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masticore -- 2 Temmuz 2014; 13:27:34 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.