Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.716
Cevap
89
Favori
1.260.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hilarious

Yukardaki oyuncuların hepsi mevkilerinde birer ikondu artık böyle bir kadro kurmak imkansız.

Katılıyorum
  • Adebayor'un ismi kulübümüzle anılmaya başlandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beefcake
    Adebayor'un ismi kulübümüzle anılmaya başlandı.

Uzun zamandır Adebayor-Real haberleri çıkıyor zaten de, Adebayor da oynamaya oynamaya pas tuttu yalnız.
  • Adebayor Real'in futbolcusu olamaz.

Real'in ilacı şuanda Tevez.Başka adam değil.

City de sezon sonuna kadar kalmaya ikna oldu.Sezon sonu muhtemelen serbest bırakacaklar.Real Madrid kaparsa Tevez i Yardırırlar.
  • Forvet lazım forveeet. 2. yarıya forvet alınmazsa başarı zor. Tevez çok süper olurdu. O olmazsa artık luis suarez, lisandro lopez felan alınsa bari.
  • Stres dolu bir maçta daha mutlu sona ulaştık.Kaka müthiş bir dönüş yaptı.Ayrıca takımdaki forvet eksikliği çok fazla hissedildi.Benzema 2.lig forveti gibi oynuyor
  • kaka geri döndü bende imza yaptım
    https://store.donanimhaber.com/e6/40/09/e640092f8d35598292d62f09fea32e4c.jpg

[center][image]https://store.donanimhaber.com/e6/40/09/e640092f8d35598292d62f09fea32e4c.jpg[/image][/center] 
    [center][color=black]He's Back!!![/center][/color]

buda 2.si

https://store.donanimhaber.com/c9/d5/ab/c9d5abb0617886d57d60994b0d1c538b.jpg

[center][image]https://store.donanimhaber.com/c9/d5/ab/c9d5abb0617886d57d60994b0d1c538b.jpg[/image][/center]
    [center][color=black]He's Back!!![/center][/color]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiCkBuLaMaDıM!! -- 9 Ocak 2011; 22:38:32 >

• Mesut böyle beynini kullanmaya devam ederse yedek kulübesine Di Maria döner.
  • @FeArLeSs1907

1. resmin arka planı şeffaf yaptım:

http://img19.imageshack.us/img19/5947/balksz1j.png

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆
  • Ya ronaldonun 3. golünde şoke oldum adam yerden kalktı gitti sırtı dönük sol ayağıyla köşeye süper vurdu inanılır gibi değil villarrealli adamlar önlerindeki topa dokunana kadar ronaldo yerden kalktı geldi topu aldı inanamadım
  • Bu gece 23:00 de Madrid Derbisi var.

bide Transfer haberleri dolaşıyor.

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, geçen hafta yaptığı açıklamada, ara transferde futbolcu alınmayacağını söylese de İspanyol spor gazeteleri As ve Marca, Madrid kulübünün sürpriz yaparak bir forvet getirebileceğini yazdı.

Real Madrid'in ara transfer döneminde alabileceği futbolcu adayları Emmanuel Adebayor (Manchester City), Miroslav Klose (Bayern Munich), Mario Gomez (Bayern Munich), Lisandro Lopez (Olympique Lyon), Adam Szalai (FSV Mainz 05) diye sıralanırken, Adebayor'un sezon sonuna kadar kiralık gelme olasılığı yüksek gösterildi.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, "Futbolcu transfer edilmesi kararı bir kavga meselesi değil. Samimi olmak istiyorum, durumun bu boyuta geleceğini düşündüğümden, yönetim ile bir süre önce konuştum. Tecrübem bana, bu sezon Higuain'i hesaba katamayacağımı söylüyordu. Ama patron kulüp ve kararlarını alır" dedi.

Portekizli teknik adam, "Arsenal'in 5 forveti, Milan'ın İbra, Cassano, Pato ve Robinhosu var. Eğer takım takım gidersen, birçoğunun çok fazla forvet oyuncusu var. Biz sezona iki forvetle başladık, şimdi sadece Benzema var. Mükemmel bir takım diye birşey yok" ifadelerini kullandı.

son olarak isteyen olursa yeni imzamın kodlarını yollarım.

• Hadi desene Sadece villa var desene
  • neden hep Real Madrid'le veya futbolcusuyla ilgili konulara sürekli sataşman gerekiyormuş gibi davranıyorsun.

Özelliklede bu konu adından anlaşılacağı gibi Real Madrid taraftarlarının konusu.

benim Barcelona veya varsa herhangi bir futbolcusu için açılmış bir fan konusunda 1 tane olumsuz mesajımı bul kendimi banlarım çünkü okadar eminim girmem bile.
  • @REAL MADRİD

Hocam imzayı pm olarak atarsan sevinirim.
  • reale komple bir forvet lazım 2 forvetle gitmiyo bu iş
  • real e ilaç olarak dzeko olabilirdi o da city e gitti .
    suarez veya hulk un ben iş yapacağını düşünüyorum.
    inşallah suarez gelirse huntelaar gibi olmaz.
  • Real Madrid 3 - 1 Atletico Madrid

Ramos
    Ronaldo
    Mesut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quaresma17 -- 14 Ocak 2011; 0:50:10 >
  • Ne sert maçtı be hakemlerde felaketti.

Ronaldo 63'te 64 oldu.

Mesut bir attı birde attırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRİD

neden hep Real Madrid'le veya futbolcusuyla ilgili konulara sürekli sataşman gerekiyormuş gibi davranıyorsun.

Özelliklede bu konu adından anlaşılacağı gibi Real Madrid taraftarlarının konusu.

benim Barcelona veya varsa herhangi bir futbolcusu için açılmış bir fan konusunda 1 tane olumsuz mesajımı bul kendimi banlarım çünkü okadar eminim girmem bile.

anlaşıldı tamam girmeyiz
  • Kaka eski hızını ve gücünü kaybetmiş. Umarım en kısa sürede eski kaka olur.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.