Fabio Coentrao ile anlaştığı söyleniyor Real Madrid'in, ancak daha kesin bir şey yok. Gerçi Perez forvet almaya yanaşmıyorken, forvet alamayız diye kestirip atıyorken Coentrao'ya o kadar para verir mi bilmiyorum. Bir rakamdan bahsedilmese bile Benfica ucuza bırakmaz Coentrao'yu.
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Fabio Coentrao ile anlaştığı söyleniyor Real Madrid'in, ancak daha kesin bir şey yok. Gerçi Perez forvet almaya yanaşmıyorken, forvet alamayız diye kestirip atıyorken Coentrao'ya o kadar para verir mi bilmiyorum. Bir rakamdan bahsedilmese bile Benfica ucuza bırakmaz Coentrao'yu.
kazma marcelo ya kalmayalım.
bazen takımların kötü dönemleri olabilir. alışma dönemleri olabilir.
ama bu real madrid in dünyanın gelmiş geçmiş en iyi takımı olduğunu değiştirmez
quote:
Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907
quote:
Marcelo'nun hücum yönü çok iyi ancak savunmada çok kolay çalım yiyor.Öte yandan bence ilk işimiz bir forvet olmalı.Benzema zaten varlığı ile yokluğu bir ama o da sakatlanırsa gerçekten felaket olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Beefcake
quote:
Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907
quote:
Marcelo'nun hücum yönü çok iyi ancak savunmada çok kolay çalım yiyor.Öte yandan bence ilk işimiz bir forvet olmalı.Benzema zaten varlığı ile yokluğu bir ama o da sakatlanırsa gerçekten felaket olur.
Kesinlikle ilk iş sol bek olmalı müdür. O Jose'nin rezilliği dediğimiz 5-0lık Barça maçının gollerini aç ilz.e 3-0 olasıya kadar solo halde, tek başına alenen s*çıyor Marcelo. hücum yönü iyi diye bir "beki" Real'de 11 oynatmak zaten kafadan faul. Santrfor için bir imkan var yine, CR en uca geçer, Kaka-Di Maria-Mesut 3lüsü kurulur, hadi Ronaldo da sakatlansa bu arka 3lü zaten gol atabilen isimler, yedeklerde Canales ve Pedro Leon var. ŞL için düşünüyorsan zaten gol yememenin gol atmaktan daha önemli olduğu eleme maçları geldi. La Liga'da Barça hariç santrforsuz bile çıkılsa herkese 3-4 atacak forvet arkası isimler ve kanatlar var zaten. E Barça maçında da Marcelo'nun performansını sırf 5-0lık maçta değil senelerdir izliyoruz...
bu akşam almeria ile 1-1 berabere kaldık,golümüz granero'dan geldi.uzatmalarda cristiano ronaldo'nun serbest vuruşu direkten döndü.maç sonunda casillas ve almeria'lı oyuncular arasında tartışma yaşandı.benzema golün pasını vermesine rağmen berbat oynadı.
quote:
Orijinalden alıntı: z for zambrotta
bu akşam almeria ile 1-1 berabere kaldık,golümüz granero'dan geldi.uzatmalarda cristiano ronaldo'nun serbest vuruşu direkten döndü.maç sonunda casillas ve almeria'lı oyuncular arasında tartışma yaşandı.benzema golün pasını vermesine rağmen berbat oynadı.
kaka yüzüne kaybettiniz bu puanı
zaten diken üstünde kazanıyordu real 3 puanları.. oldu sana puan farkı 4.
mucize olmazsa bu senede şampiyonluğa güle güle real
copa del rey deki sıradaki rakip: sevilla..
maçlar hemen 2 hafta içinde oynanıp finalin adı belli olacak..
real madrid - mallorca.ntv spor.dakika 27 şu anda maç 0-0.madrid çok kötü oynuyor.
Hiç kimse iyi oynamıyor ki.
Madrid şampiyonluktan umudu kesmiş.
marcelo,gago,di maria,benzema,arbeloa bu adamları transfer ederken çok aramışlar mı acaba?adamların tüm yetenekleri space jam'deki gibi alınmış gitmiş sanki.2. yarıda topu madrid karakoluna götürebilirler diye korkuyorum.gelecek vaadeden adamlar real madrid'in büyüklüğünü kaldıramıyor herhalde.
çok kötüler ilk yarı itibariyle
takıma acil takviye yapılması lazım.
çok şükür kaka ve gaga çıktı oyundan,xabi ve mesut girdi.mesut fark yaratacaktır 2. yarı.
xabi alonso oyuna girdi orta saha pas atmaya başladı.benzema yerine güiza'yı koy sırıtmaz.sonra diyorlar ronaldo asist yapmıyor.attığı pasları kimse değerlendiremedi bu maç.bi ton benzema kaçırdı.1 di maria,1 marcelo.mesut yine çok iyiydi.
quote:
xabi alonso oyuna girdi orta saha pas atmaya başladı.benzema yerine güiza'yı koy sırıtmaz.sonra diyorlar ronaldo asist yapmıyor.attığı pasları kimse değerlendiremedi bu maç.bi ton benzema kaçırdı.1 di maria,1 marcelo.mesut yine çok iyiydi.
Higuain sakatlanana kadar 5 asisti vardı ronaldonun. Higuain sakatlandığından beri artmadı. Maçı izleyemedim ama xabi alonso olmadan niye başlamış mourinho bilemiyorum. Kaka hala eski formundan uzak mı?
quote:
Orijinalden alıntı: metalheadjm
quote:
Higuain sakatlanana kadar 5 asisti vardı ronaldonun. Higuain sakatlandığından beri artmadı. Maçı izleyemedim ama xabi alonso olmadan niye başlamış mourinho bilemiyorum. Kaka hala eski formundan uzak mı?
çoook uzak.varlığı ve yokluğu belli değildi oyunda olduğu ilk yarıda.şu an mesut'un oynaması çok daha iyi olur bana göre.