Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.716
Cevap
89
Favori
1.260.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almeria nın kalecisi harbiden ağır öküzmüş.2 Topuda sektirerek nasıl içeri aldı anlamadım.8 de yerler 10 da yerler bu kaleci ile.

• JOSE MOURİNHO

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Almeria nın kalecisi harbiden ağır öküzmüş.2 Topuda sektirerek nasıl içeri aldı anlamadım.8 de yerler 10 da yerler bu kaleci ile.

Kaleci sığır ya. 3 oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Almeria nın kalecisi harbiden ağır öküzmüş.2 Topuda sektirerek nasıl içeri aldı anlamadım.8 de yerler 10 da yerler bu kaleci ile.

naptın be kardeş bu mesajın yeri burasımı hem gereksiz bir mesaj oldu hemde o kadar uğraşıp ayarladığım sayfa başı gitti.
  • Pardon ama sayfa başı olsa ne olacak olmasa ne olacak ? bırakın şu saçma takıntılarınızı
  • ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆
  • demedi demeyin bu barcelona ligide kupayıda real e vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

demedi demeyin bu barcelona ligide kupayıda real e vermez

bence de bu sene şampiyonluk şansımız zor.4 puan farkı bir kenara bıraktım,barcelona girdiği 10 pozisyonun 8'ini gol yapıyor.bizimkiler 2-3 tanesini gol yapıyor.
  • Barcelona'ya katı savunma yapan Barcelonayı öttürür Bknz: Inter ve Chelsea Katı savunma'ya karşı başarılı olamıyor barcelona.Üstüne iyi hucumla gayette kazanabilirsiniz.
  • Emmanuel Adebayor'un satın alma opsiyonu 18 milyon euro'ymuş.

Ayrıca, bilmiyorum ne kadar doğru;

http://www.thesportreview.com/tsr/2011/01/jose-mourinho-would-coach-man-utd-man-city-or-chelsea/

• ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆
    ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆

C.A. OSASUNA vs REAL MADRID C.F.

30.01.2011

20:00

ender gelişen Osasuna ataklarına dikkat

• sen yapma be real madrid
  • Madrid fiilen şampiyonluğu kaybetmiştir, çünkü barça pek puan kaybedecek gibi gözükmüyor.
  • ligdeki umutlar yavaş yavaş sönüyor. kral kupası ve cl 'nin alınması zorunlu hale gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

ligdeki umutlar yavaş yavaş sönüyor. kral kupası ve cl 'nin alınması zorunlu hale gelmiştir.

Kral kupası bile yeter.Şu futbol özürlü Barçalıların diline düşmekten iyidir.

Ama bu halimizle onu bile alamayız.Lig sonuncusuna karşı bile kötü oynuyoruz

Higuain bi sakatlandı takımın ayarı bozuldu
  • realin sampiyonluğu ve cristiano ronaldonun gol krallığı yarısı fiilen bitmistir
    real bu morel bozukluğuyla bir mac daha puan kaybederse sampiyonluk tamamen gider...
  • geçmiş olsun,
  • Destek hiç bitmez.

Ben bu sonuçtan sonrada Mourinho'nun bi ayar çekerek kalan bütün maçları alacağını düşünüyorum.

ama Barcelona'nın puan kaybetmesi çok zor.
  • önemli olan şampiyonlar ligi.
  • sevilla ligde istediği yerde değil bu yüzden kupada real i zorlamaya çalışacaktır bu maç zevkli olur.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.