Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.747
Cevap
88
Favori
1.264.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22912292229322942295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Real madrid kendinin hiç kasmadı ili al ver yapar yeneriz moduyla oynadı. Cheealse zaten aman fark yemeyelim abi diye oynadı.

Çok kek kura oldu harbiden. İki senedir izlediğim en sıkıcı Real cl maçıydı

• maçın %80ini kontrol ettik. 3-0'a ulaşacak net pozisyonları da bulduk. tamamen hak edilmiş bir galibiyet o yüzden. chelsea 3-5-2 çıktı ama kanat bekleri hücuma hiç katkı veremediği için bugün belli aralıklar dışında tehlike ya da heyecan yaratamadılar. kontra ararlarken bile felix sterling dışında hücuma koşu atan olmadı. mount ile başlasa belki o biraz yapabilirdi, maça çıktığı orta saha üçlüsü kante'nin mevcut durumunu göz önüne almazsak kalite olarak çok iyi ama üçü de merkezi parselleyen oyuncular, ilerde bu oyunculara destek koşusu atacak adamları yoktu. geçen sene burda attıkları golü de mount atmıştı zaten o şekilde. böylece chelsea'nin her hücumu etkisiz hale getirildi. felix sterling ikilisi alaba militao'nun yanında çocuk gibi kaldılar. onun dışında hücum hattına gelirsek herkes iyi maç çıkardı denebilir. rodrygo koulibaly'nin sakatlanmasına vesile oldu, kırmızı aldırdı. vinicius çok yıprattı, benzema ve asensio da golleri attı. chelsea'nin orta saha ve nispeten stoper kalitesine göre hücum hattı ve beklerin hücuma katkısı çok yetersiz kaldığı için bu maç bize ölçü olmaz. birkaç kez orta sahada top kaptırdık, chelsea çıkamadı. city en ufak fırsatı değerlendiriyor. normal şartlar altında chelsea'nin ciddi bir forveti ve kanatları olsa, bugünkü orta sahalarına karşı gösterdiğimiz performansı överdim. çünkü kalite olarak diğer takımların os hattı da chelsea'den ilerde değil. ama ileri hattın yetersizliği adamları çaresiz bırakıyor. benim iyi bir santrforum olsa, sterlingi keser, stoperden birini keser, ileriyi 4-3-2-1 orta üçlü önüne havertz-felix ya da mount-felix yapardım. belki bağlantı kurulabilir, real daha zorlanırdı. reece james sakatlıktan tam dönememiş. geçen sene vinicius'a karşı hakimi'ye göre çok daha iyi oynamıştı. bu sene ne savunmada ne hücumda o kadar iyiydi. chilwell de bir katkı veremedi. o yüzden bugün belki üç dört atabilecek de olsak city maçının bununla hiç alakası olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

finaldeki golünü yemeseler reisin orayı da atmıştı

Ne messi ne roanldo şöyle bir performansları olmadı. Rakiplerin gücü, gollerin zorluğu kolaylığı tartışılabilinir tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68B1DC32C -- 14 Nisan 2023; 0:23:13 >
  • vallahi bedavadan iptal ettiler golü. rakipten gelen toptu...

benzema'nın 21-22 performansı gördüğüm en iyi cl-winner performans. ronaldo'nun 13-14'ü, 16-17'si ve messi'in 10-11'i ile 14-15'i rakip adaylar ama bu saydığım 4 takım da süpergüç ve 1 yahut 2. favoriydi. geçen yıl sezon başladığında herkes city, liverpool, bayern, psg ve hatta chelsea'yi real'den önde görüyordu. ayrıca kura zorluğu olarak da benzema'nın kurası 2 gömlek daha zordu. burda bayern hariç her takımla karşılaşıp eledi benzema. şov yaptı resmen. tek sezonluk olarak bakacaksak benzema'nın 21-22 sezonu bambaşkaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 14 Nisan 2023; 1:35:22 >

ronaldo 16.17 si bugüne kadar ki en iyisiydi bence. Ta ki Benzemanın 21-22ye kadar. Katılıyorum size. inşallah bu sene bir yenisini ekler Benzema da gözümüz yine bayram eder.

City eşleşmesine çok heyecanlanıyorum. Kıran kırana olacak gibi taraflardan biri erken teslim olmazsa

• ronaldo'nun kariyerinin ecnebi tabiriyle en "clutch" cl sezonuydu o. ben ronaldo'nun tüm kariyerini düşününce bireysel olarak 11-12 sonra da 13-14'ü ilk 2'ye koyarım. keza 2010-2015 arasındaki her sezon 16-17'ye göre daha komple bir oyuncuydu. fakat 16-17'de ne zaman nerde gerekiyorsa en önemli golleri attı. cl performansını herkes hatırlar ama la liga'da da şampiyonlugu getiren cok kritik puanlar alan cok kritik goller atmıştı. ama dediğim gibi 16-17 real takımı şimdiki real'den çok iyiydi, benzema'yı öne çıkarıyor bu.

city maçında haaland sakat olursa çok iyi olur valla adam canavar gibi. bayern 60 dakika hiç sahada göstertmedi haaland'ı, sahadan sildi resmen. ama 2 kere kritik yerde buluştu 2 gol çıkardı. gecen senelerin aksine bu sene haaland'a ragmen city'in toplam hücum gücünü zayıflamıs goruyorum ama defansları son yılların en iyisi bence

11-12 seyir zevki olarak mükemmeldi. Topuk golleri. Uzaktan goller atıp bacağını göstermesi. Derbide ben buradayım calma calma yapışı.

haland önümüzdeki seneler için bize göz kırpıyor. Pep biraz daha akıllanmış gibi geldi ama pep bu yumurtlar bir şeyler. Kdb büyük maçlarda etkisizken Alvarez yedekten mükemmel bir silah. geçen seneden dersler çıkardılarsa bu sefer daha özverili oynayabilirler. Ancak bir tahminim de şu geçene seneden yaşadıkları şokla Realden korkup panikleyebilirler. Hele benzemanın o gerideyken deplasmanda atıığı panenke zaten adamaları fena çarpmıştı. Tur iyice bozdu ayarlarını

• bizim zaten diğerlerine göre en büyük avantajımız tecrübe ve mentalite

şu fotoğraf her şeyi özetliyor zaten. ama geçen sene benzema o camavinga'nın topuna yetişip çeviremese eleniyorduk. tecrübenin devreye girmesi için rakibe fiziksel ve teknik kalite olarak karşı koymak lazım. city geçen sene turun büyük bölümünde fiziksel olarak, oyun olarak üstündü bize göre. bu sene o kadar olmaz gibi hissediyorum çünkü haaland ceza sahası civarında kalıyor. city 2. bölgede o kadar pirana gibi basamıyor. ben yine 4 orta saha ile çıkarım. valverde, yanında da tchouameni ve camavinga. kroos ve modric'in zaafiyetlerini kapatmak için 4-3-3'ten 4 ortasahaya dönmek lazım. kroos modric'ten vazgeçemeyiz, city her türlü bizden yetenekli. foden da yetişirse yarı finale hele. bizde benzema vinicius var, mecburen modric'in yaratıcılığı gerek. hem modric hem 3 forvet bu maçlarda bizi götürmez. geçen sene deplasmandaki city maçına öyle çıkmıştık yanılmıyorsam, bayağı örselemişlerdi bizi.

• Bellingham transferi konusunda güvenilir kaynaklardan haberler:

Real Madrid transfer için 110 milyon euro garanti para, 30 milyon euro performansa dayalı bonuslar öneriyor.
    Borussia Dortmund 150-160 milyon istiyor. RM, Dortmund'la olan iyi ilişkilerinin transfere yardımcı olmasını umuyor.
    RM Bellingham'dan geçen yaz Tchouameni'nin Monaco'dan istediği gibi bonserviste indirime gidilmesine yardımcı olmasını umuyor.
    RM, transferde hala yarışta olduğunu biliyor çünkü oyuncu projeyi beğendiğini belirtti ve teklif edilen maaş diğer tekliflerden düşük olmasına rağmen hayır cevabı vermedi.
    RM, transfer için hiçbir şekilde teklif savaşına girmeyecek, çılgınlık yapmayacak.

demek ki bir iki sene daha hücuma gösterişli transfer yapmadan geçecek

• Ter attık bu akşam.

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guardiola skora yatmayı akıl edebiliyor artık, korkutucu. 3-2-4-1'le çıkarlarsa Vini felç eder sağ kanatlarını gerçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 19 Nisan 2023; 23:23:8 >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

he knk aynen :d

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt

city'yi bugun izlemedim de twitterda madridli biri courtois haalanda direnebilirse rodrygo vinicius citye gerekeni yapabilir yazmis. gerci ben cityi defansif olarak fena görmüyorum ama dedigin gibi orta tarafi kilitliyorlar, orijinal beksiz viniciusu nasil durdururlar bilmiyorum. militaonun olmamasi cok kotu oldu. bizim yapmamız gereken haaland ile orta saha arasina 3 kisilik falan bir hat koymayi becerebilmek. pas yolunun kapanmasi haalandin bitmesi demek.

• vinicius geçen sene cityiy felç etmişti aklı varsa walkerı oynatır. Bu şekilde viniyi tutamaz ama merkezde benzemayı marjkaja alıp istsyon olmasını engeller ise ve vini gününde olmazsa bizimiçin kötü olur.

Rüdiger banko yumurtlar diye korkan ben

O sırada Nacho ramos modu açar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68B1DC32C -- 20 Nisan 2023; 0:48:29 >
  • hoca eğer rüdiger-alaba oynatacaksa veya hangi çifti birlikte oynatacaksa o maçtan önce 2 maç daha denemeli. bu sezon militao nerdeyse her maç oynadığı için militao'suz bir stoper çifti çok görmedik. başımız belaya girmesin

• 2011 yazından itibaren kulüplerin yaptığı net bonservis harcamaları:

Manchester United: 1.4 milyar euro
    Manchester City: 1.02 milyar euro
    Chelsea: 978 milyon euro
    Paris: 966 milyon euro
    Arsenal: 770 milyon euro
    Barcelona: 687 milyon euro
    Juventus: 553 milyon euro
    Milan: 544 milyon euro
    Inter: 507 milyon euro
    Liverpool: 498 milyon euro
    Bayern: 458 milyon euro
    Real Madrid: 213 milyon euro

keske diger kuluplerle maddi olarak mucadele edebilseydik. garip gurebanin takimi real madrid 🤍

• Rezillik yaşanıyor şuan. 4-1 adam 4 gol attı

• 
Sayfa: önceki 22912292229322942295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.