Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.747
Cevap
88
Favori
1.264.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23022303230423052306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mbappe santrafor oynayamıyor ki. Yarı maaşına defans katkısı da veren Vini varken istemem. Sorun çıkarmam sağ kanat olarak oynarım diyorsa gelsin ama o zaman yine santrafor gerekiyor. Geçen yaz güya bedava gelecekti yine de 100 milyonu buluyordu imza parası ve menajerlik ücreti. Seneye Mbappe'ye 100 vereceğine şimdi Kane'e 80 ver 1 yıl kaybetme. Santraforda Kane'den fazla katkı vermesine imkan yok.

• Kane alternatifi olarak Lautaro Martinez belirlenmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realde kafalar karışık sanırım benzemanın ayırılığı sonrası. Havertz , kane , martinez üçüde birbirinden alakasız oyuncu tipleri.

• the wow kullanıcısına yanıt

Adamın taktiği, oyun planı yok ki. Beklenir bir durum. FIFA reytingi en yüksek adamı almaya çalışacaklar. En iyi 11 adamı sahaya sürüp sakızını çiğneyecek kenarda. City maçında gol atsın, Lukaku haberleri de gelir.

Bu arada Havertz ve Kane alakasız denilemez bence. Full x full hali Kane Havertz'in. Bağlantı oyuncusu olur ikisi de.

havertz kadro oyuncusu olarak isteniyordur muhtemelen. zaten son günlerde ona da ilgi soğudu haberleri var ama belki değişir. ben santrfor alınmasa bile havertz'in düzenli oynayabileceğinden şüpheliyim. rodrygo'yu santrfor oynatır valverde'yi sağa atar. kane'i zaten oyun tipi benzema'ya benziyor diye istiyorlardı komple santrfor olsun amacıyla. ben bu sezonki lautaro'yu da beğeniyorum. inter'de o da ceza sahasına hapsolmadan oynuyor oyun akışına katkıda bulunuyor, skor da üretiyor. fakat hep yanında biriyle oynuyor tek oynarsa ne yapar bilmiyorum. havertz zaten dediğim gibi real ilk 11'inde tek başına false 9 oynayabilecek bir oyuncu değil. rotasyonda değerli bir oyuncu olabilir.

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

Martinezin en uçtaki halini milli takımda gördük. Asla en uçtaki 9 olamaz. Havertz yada martinez transferi vininin performansınıda düşürür. Benzemanın ayrılığı işleri bozdu. Olası geçecek kötü bir sezon sonrası mbappe, haland vs planları hayal olur. Orta saha hattı değişiyor ( modric - kross dönemi bitiyor ) , hocanın durumu belirsiz , solda vini orayı kapatmış forvet ve sağ taraf kalıyor. Sağ taraf için isim geçmiyor. Mbappe, haland hayalleri realin mantıklı kadro yapılanmasının önünü tıkıyor. Mbappe gelse 9 numarada vereceği performans sıkıntılı. Kontra oyununa dönecek bir hoca ile birşeyler olabilir. Haland şl falanda alırsa oradaki işleyen sistemi niye bıraksın. Altıntop vs alma ihtimali de yükseliyor.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt

Ne chelseade nede Almanya'da havertzin bağlantı kurabildiğine şahit olmadım ben.

Haaland'ın kısa vadede(2025 öncesi) geleceğini sanmam. City'de en az 3 sezon oynar. En geç 2026 sonrası orda kalacağını ise sanmıyorum. Kariyer planlamasını bu şekilde yapmış en baştan yakın çevresi de öyle diyor. Ama Haaland'a odaklanarak transfer ertelemek için 2026 çok geç bir tarih. Ona uğraştıklarını sanmıyorum. Aslında Kane'i de Mbappe için ertelediklerini sanmıyorum, öyle olsa ismi hiç çıkmazdı. Muhtemelen pazarlık olacak, fiyat düşürmeye çalışıyorlar. Orta yol bulunmazsa da taraftar tepkisi olmasın diye Mbappe diyorlar. Mbappe gelecek sezon gelebilir orası ayrı ama 9 oynamak ister mi bilinmez. Aslında bu tip oyuncular çok yetenekli oldukları için birçok mevkide benzer performans gösterebilir ama rahat oldukları yerde oynamak istiyorlar. Ronaldo da fiziği vs. olmasına rağmen 9 oynamayı reddediyordu hep yanında biriyle oynamak istedi, Mbappe de aynı kafada. Bakalım yaz bittiğinde 9 no kim olacak. Bana bir şekilde transfer yapılacak gibi geliyor.

• Haland için 2024 80 milyon maddesi konuşuluyordu o yok mu acaba? Mbappe konusu karma karışık. Forvet de yok piyasada bilmiyorum artık. As forveti bilmem ama Enner Valensia alalım yedek forvet için de  

Cityden alvarezi koparsak aslında o da olabilir de satmazlar

@Paşa Hazretleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68B1DC32C -- 9 Haziran 2023; 19:21:38 >
  • 80 milyon olmasi mumkun degil. kendileri 60 dortmunda odediler, komisyonlarla 100'u bulur. madde varsa da en az 150'dir.

• City'ye elendigimiz gun yazdim iki takimin kalitesi arasinda asiri fark yok diye, bugun İnteri gorduk adamlar kasitli gomulmesine ragmen bizim gibi acizlesmediler. Citynin mac boyunca 1-2 tane ciddi pozisyonu oldu. Ustelik İnterin gereksiz kapandigini da macin sonlarinda gormus olduk, ne zaman saldirmaya basladilar o zaman 3-4 net pozisyona girdiler. Elbette topu City oynayacak ama belli bir kalitede savunma yapip hücuma çıkıp gol atabilirsin. Bugünkü maç gecen seneki finale benziyordu. Tek fark bekleyen takım atamadı diğeri attı. Bizim City maciysa rezaletin otesinde bir seydi. City herhangi bir PL ateş hattı takımına nasıl oynuyorsa bize de oyle oynadi. Umarim Ancelottinin kovulmamasinin acısını seneye 0 kupayla odemeyiz.

orta sahayı yol geçen hanı gibi yumuşak yaparsa 4 de yenir 5 de 6 da. Ancelotti şu en basit şeyi nasıl anlayamaz akıl alır gibi değil

• 14 yıl önce bugün

Tarihin en iyisi Real Madrid'de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Messi hiçbir zaman Real Madrid futbolcusu olmadı ki.

• 🚨🚨🚨Tüm kaynaklar Mbappe'nin PSG'ye sözleşmesini uzatmayacağını ve gelecek yaz ayrılacağını bildirdiğini, bunun ardından PSG'nin Mbappe'yi bu yaz satmaya karar verdiğini yazıyor.

Bana kalsa bu transfere bu yaz girmem, hem Mbappé'ye ders veririm hem PSG akıl dışı inat politikasının cezasını çekmiş olur ama Perez'in dayanabileceğini sanmam hele Benzema gitmiş ve kasada para varken. PSG'ye para ödemeyeceğiz sözünü yiyebilir. Keşke kulüp şu an iyi bir santrfora sahip olsaydı da elimiz güçlü olsaydı. yaptıklarından sonra bu kulübün kasasından PSG'ye 1 euro geçsin istemem ama maalesef gerçekleşecek gibi duruyor. Bari seneye sözleşmesinin bitiyor oluşunu da kullanıp düşük ücrete bağlasalar. Bu adam yüzünden kaç transfer sezonunu boş geçtik, belki bizde oynasa da her yaz drama yapacak. Çok hevesli atlamamak, ağırdan almak lazım

• biz bu filmi daha önce izledik.

>mbappe ayrılıcam diyip psg'ye rest çeker
    >bunu gören real psg'ye teklif yapar
    >psg teklifi reddeder ve mbappe 1 sene daha psg'de kalır
    >mbappe o sene içerisinde "real büyük takım, herkes bernabeu'da oynamak ister vs." açıklamalar yapar
    >transfer sezonu açılır ama bir türlü transfer açıklanmaz
    >sonunda psg ile rekor imza parasına 2+1 sözleşme imzalar.

ben inanmıyorum geleceğine, gene sağlam imza parası almak ve psg sağlam takım kursun diye bizi kullanıyor.bunu alıcaz diye bir sürü fırsatı kaçırdık, kaçırmaya devam ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airbus A350 XWB -- 13 Haziran 2023; 10:42:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• how 'bout that  

Bu sistemde topa hükmetmek zorundasın. Bu kadro bunu yapamaz.

biraz fantezi oldu bu evet. belki bir tık zayıf maçlarda ya da rakibin komple kapandığı maçların bir bölümünde denenebilir

• Davies + Mbappe-Kiralık Lukaku veya Kane-Havertz'e fitim. Valverde de sağ beke geçsin.

• 
Sayfa: önceki 23022303230423052306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.