Şimdi Ara

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.747
Cevap
88
Favori
1.264.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23002301230223032304
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoca yüzünden rezil kepaze olduk. City'nin gücünden dem vurmaya gerek yok. City zaten dünyanın en güclü kadrosuna sahip bunu herkes biliyor da, Real'in kadro da onlardan sonra en güçlü kadro denilebilir rahatlıkla. Bu rezil topu Watford da oynuyor City'ye karşı. Senin bir farkın olmayacaksa hiç çıkma maça.

Elenirsin anlarım da bu kepazelik nedir? Bu Ancelotti'nin ilk nanesi değil. Zidane'in sönük geçen ikinci döneminde belki bu kadar kupa almadık ama sürekli rezil olduğumuzu da hatırlamıyorum. Geçen sene Barcelona'ya 0-4, bu sene süper kupa finalinde yine Barcelona'ya rezil olundu, geçen sene Chelsea iç saha maçında rezillik vardı Modric kurtardı, City deplasmanında bu oyunun aynısı vardı ama beceriksizliklerinden kazanamadılar. Madrid şansa şampiyon oldu lafları o zaman da komikti, orası ayrı. Şans diye bir şey yoktu. City santrforsuz sezona girdi, kendine bela aradı ve belasını buldu. Bizim forvetlerimiz çok formdaydı biz de ödülünü aldık. Bunun şansla bir alakası yoktu. Ama adamlar hatalarından ders aldılar. Fakat Ancelotti bu ortasaha ve forvet hattının aynısıyla geçen seneki maça da çıkmıştı, Modric'i Valverde'yi oyuncak etmişlerdi, yine ettiler. Rodrygo sahadan silinmişti, yine silindi. Adam uslanmıyor. Geçen hafta da bu kadroyla çıktı ama birincisi iç sahada oynuyordun, ikincisi top oynama niyetin vardı. Buraya top oynamaya gelmemişsin.

Madem savunup kontrayla vurayım dedin niye adam gibi bir ortasahayla çıkmadın? 20. dakkada Vinicius bile gitti isyan etti biz ne top oynuyoruz diye. Bir hoca maçtan önce acı çekeceğiz dayanmamız gerek diye açıklama yapar mı? Maç planın buysa da buna göre çık. Halı saha takımından hallice ortasaha çıkarmış 60 dakka savunma yapmayı bekliyordu herhalde. Modric'i kum torbası yaptılar. Sen ön libero olarak Kroos, yanında 38 yaşındaki Modric, yanında da sakat sakat oynayan Valverde'yle çıkıyorsan bu kadar gömülme şansın yok. Adamları kafası kopmuş tavuk gibi ordan oraya koşturdun. Modric ve Valverde kariyerlerinin en rezil maçını oynadılar. Camavinga orta sahaya geçince biraz direnç kattı da çoktan skor 2-0 olmuştu zaten. Sen hangi kafayla Rüdiger'i kesiyorsun? Rüdiger'i stopere koy, Alaba'yı sola çek. Haaland iki tane kolay kafa vurdu, Courtois olmasa ikisi de goldü maç daha erken bitecekti. Bir kere bu bile baştan ofsayttı. Alaba solda oynamak istemiyorduysa da elinde orijinal bek Mendy var, iyileşti adam. Geçen sene de gayet iyi oynamıştı City'ye karşı. Camavinga ve Tchouameni'den en az biri belki ikisi ortasahada olmalıyken gitti halı saha ortasahası çıkardı.

Hepsini geçtim hangi kafa şu maçı 60 dakka treni izler gibi izler? Neyden memnundun da bu kadar izledin. Kimse de çıkıp City'nin yedek kulubesi çok iyi Real'inki kötü demesin. Camavinga'yı ortaya çekerek hamle yapabilirdin, Ceballos'u alır top tutardın, Tchouameni alır fizik koyardın. Adam aval aval baktı.

Başkanın hataları ayrı, Carvajal artık tam bir b.k çuvalı afedersiniz. Bu adamın defansı falan da iyi değil, izlerken dehşete kapılıyorum. Hatta düşünülenin aksine hücumu defansından iyi. Arada iyi orta yapıyor ikiye bir falan yapıyor. Bir adam çalım yemekten korktuğu için sürekli rakiple arasına 5 metre koyar mı. Rakip ceza sahasına girene kadar izliyor. Böyle bir adamın şu takımda artık olmasının izahı yok. Bu takıma bir santrfor alternatifi ve bir sağ bek alınmadıkça bunlar başkana yazar. Ama bunun dışında City maçında olanların tamamı Ancelotti'nin hatası. Bu adama Bellingham'ı nasıl vereceğiz onu da bilmiyorum. Bellingham'ı oturtup Modric'i oynatmayacağının bir garantisi var mı? Hocanın herhalde Milan'daki ihtiyarlar heyeti döneminden bağımlılık oldu, çıkabileceği en yaşlı kadroyla çıkmaya bayılıyor. Tecrübe bir yere kadar, geldiler ezip geçtiler.

Velhasıl hocayı sevsem de bu rezil şekilde eleniş gözümde bitirdi. İstanbul hayalimizi bitirmesi de cabası. Devam edecek diyorlar, umarım kalan lig maçlarında şok yenilgiler gelir gitmesine neden olur diyelim o zaman. Kalırsa da başarılı olsun diye bekleyeceğiz emekleri büyük ama artık bunama belirtileri başlamış. Ben Real Madrid'in böyle rezil olduğunu hatırlamıyorum. Barcelona'ya 5-0 yenilirken bile böyle rezil olmadı ve orda rezil olmasının mazeretleri vardı. Burada sorumlu tamamen Ancelotti.

• Son 20 yılın en kötü Barcelona'sına ligi kaybet, yarı finalde 4 gol yiyip rezil ol. Geçen seneki bal gitti sanırım artık. Gerçeğe yeniden hoş geldiniz. Sakız çiğnemeye devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Real'i yakından takip etmiyorum ama Ancelotti son bir-bir buçuk aydır ön liberosu olmayan kadro çıkartıyor. bastonlu Modric Kroos ikilisinden orta sahanın defansif yükünü çekmelerini bekliyor. tuhaf. Villarreal bile şov yapmıştı Real'e karşı, City az bile attı. Kurtua'nın performansı ve Haaland'ın gününde olmayışı tarihi farkı engelledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

1 senedir bunu yazıyorum ama bana troll diyorlar. Ancelotti kadar abartılmış Ancelotti kadar balon bir teknik direktör daha yok. Tek yaptığı şey sistemi oturmuş takımların başına geçip aynı kadroyu devam

ettirmek. Milanda Maldinili Cafulu Nestalı Gattusolu Pirlolu İnzaghili kadroya çöktü, sonra Mourinho Real Madrid'ine çöktü, sonra 9 sene üst üste şampiyon olmuş Bayern'e çöktü şimdi de yine Real Madrid'i

çalıştırıyor.

Ancelotti'nin gerçek teknik direktörlüğünü görmek isteyen Napoli ve Everton'daki performansına göz atabilir.

• bunun 3 gömlek alti sakız çiğneyen muadilide Türkiye semalarında görüldü ♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 

• Vinicius gidici gibi, Takip ettiniz mi bilmiyorum ama Valencia maçında dehşet ırkçı söylemlere maruz kalmış, Taraftarlar 10 dakika boyunca maymun diye tezahürat yapmış Vinicius'a karşı, ardından o da sinirlenip kırmızı kart görmüş. Gördüğü kırmızı da rezillik, Valencia'lı oyuncu Vinicius'un boynunu belki 30 saniye boyunca sıkıyor o da kurtulmak için ittirince oyuncunun kafasına çarpıyor kolu, kırmızı görüyor.

Maç sonu La liga böyle leş bir lig, Irkçıların kazandığı bir lig. Ama ben Irkçılara olan savaşımı buradan uzakta olsa bile sonuna kadar devam ettireceğim diye açıklama yaptı.

La Liga gibi bir ligde olanlara bak yahu, TR'de olmuyor bu kadarı ayıp gerçekten. Oyuncuların yarısı zenci zaten neyin ırkçılığı bu anlamak imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 22 Mayıs 2023; 4:1:2 >
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    futbolda kışkırtma eylemlerine ceza verilmemesi çok saçma. mesela uzun boylu olan oyuncu ile rakibin kısa boylu olan oyuncusu tartışırken uzun olan eliyle boy hareketi yapıp sözlü olarak alay ediyo karşısındaki ile. hakem yanında olsa bile "küfür yok" diye bu kışkırtmaya karışmıyo. sonra kısa boylu oyuncu azcık elini kaldırsa hemen "vurdu" diye kırmızı çakıyo.

oyuncular çoğu zaman rakip oyuncuyla alay etmek için başını okşuyolar gülerek, boynuna sarılıyolar. bunlara ceza yok mesela.

ırkçılığa çözüm çok kolay. ırkçı tezahürat yapılırken kameralardan kimlerin bağırdığını tespit edip kombineleri iptal edeceksin, 2 sene de stada giriş yasağı getireceksin o kişilere. 2 sene sonra tekrar yaparsa ömür boyu ceza çakacaksın. her ırkçılık yapıldığında kulüp de ağır olmayan bi para cezası alacak. ama bunu yapmazlar çünkü yöneticiler de pislik insanlar. seyircileri para kapısı olarak görüyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Altına imzamı attım hocam kalemine sağlık

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

tr de nasıl yok fb taraftarı zokoraya muz atmadı mı maymun demedi mi maymun dediler adama. kabuklu muz attılar yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahinAbi -- 23 Mayıs 2023; 18:17:16 >
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

balotelli hayatının en mutlu günlerini burada geçirdi ne ırkçılığı olacak Trde

• ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

Hocam ırkçı insan dünyanın her yerinde var, tabi ki her taraftarın içinden 3-5 eşek çıkıyor. Fenerde de vardır Galatada da Beşiktaşta da.

Ama hangimizin bütün stadyumu 10 dakika boyunca maymun diye bağırdı?

Yeri geldi Drogba oynadı, yeri geldi Balotelli oynadı bu ligde ama hiç kimsenin taraftarı böyle bir kötülük yapmadı kimseye. E tabi 30 bin kişide 1 tane eşek çıkıyor dediğim gibi o ayrı.

• Kimmich transferi çok harika olurdu ya.

• Benzema gidiyormuş

Futbol bitti herkese teşekkürler

• Karim Benzema'ya Arabistan hükümeti teklif yaptı. Futbol tarihinin en büyük sözleşmelerinden biri ve istediği kulüpte oynama teklifi yapıldı. Benzema düşünmek için haftasonuna kadar süre istedi. Ayrılma ihtimali yüksek. Haftasonu Real formasıyla son maçına çıkabilir.

Bellingham'ın açıklanması an meselesi. 100 milyon euro garanti bonservis, 25 milyon euro civarında bonus. 6 yıllık sözleşme. İlk sezonunda maaşı yüksek değil daha sonra 10-12 milyon euro net civarına çıkacak.

Real Madrid Benzema'nın alternatifi olarak Ancelotti'nin çok beğendiği Kane'i belirledi. Ama Daniel Levy ile pazarlık yapma düşüncesi ve gelecek yaz Mbappe'nin serbest kalabilecek olması soru işareti bırakıyor. Firmino ile de ilgileniliyor. Lautaro Martinez ismi de konuşuluyor.

Joselu bedelsiz veya kiralık olarak katılmaya çok yakın. Alternatif santrfor olacak.

Asensio ayrılmaya karar verdi. Premier Lig'den, özellikle Aston Villa'dan iyi bir teklif aldı. Buna karşılık Brahim Diaz geri dönebilir. Ancak oyuncunun Milan'da kalmak istediği belirtilmişti.

Nacho da ayrılmaya çok yakın. İtalya'dan çok iyi üç teklif var. Bir alternatif belirlenmedi.

Bir sol bek daha alınabilir.

Benzema ve Nacho ayrılırsa Real Madrid'in gelecek sezonki kaptanları sırasıyla Modric, Carvajal, Kroos ve Vazquez olacak.

Takımın daha çok iyi ispanyol oyuncuya ihtiyacı var. İspanyol ruhuna ihityacı var. Nacho gitmese keşke

• Asensio' nun ayrıldığı resmi olarak duyurulmuş.

Vay be, şu büyük sakatlığından önce takımın simgelerinden biri olur diye umuyordum.

Sakatlıktan sonra bir daha hiç düzenli süre alamadı.

• Hazard'ın sözleşmesi feshedilmiş. Kadroda yer işgal ediyordu iyi oldu. Uygun bir miktara Havertz gelecek gibi ama Benzema yerine düşünülüyorsa çok gol sıkıntısı çeker Real. İngiltere'den ayrılmaya sıcak bakıyorsa Kane gelsin. Benzema'nın sözleşmesindeki opsiyon kullanılmış sanırım. Maaş dengelerini bilmiyorum ama daha iyi bir yedek bulmak imkansız. Havertz sağ kanat olarak değerlendirilecekse 50-60 milyona alınabilecek bir risk. Solak kanat oyuncusu yok piyasada. Ya da Kubo geri alınabilir, Real maçında fena değildi bilemiyorum. Asensio'nun da gidişiyle santrafor, 8/10 ve sağ kanadı yedekleyecek oyuncu/oyuncular şart oğlu şart.

• Asensio ayrıldı, PSG ile anlaştı.

Mariano ayrıldı.

Hazard'a bu sezon alacağı maaşın yarısı verilerek karşılıklı anlaşıldı ve sözleşmesi feshedildi.

Başka ayrılıklar olacak. Muhtemel isimler Nacho, Odriozola, Lunin, Mendy ve Benzema.

Benzema'nın son kararı yarın belli olabilir. Fabrizio Romano hala kesin kararını vermediğini ve beklendiğini söylüyor. Yarın kesin karar çıkabilir.

Bellingham, Fran Garcia, Brahim Diaz, Joselu gelecek yıl takıma katılacak.

Kane ve Havertz'in istendiği söyleniyor.

Kane için Tottenham 100 milyon falan istiyorsa, eksik olsun. Önümüzdeki senelerde başka imkanlar doğar. 30 yaşında bir oyuncuya 100 verilmez. Kane'i aldığın zaman bir de 4 yıllık sözleşme verirsin. Hazard'dan zararımız 115 milyon euro bonservis ve brüt 28 milyon maaş olmak üzere yaklaşık 240 milyon euro. Tamamını zarar yazıyorum çünkü hiçbir şey oynamadı. Tabii ki kimse böyle olacağını bilemezdi ama bu adam bize geldiğinde 29'una geliyordu. Bu yaştaki adam sık sakatlanmaya başlarsa geçmiş olsun ve Chelsea'de böyle bir sorunu yoktu. Kane belki çatır çatır oynar ama öyle oynasa nereye kadar oynayacak, 33 yaşından sonra illa ki düşüş başlıyor. Bizim geleneksel transfer stratejimize aykırı bu. 2019'daki gibi panikleyip Hazard Jovic hataları yapmamak lazım. Gerekirse kiralık oyunculara bakılsın. Kane'i aldığında da 30 yaşında almış olacaksın. Dev paralara gerek yok. Barcelona Dembele'ye 140 milyon gömdü, adam öldü dirildi yine de bir şekilde oynuyor çünkü gençken aldılar. Kane için 50-60 + Mendy kabul ediyorlarsa alalım. Yoksa Havertz veya kiralık Lukaku seçeneklerine bakalım. Kane çok iyi oyuncu ama 30 yaşında adama 100 milyon verilmesi hiç mantıklı değil.

• Benzema da gitti.

♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛  15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆Real Madrid C.F.twitter
    “Comunicado Oficial: Benzema. #RealMadrid.”
    https://twitter.com/realmadrid/status/1665295801424199680

100 bence de çok ama el mecbur vereceksin. 2024 yazında Haaland'ı alamadığı taktirde 4-5 yıl santraforsuz kalacak takım. Havertz tek başına olmuyor, hem MT hem Chelsea'de gördük. Ya 10 numarada ya da sağda oynatacaksın, her türlü santrafor transferi lazım. Chelsea'nin şu an hiçbir futbolcusu için 80-100m isteyebileceğini sanmıyorum. Nkunku da geliyor, istenmeyen adam konumuna düşecek Havertz. Kane+Havertz paket olarak bakmak lazım. 150-160 gayet ideal. Üstüne sağ bek alsan yine de bir Mbappe parası etmiyor. Ki ben Levy'nin Kane için 100 falan isteyeceğini sanmıyorum. Bayern yaşı nedeniyle istemez, Barça-PSG ilgilenmiyor. İngiltere dışında satabileceği tek takım Real. Yoksa seneye bedava hem de yerel rakibine gidecek. Keşke bir de stoper alınsa. Alaba'yı yeterli bulmuyorum, Rüdiger ve Militao da saatli bomba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 4 Haziran 2023; 13:22:0 >
  • 
Sayfa: önceki 23002301230223032304
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.