Transfer sezonu kapanana kadar Arda'yı düzenli sayılacak kadar oynattı. Ne zaman transfer sezonu kapandı ve Arda'nın kiralik olarakta olsa gitme olayı kalmadı o günden sonra Arda'yı yedeğe çekti. Acelotti kasıtlı oynatmıyor. Arda gibi bir yeteneği dünya çapında yıldıza dönüşmesin diye kasıtlı oynatmıyor olabilirler. |
♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2335. sayfa)
-
-
Problem bellingham mbappe vinicius'da filan değil.Problemin kaynağı carlo, aynı şeyleri deneyip farklı sonuçları beklemek ahmaklık değilde nedir.Yaptığı değişikler oyuna hamleler hepsi ezbere, her maç aynı senaryo dönüyor.
Takımda herkes formdan düşmüş durumda, hadi mbappe ve vini atışma halinde diyelim formları ondan düşük.Bellingham'da beter durumda, rudiger'de beter durumda, militao berbat halde.
Cabbellos'dan hala ne bekliyorsun ki mesela?
Bu sezon gitti gözüyle bakıyorum, bu takım daha çok puan kaybeder.Gelecek sezon ne yapıp edip Xabi'yi getirmeliler.Carlo'nun miladı çoktan doldu da futbol şansı son 3 sezonda sürekli lehine çalıştı.Şans gitti kel gözüktü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluox -- 6 Kasım 2024; 0:48:15 > -
Sırf Reail'in maçları için Tabii için 99 TL ödüyorum ama böyle devam ederse üyeliği sonlandıracağım. Nerede o eski Real. Ancelotti severdim ama Real'e oynattığı oyundan ve kadro seçiminden sonra soğudum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 6 Kasım 2024; 0:52:26 > -
Böyle giderse carlo devre arasında şutlanır, bence de hiç sezon sonunu beklemeye gerek yok.
-
Fbliler yine gelmiş ardayı almıyor diye ağlıyolar aynen hoca kumpas yapıyor dünya yıldızı olmasını istemiyor
Arda bu takımın temposunu öldürür, çapı yetmez. Brahim diaz bile sonradan girerken ardaya sıramı gelir? Yeterince şans verildi, denendi olmadı.
4-0 öndeyse tempoyu yavaşlatma amacıyla alabilir anca. Başka türlü olmaz.
Devre arası mbappe gitmeli, madrid eski haline çok rahat döner
-
Bu takımın transfere de ihtiyacı var ve baya transfere ihtiyacı var.Sol bekler fiyasko, carvajal yaşlandı sağ bek yok.Defansta rudiger harici güvenebileceğin bir adam yok, alaba hep sakat militao'da sakatlıktan sonra felaket dönmüş yaz kampı bile kurtaramamış 3. golde leao sahadan sildi ben utandım.orta saha desen elde valverde ve bellingham hadi birazda tchouameni dışında güvenebileceğin adam yok, hele camavinga ve cabbellosu devre arasında gönderirim.Üstüne saydığım adamların hiçbiri yaratıcı oyuncu değil.Mbappe 9 numara kesinlikle olmuyor, eğer haalandın ihtimali varsa gelmeli olmadı gyokeres'i alacaksın.Rodyrigo'yu da para ederken postalayacaksın, 2 sene önceki city maçının ekmeğini yiyor hala ne sorumluluk aldığı ver ne bir tempo kattığı şansa arada atıyor işte.
-
Bişey diyim mi takım o kadar yaratıcısız düz ki, arda o çelimsiz hali ile iyi yönde geliştirir.Arda fetişisti değilim ama cabellosu camavingayı görünce süre almaması komik geliyor.bu ikisin yaptığı tempo rakibi güldürür anca.camavinga top süremez olmuş, yan pas çalışıyor onu da tam beceremiyor.Cabellos zaten komple allahsız, bu takımda 4-5 sene nasıl kaldı ve süre buluyor eşşek şansı olaiblir.tipi de benziyor eşşeğe gerçi.
-
Dünyanın en pahalı overrated takımı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sezon başında oynadığı maçları izlemeden ezbere yorum yapıyorsun. Lig de puan keybecekleri 2 maçı Ardanın kazandırdığı penaltılarla çevirdiler. Temposuz giden bir maç Arda girdikten sonra tempolu hale geldi. Takım halinde kötü oynadıkları bir ilk yarı sonrası Arda ikinci yarı kontrolü eline aldı üst üste pozisyonlara girdi ve arkadaşlarını pozisyonlara soktu. Arada kötü olduğu maçlar oldu ama onun sebebi Arda değil Ancelelottinin her maç Arda'yı farklı bölgede ve farklı görevde oynatmasıydı. Bir maç forvet bir maç ortsa saha bir maç kanat oynatırsan Arda ne yapsın. Her oyuncuyu maç maç farklı bölgede oynatamazsın. Arda'nın mevkisi belli orada oynatırsan verim alırsın. Ayrıca Arda değil Real'in temposu düşük. Milan'a karşı bile tempo yapamadılar.
Arda konusunda aynı hatayı Milli Takım hocası da bazı maçlarda yaptı. Oda bir maçta Arda'yı kalktı ikinci forvet gibi oynattı Arda hayalet gibiydi. Ertesi maç esas mevkisine yakın oynattı Arda maçın 3 yıldızından biri olmuştu. Kerem'e gol asisti yapmıştı. Kerem'in 3 gol attığı maç vardı o maçta asist yapmıştı.
Sen Arda gibi oyuncuyu doğru mevkisinde oynatırsan verim alırsın ve kalkıp defans yaparak oynarken Arda'yı oynatırsan tabiki Arda'dan verim alamazsın. Arda'nın Real de iyi oynamıyor gözüktüğü maçların tümünde Real oyunu geriden oynadı ve defansa gömüldü.
Son olarak mesela Arda'nın eski FB olması değil. Arda başka takımdan gitmiş olsaydı da aynı tepkiyi veririm. Ben FB olabilirim ama dünya futboluna FB gözlükle bakmıyorum bilgin olsun. Ben futbolu güzelleştiren oyuncularla futbol oynanmasını görmek isteyen bir insanım.
Real'in 11 orta alanında teknik kapasiteli oyuncular oynatılmıyor. Sıkıntı bu. Arda sadece bir örnek.
Bir de fiziği yetersiz deniyor. Bir oyuncuyu ne kadar çok oynatırsan fiziği zamanla gelişir. Arda fiziği eskisine görede daha iyi ve oynatılsa daha da iyi hale gelecek. Antrenmanla bir yere kadar fizik gelişir. Esas bir sporcu maç oynadıkça fizik olarak daha fazla gelişir. Gecen bir maçta Arda bir top çaldı ve iki kişi arasından sıydıldı ve pas verdi sonra pası alan J pası verdi ve oda gidip golü attı. İspanya gittiği dönemki Arda olsa o topu çalamaz veya o çalımı atamazdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 6 Kasım 2024; 1:23:39 >
-
Real madrid bitmiş ki hemde ne bitmiş abi. Adamlar ne savunmada ne hucumda 0 valla sıfır. Adamlar ne rakipten top kapabiliyor ne koşabiliyor.
Real madrid zaten hiç bir zaman barça gibi süper top oynamadı benzema ve vinichus seyirci felan o bu sayede hep kurtardı günü. Benzema süper adamdı yıllarca oynadı bağlantı adamıydı şimdi tamamen değişti hiç birsey yapamıyorlar.
Yani milanida izledim ama şu milandan 3 yemek yürek ister 4 bile olurdu yav murata felan oynuyor bu takımda. Hiç kimse real de ne yaptığını bilmiyor.
Bu sene kupa kazanırsa helal vinichus balon dor rüyasında görür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ronaldo, Benzema nere Vini, Mbappe nere.. Çöküş.
-
Kroos Modric gitti/bitti Madrid bitti. Takım mühendisliği “0”
Ancelotti yada ardanın ayrılması lazım. Ancelotti gitmeyecekse arda kiralık gitmeli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arda girse ne olacak ki öyle boş belesh goller yemiceksin. Sonra milan 5 li savunmayı çeker. Real de onları açacak kalite yok ki.
Ezber falan yok, seninki ezber, mantıktan uzak yorum. Hocaya suç atıyorsun, kumpas yapıyor dünya yıldızı olmasını istemiyor diye. Şimdide 10 cümlelik saçmalamışsın.Tempoya ayak uyduramıyor, gereksiz şekilde içeri kaçıyor gol atmak için. Bu yüzden oynatılmıyor. İzlesen zaten şu yorumu yapmazdın.
"Transfer sezonu kapanana kadar Arda'yı düzenli sayılacak kadar oynattı. Ne zaman transfer sezonu kapandı ve Arda'nın kiralik olarakta olsa gitme olayı kalmadı o günden sonra Arda'yı yedeğe çekti.
Acelotti kasıtlı oynatmıyor. Arda gibi bir yeteneği dünya çapında yıldıza dönüşmesin diye kasıtlı oynatmıyor olabilirler. "
Bu nasıl yorumdur ? Abi gülünecek şeyler yazmayın şu foruma ya rica ediyorum.
Ardanın sıfır katkısı var bu sezon, sıfır. Sen arda oynamadığı veya oyuna girmediği maçlarda muhtemelen kapatıyorsun maçı arda yok diye. Ben 90 dk izliyorum bu arada.
Yukarda arkadaş yazmış Cabellos yerine girebilirdi, ama hoca tamamen silmiş ardayı zaten. Ardanın yapabileceği en şey şuan benfica/lizbon/sociedad/dortmund ayarında iyi bir ortalama üstü takıma gidip kendini parlatmak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 6 Kasım 2024; 1:55:43 >
-
Barça maçından sonra da yazdım hala aynı şeyi söylüyorum Mbappe bu takımda kanser hücre oldu
Milan maçını dikkatli izlediyseniz Vini ile Mbappe arasında bir defa bile paslaşma veya birbirine bir asist denemesi olmadı. İkisi de Bellingham'a asist yapmaya çalıştı ama birbiri arasında hiç bir zaman bir defa paslaşmadılar bile.
Takımda mücadele ruhu da tamamen bitmiş durumda, oyuncuların mutsuzluğu yüzlerinden okunuyor hepsi bitse de gitsek derdinde. Ön hatlardaki bu anlaşmazlık ve sürekli pozisyon yeme sevdası arka tarafı da çok fena etkilemiş, onlar da salmışlar. Camavinga'da her zaman bi vurdumduymazlık vardı mesela ama bugün sarı kart yemeden önce bile ne ikili mücadeleye girdi ne bi kendini zorladı.
-
Yarım saat dolmadan iki oyuncu gitti sakatlıktan. İşler yolunda gitmiyor
Jude atti sonunda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arda nasıl beddua ettiyse 45 dakikada 3 değişiklik yaptılar 🤣
Fransız Balon yine gol kaçırdı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X