|
♛ Real Madrid C.F. Taraftarları ♛ 15. ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU 🏆 (2334. sayfa)
-
-
O zaman carvajal'in hakkı niye yendi diye sorarlar adama.Bu seneki ödül tamamen politiktir,dün öğlene kadar herkes vini aldı derken,hatta nike madrid'de billboardları hazırlayıp özel mağaza açacakken ne oldu da birden rodri'ye verdiler?Real Madrid ödüle katılsaydı ödüllerin hiç birini vermeyip rezil etmeye çalışacaklardı ama ellerinde patladı.
-
ortasahayla forvetin pas yapma istatistiklerini karşılaştırıyorsun, ortasahayla diğer ortasahaların istatistiklere bakmak lazım, Phil Foden ya da Bruno Fernandes de buna yakın istatistik yapmış olabilir. -
ödülü protesto ettiği için Real Madrid kulübünü kutluyorum. bu ahmak ödülü çok önceden protesto etmeliydiler.
bu ödül neden bu kadar çok önemseniyo onu da anlamıyom. -
Geçen sene Pessi Coppa Americayi aldi diye ödülü almişti. Pessi ciddi ciddi süt kupasiyla Altintop aldi ya. Daha önce Ribery, Sneijder ve Lewandowskinin hakki yendi. Pessiye verdikleri sene Lewa hakediyordu ve ona da Gerd Müller ödülü diye ödül icat etmişlerdi.
Normal şartlarda bireysel açidan dominant bir perfomans olmayinca, ortasahalar ödülü kazaniyordu ama Vinicius bu kadar öne çikmişken ve ŞLde tüm büyük maçlarda icraat yapmişken Rodrinin kazanmasi komedi.
-
beklenen yorum geç de olsa geldi, ağlaması geçer sabaha yazar diyordum da 1 gün ağlamış herif
-
-
Biz geçen sene barça'yı 4-0 ve 4-1 yenince 1-2 gün konuşup gelecek maça odaklandık,siz maşallah kaç gündür gelip gelip aynı maçı konuşuyorsunuz, "ama biz size 6 attık" muhabbeti yapanlar gibisiniz aynı
-
Aradan sadece bir kaç gün geçti.
Geçen seneki Barçayı mı o takım bu sene olsa real ve bayern den en az 8 gol yerdi yine.
Aradaki fizik ve kadro farkına rağmen kendi evinizde çoluklu çocuklu kadrodan 4 yediniz konuşmayıp ne yapacağız?
-
üstte ekürin ballondor konusunda bile 15 yıllık saçmalamışken kendini 2 günde unutuyoruz diyerek avutman ne kadar tatlı ya şekerim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elric.üstte ekürin ballondor konusunda bile 15 yıllık saçmalamışken kendini 2 günde unutuyoruz diyerek avutman ne kadar tatlı ya şekerim
dünyanın dört bir yanında insanlar hala kaç yıl önce verilmiş messi-ronaldo ballon dorlarını tartışırken bunu çoğu insanın 1 ay sonra hatırlamayacağı lig maçıyla kıyaslamak
ya aramızda vizyon farkı var ya da ekürinle beraber futbol gündeminden pek anlamıyorsunuz,kendi aranızda tartışıp karar verirsiniz artık
-
Ballon Dor çok ciddiye, kâale alınacak bir ödül formatından çok uzaklaştı. Bir ara Madrid lobisine çok iyi çalıştılar. Şimdi ise araları limoni.
Yakın dönemde Van Dijk'a verilmeyen, korona bahanesiyle Lewa'ya verilmeyen, öncesinde ise Ribery ve Sneijder'in hakkı olan ödüllerin verilmemesi bu organizasyonun tarafsız olmadığını gösteriyor.
Bana sorsanız evet ödül Vini'nin hakkıydı. Rodri'ye verilmesi saçmalıktan başka bir şey değil.
-
Vinicius çirkef topçu, kazanamamasi doğal. Kimse sevmiyor kendisini. Rodriyse efendi topçu.
-
Zaten bu güne kadar ödül hep kişiliğine göre veriliyordu. Lewa neden alamadı? Çirkef miydi o da? Kupaya göre veriyorsan Carvajal niye almadı ödülü?
-
Ballon dor u ciddiye alan kaldı mı gerçekten
Messi ye keyfi verilen ödüllerden sonra ben haberleri bile okumadan geçiyorum, lobisi güçlü olanın ödül aldığı bi yer -
bu ödülü geçen sene Messi mi almış ben mi yanlış görüyorum. neyin kafasını yaşıyo arkadaş bunlar. akıl alacak işler değil. -
Bu seneye kadar bir sürü skandal oldu, ben bu senenin hatta adil bir ödül dağılımı olduğunu düşünüyorum.Vini ilk yarı sakatlıklardan oynayamadı, copa'da yok.Bellingham ilk yarı çok sükse yaptı ikinci yarı düştü, euro'da finale de gitseler etkin bir performansı olmadı.Rodri ise hem pl'de hem cl'de hem de euro'da oldukça dominant bir performans gösterdi.İnsanlar yüksek tempo ve akrobasi görünce hemen ödüllendirmek istiyor ama işin gerçeği öyle olmuyor.Neymar'ın geçen sene ki vini gibi karıyerinde en az 3 sezonu vardır ama favori aday bile olmadı.Ayrıca vini şapkasını da önüne koymalı, evet madrid olarak onu seviyoruz ama davranışları ve maç durduğunda yaptıkları çirkeflik.Sen dünyanın en iyi 3 oyuncusundan birisin ona göre davran, ronaldo'da messi'de buralarda oynadı ama ani gerginlikler dışında sadece top oynadılar sarı kart kovalamaya uğraşmadılar, saçma sapan itiraz kartları görmediler.Real Madrid'de ırkçılık tacizine neden sadece o uğruyor, rudiger, mendy rodyrgo vs neden kavga etmiyor rakip taraftarlarla?
-
Realin toparlaması lazım. -
Bu takımı tek biri düzeltir..
-
5 oyuncu değişikliği yaptı Arda'yı almadı, Fran Garcia'yı bile aldı Arda oturuyo
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X